Kayınbabam

Eşim kayinbabamin düşüncesini bana söylüyor, kayinbabam ya orda toplanalım ya burda toplanalım diye baskı yaptığı için, yoksa biz normalde toplanmayi düşünmüyorduk

En güzelini yaparsınız benim çocuğum kucaktan inmedi hep beraber kutladık her zaman. Hiç biyerim eksilmedi hala iki kolum iki bacağım var
Senin çocuğun senin kucagindan inmemiş ne güzel, Ama benim oglumu herkes kucağimdan zorla çekiştirip alıyor herkes annelik yapmaya kalkıyor. Oh valla çocuğu doğuran ben, kendinin sahip sahiplenen onlar, bu yüzden dedim bir daha çocuk dogurmayim diye yoksa mutfak işiyle aram iyidir, sevmediğim insana hizmet sevmem

Hay Allah razı olsun senden beni anlayan bir kişi çıktı sonunda çok sağol

Konuştum eşimle tartıştık, hep konusuyom eşimle asla babasını kiramiyor
O zaman siz esinizi kirim ,cocuk durmuyor aciktiysaniz mutfak orada buyrun diyin hanimlar pidirsin servis etsin ,yuzlemeyin gidip gelmeyin ,
Su bile ikram etmeyin ,
Acik konusucam koynuna kim giriyorsa onu membun etsin esiniz

Eşimin ailesi olmasa keşke
iste ben de bunu diyorum esin hadi gidelim demese hic gitmek aklina gelmicek bi omur gormesen de olur diyeceksin.ben mesela dogumumda kv kizim kuvezde ben hastane de yatmama ragmen gunlerce kalmama ragmen bir gecmis olsun torun nasil diye arayip sormadi gorumce de gelmedi benle bir sorun yok birsey yok esimle kavga etmisler bana da torununa da kin tuttu yani.ben sade esime bunlari da gor diye soyledim.gordu de.ee simdi uzun sure gitmesek kv ye ben vicdanen rahatsiz oluyorum gidelim diyorum ya da teklif ettiginde olabilir diyorum gidiyoruz bayilmiyorum acikcasi.ama esimle arami da bu yuzden bozmak istemem onun da ailesi var diye dusunur giderim.

Boşver bacım millet huzuru itaat etmekte bulmuş, saygıyı hizmet sanıyorlar. Sen doğru yoldasın. Yalnız eşinin kulağını çek.
Eşimle tartistim canım aramiz bozuk şu anda. Ha birde kayınbabam iyi bir insan olsa neyse dicem. 5 dakka da 50 laf sokar bana. Oğlum daha emekliyordu emekledi bana geldi, sırf oğlum bana geldi diye başladı laf söylemeye, bu çocuk niye devamlı sana geliyor, bu çocuk sana anne demicek bu çocuk senin yüzüne bakmicak seni unutcak hep bana gelcek, sende arkasından öyle bakcan kalcan dedi bana yüksek sesle beni çok ağlattı daha neler neler, bu insanlara bırak hizmet etmeyi aynı ortama girmek bile çok geriyor beni canım

Senin şu yaşına kadar tek yapabildiğin en iyi şey bir çocuk doğurmuş olmanmı bunu ben cok merak ettim. Yok cocugu ben dogurdumda ben dogurdum, zaten bende kayinbaban dogurdu demedim. Insanlar cocugunu seviyorlar alıp sevmeleri öpmeleri suçmu. Sen annesin diye tek senin kucagindami duracak. Ben geldim kaç yaşıma babannem anneme hala şunu şöyle yapsaydın keşke der. Niye sana HERŞEY ters geliyor. Sen kendi hayatini kendi düşüncelerinle zehir ediyorsun

Yok hayır eşimin ailesi benim aile artık kim denk geldiyse onun kucagindaydi,hiç gocunmadim.Hizmet etmek zorunda değilsiniz evet gidin kayinbabaniz hem ziyaret hem çocuğun doğum günü bahanesiyle bol bol eglenin fotoğraf çekilin,huzursuz olmayın unutun gitsin geçmişi mutlu olmaya bakın.Allah huzurunuzu daim etsin,çocuğunuzun yaşı uzun olsun inşallah:)

Bende belli bir eğitim aldım okudum. Tek işim çocuk doğurmak değil merak etme. Ama çocuk dogurdum diyede 10 kişinin annelik yapmaya kalkmasına gerek yok oğluma. Babannende annene karışıyor demek ki

Bence burada insanlar ustune geldi diye bunu soyluyorsun yoksa sen unutmaz en basinda yazardin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…