Kayınbabam

Sırf karşı taraf istiyor diye benim fikrim sorulmadan kalabalik kutlamak zorunda miyim oğlumun doğum gününü hayret birşey

Bu kadar yorum arasında hiç mi " acaba abartıyorum" duygusu hissetmiyorsunuz merak ediyorum. Siz böyle olmaya devam ederseniz, hep yalnız kutlarsınız merak etmeyin. torun sevgisi gelinden bağımsız bir sevgidir. Çocuğun sahibi değilsiniz annesisiniz. Eminim onlarda görmek istemiyorlardır ama oğulları ve torunları ile trk görüşemeyeceklerine göre onlarda sizi çekmek zorunda kalıyor. dilerim burnunun dikine gitme hallerinden vazgeçip kendinizi büyük aynada görme şansınız olur. Yoksa evliliğiniz için üç dört sene sonra yazdıklarınıxı tahmin etmek zor değil

Siz de TAKINTI hastalık boyutuna ulaşmış.
Olaylara doğru yaklaşma yetinizi kaybetmişsiniz.
Bozuk plak gibi dönüp dönüp aynı yere geliyorsunuz. sanki ilk defa gibi aynı şeyleri yeniden yeniden yazıyorsunuz.
Bir doktora görünün siz vakit kaybetmeden.
Aksi halde hayatı kendinize zehir edeceksiniz.

Kusura bakmayın ama bunlar çok yanlış düşünceler. Sevmediğim insanlara hizmet etmek zorunda değilim demişsiniz ama anladığım kadarıyla siz genel olarak misafir sevmiyorsunuz bu insanlar çocuğunuzun doğum gunu gibi önemli birgünde de gelmeyeceklerse ne zaman gelecekler yemek isterler falan demişsiniz herhalde isteyecekler evliliği ne sanıyordunuzki tabiki eşinizin ailesi de sülalesi de gelecek hizmet de edeceksiniz bunları düsünmediyseniz zaten evlenmeyecektiniz ya da çöpsüz üzüm bulacaktınız. Eşiniz çocuğunuz ve siz baska birgün de doğum gunu kutlayabilirsiniz. Eşinizin ailesini sevmek zorunda değilsiniz ama onları kabullenmek zorundasınız başka türlü evliliğinizi yürütemezsiniz.

soylediklerin cok sacma.. hazir senin cocugunu dusunen bi dedesi var ayrica kocanda cok anlayisli .Benim bildigim dogum gunleri kalabalik olur oyle zevkli olur .Ayrica esin bir pasta alirdi sende bi pogaca salata vs yeterli.

Bence abartıyorsunuz

Çok sorunlusunuz
Hiçbir yola gelmıyorsunuz

Pireyi deve yapmayin gidin kayinvalide ye is cikmaz size ertesi gunde ailecek kutlayin sevmesenizde esinizin ailesi onun hatrina politik olun biraz basiniz agrimasin

Ben dogum gününde eşimle oğlumla olmak istiyordum, eşimin tarafını da sevmiyorum zaten.
Sebebini aciklarmisiniz ?neden sevmediginizin.benimde yengem gecen senw dugunden once annemle siki fiki olmak istemedigini abim araciligiyla bildirmisti.simdi noldu hamile oldugu icin hergun annemdeler ..3 ogun yiyolar oda annemi sevmiyodu bisey yapmadan simdi kapisindan ayrilmiyo.

hanımefendi söz konusu olan sizin çocuğunuzun Doğum günü . İnsanlar bugünü paylaşmak istemiş . Sevineceğiniz yerde bu kadar büyütmek nedir ? insanlar demiş ki bize gelin isterseniz .sizde bile olsa , Ya iş bile çıksa alt tarafı birgün . Seve seve yapılır . Allah sizi daha büyük dertlerle sınamaz inşallah ne diyeyim

Eminim insanlarda size bayılmıyordur . Herkes torunu oğlu için yapıyor . Öyle bir istemiyorum sevmiyorum demişsiniz ki . Zaten bu sevgisizlikle evladınız büyüyünce bol bol yalnız kalırsınız akrabasız merak etmeyin .

Bebeginizin iln dogum gunu anladigkm kadariyla kalabalik olmasi ne guzel...hem sana da yük olmasinlar diye kendilerinde kutlamayi da kabul etmisler.seni hakli bulmadim ne yazik ki

Diğer günde çekirdek aile olarak kutlarsiniz ne olacak ki?

Dedesi o şekilde düşünmüş esiniz onaylamış, ama size söylediginde siz de kutlama fikrinizi söylemişsiniz.

Keşke eşinizle ORTAK bir planı BASTAN yapsaymissiniz.

Ayrıca dede, hala, amca, teyze, dayiile kutlamak normal olanı...

Sadece eşinizin büyük dayıları vs gelirse biraz garip olur söz nişan gibi...

Tabi öncesinde ne yaşadığınızı bilemiyorum ama bir kutlama nihayetinde...

Sevmediğiniz ama mecburen görüşülen akrabalarla düğün, bayram, kutlamalarda hiç bir şey yok gibi görüşüp kalan zamanlarda görüşmezseniz mesafe kalır gider.

İstese başbaşa da kutlar, aynı doğumgününü defalarca kutlanabilir yani. Maksat iş çıkmasın, sevmediklerini gormesin
Kesinlikle katılıyorum .burda amaç konu sahibinin sevmedikleri çocuğu görmesin .insanlar torununun,yeğenini seviyor ki düşünüp Doğum günü kutluyor heves ediyor ..yapmasa eşimin ailesi düşünmüyor etmiyor vs olurdu .
Sizin aileniz gelecek olsa ama hep beraber kutlarsınız ama değil mi?ayrıca onlar değil de sen çocuğunu omlardan kıskanıyor gibi davranıyorsun .

Ne kadar büyütmüşsünüz. Onlarında torunu neticede. Kutlamasalar önemsemeseler o zmnda önemsemedi dersiniz. Ne kötü niyet var bunda. Daha önce hiç misafir ağırlamadınız mı? On kere demişsiniz sabahtan doluşurlar diye. 4 kişilik yemekle altı üstü doğum günü hazırlığı. Gündüzden gelirlerse zaten yardım ederler birlikte yaparsınız büyütmeyin bu kadar. Eşiniz ne desin gelmeyin yalnız mı kutluycaz desin çok bencilce düşünüyorsunuz.

Bence kayinbabanin düşuncesi cok guzel.Böyle düsünmeyenlerde var çünkü.
Ben olsam seve seve degerlendirirdim.
Eski konulara bakmadım ama,sanırım bu kayınpeder,çocuğu yanımda emzirsene,ben senin göğsüne mi bakacağım diyen adamEğer oysa ben konu sahibine bir şey diyemem
Gıcık oluyordur ona,istemiyordur.

Hem çalışmıyorsunuz hemde eşinizin amnesi babası yemek ister diye hayıflanıyormusunuz bi zahmet yapıverin ne var bunda anlaöadım ki, hem sevmesenizde böyle özel günlerde katlatmak zorundasınız onlarda anne baba nihayetinde. Yarın gelininiz sizi sevmediği için gelmenizi istemediğini fark etseniz ne hissedersiniz. Bence biraz sevmeyi geçtim saymayo deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…