- 15 Şubat 2013
- 24.273
- 90.838
1 dilim yogurt nasi oluyoSabah 9:30 müsli muzlu
13:30 yoğurt bir dilim
Saat 17 gibi de akşam yemeği 5 top falafel salata..
Bol su gün içinde,
Aslında ben resimleri çekmiştim toptan akşam atarım dedim ama yasakmış
Ben yüksek puan olacağım size ona göreYok seni vermem
Yok arte ya geçen diyetisyenin verdiği su yok mu hani foto da atmıştım icememistim o işteDukan birası mi ne ondan bahsediyor bence.
Yogurt yanına 1dilim ekmek yemiş galiba ben öyle anladım1 dilim yogurt nasi oluyo
Bir dilim ekmeğin üzerine yoğurt sürmüş1 dilim yogurt nasi oluyo
Bende de süper su var 1 hafta için görün sonucu
Ben içemiyorum bizim takım isteyen dm
ay ben de ya hadi o zaman verelim birlikte 10 haftada 10 kilo süper bence.
Okulda öğrendim de kullanılmadığımdan unuttum hep ya. Connaissez vous la littérature comparée? Götür beni.À kullanican. Oha fransuzcayi nerde ögrendin? Gotureyim kiz tek canjm sikiliyo. Yakinda basliycam ben de Sassy gibi hikaye yazmaya. Fransiz mit pesimde falan diye bcbcbxb
Si tu veux venir pourquoi pas bebeyimOkulda öğrendim de kullanılmadığımdan unuttum hep ya. Connaissez vous la littérature comparée? Götür beni.Bol bol pratik yaparız, özlemişim.
Kulaktan kulağa konuşmayalım lütfen topluluk içinde ayıpOkulda öğrendim de kullanılmadığımdan unuttum hep ya. Connaissez vous la littérature comparée? Götür beni.Bol bol pratik yaparız, özlemişim.
Yağdan zarar gelmez. Yağ kilo yapmaz. Sağlıksız kaloriler kilo yapar. Tereyağı çok severim mesela. Sen yağsız mı yiyorsun her şeyi?Fistik ezmesinde seker yoksa bile agir yagli degil midir o yivrim
Yok ben zeytinyagli yapiyorum herseyi. Sadece pilava tereyagi. Makarna bile zeytinyagli bizde.Yağdan zarar gelmez. Yağ kilo yapmaz. Sağlıksız kaloriler kilo yapar. Tereyağı çok severim mesela. Sen yağsız mı yiyorsun her şeyi?
Ah keşke.Si tu veux venir pourquoi pas bebeyim
çok iyi badi böyle devam et benim de diyetim seninkine benziyor biraz.. bence böyle devam et tatlı kaçırmadığın sürece kesin sonuç alırsınSabah 9:30 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim tam b.ekmek
Şekersiz çay
Yarım salatalık 1 domates
Öğlen 13.00
Börülce salatası yoğurt 2 dilim t.b ekmek
Arada 1 elma bir çilek yedim
Akşam
Bamya yemeği ,yoğurt ,
2 dilim t.b
Suyu netlestirmedim ama öğlene kadar 5-6 bardak içmiştim 2 litreyi kesin geçti egzersiz yapmadım yatmadan yapacagim
Chocolita
Badilerim sizde bakin
Çok merak ettim mesleğin neAh keşke.Bir doktor, bir mühendis olsaydım çoktan gelmiştim de işte, ancak master falan yapmak istersem. Keşke geçerliliği daha çok olan bir mesleğim olaydı.
Ne tatlısı tatlı falan yok ..ben zaten öyle kriz falan yaşamam tatlı krizi ..en fazla ekmek kriiz yasarimçok iyi badi böyle devam et benim de diyetim seninkine benziyor biraz.. bence böyle devam et tatlı kaçırmadığın sürece kesin sonuç alırsın
Benimde yok. Abur cubur kessem veriyorum biliyor musunKuzum ben zaten cok yemek yiyen bi insan degilim. Ben kiloyu ictigim gazozdan aburcuburdan aliyotum. Yemekle aram yok
O el nee ahahhaahahGitme kaaaaaal
Menü ne oldu menüay ben de ya hadi o zaman verelim birlikte 10 haftada 10 kilo süper bence.
Olm ben de 184 sene ekmek yemesem aramam.Ne tatlısı tatlı falan yok ..ben zaten öyle kriz falan yaşamam tatlı krizi ..en fazla ekmek kriiz yasarim
Bende bir oturuşta bir ekmek yerdim minik inan bırakması çok kolay olduNe tatlısı tatlı falan yok ..ben zaten öyle kriz falan yaşamam tatlı krizi ..en fazla ekmek kriiz yasarim
bence ekmeği azaltma iyi böyle devam et @tenceresizkaldımanne kişisel fikrim tabi.Ekmeği azalt