Başka liste istersen var daha.Ay listemi bastirmadim kocama
Yazdım ya kız edebiyat. Farklı yazarların farklı ya da aynı dönemlerde, farklı dillerde yazmış oldukları eserlerin ya da eserlerdeki karakterlerin davranış/düşünüş şekillerinin benzer ve farklı yönlerini; yazarların hayatlarını ve yazılan dönemin sosyo-kulturel, ekonomik ve siyasal koşullarını da göz önünde bulundurarak kompare ediyorum.Neyi kompare ediyon annem
Love bedava vermiyor sende verme kızBaşka liste istersen var daha.
ben bizim grumba çok inandım ya aferişn kızlar menüleriniz süper böyle devam ediiinBoş cene yapmaktan menü yazmayı unuttum
Sabah
1 yumurta haşlanmis
Kapya biber
Peynir 5 zeytin
3 4 parça ceviz
Bir tatlı kaşığı bal
Iki parmak kadar peynir
Arada bir elma yedim kahve içtim yesilxay içtim
Aksam
Kuru fasulye 8 yemek kaşığı yoğurt yeşillik
Akşam yemeğini 5 gibi yedim 1 saat kadar öncede süt içtim bir bardak.
Chocolita
Sporu henüz yapamadım başladım bıraktım miniğim durmadi onları uyutup hemmenn yapicam
Hadi bakalım göreceğizben bizim grumba çok inandım ya aferişn kızlar menüleriniz süper böyle devam ediiin
Hiç lazım olmuyoruz. Edebiyattan tiyatroya, sinemadan eleştiriye kadar bir çok alanda kültür mantarı olarak yetiştirilip ortamda çürümeye kalıyoruz.İlk defa duydum bu mesleğihiç mi iş alanı yok hiç mi lazım olmaz nan niye okuyor madem böyle insancıklar
Spor yaptın mı spor?ben bizim grumba çok inandım ya aferişn kızlar menüleriniz süper böyle devam ediiin
keşinlikle bakalım kasım sonunda 50 kilo olabilecek miyizTamamdır o haldebiz de başlayalım kilomuz da aynı zaten
Kiz burda ki kefirler sekerli meyveli en sevdiimBiraz badem tuzsuz olursa iyi olur.
Fındık,ceviz,hurma,leblebi hepsi olur ama çok çok değil.
Kefir ve yoğurt çok iyi olur.
Sen iç.Kiz burda ki kefirler sekerli meyveli en sevdiimonlardan olur mu?
Once attigina bi ulasaydim elimde yaziliBaşka liste istersen var daha.
Sekerli içmeOnce attigina bi ulasaydim elimde yaziliyarina kaldi
Iyi geceler cnmSade madensuyumla birkaç bölüm Mindhunter izleyip uykuya geçeceğim kızlar. İyi geceler.
Spor yapmayanlar spor yapsın.
Sen niye yazdirmiyon yav? Sen yapsana.Once attigina bi ulasaydim elimde yaziliyarina kaldi
Kuzum Sinema elesturmebi sinema yazari falan olsanaHiç lazım olmuyoruz. Edebiyattan tiyatroya, sinemadan eleştiriye kadar bir çok alanda kültür mantarı olarak yetiştirilip ortamda çürümeye kalıyoruz.
Yazıcıya kablosuz baglanabilme özelliği varsa bağlan sonra yazdırmak istediğin belgeyi yazdır.Iyi geceler cnm