Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Şu an 1. Gruptan Pembe Lotus Pembe Lotus hariç herkes menü ve egzersiz paylaştı. Bekliyoruz pembecim

Bizim gruptan maşallah bir tek arte paylaştı 😂 kizlarrr @Bilir kisi Yadee Yadee S shinelikeadiamond @yiitee menü bekliyorum haberiniz olsun
Bugün yediklerim
Sabah siyer unundan krep 1 tane
Yumurta hakkimi krepin icine ekledim
Labne peynir domates yesillik

Öğlen 4 kasık yogurt bi küçük şeftali

Ara sade Türk kahvesi 10 cig findik

Akşam 5 köfte közlenmiş biber bol salata

Son olarak kiraz sapi kaynatip ictim
Spor 30dk leslie 70 yarım mekik 10 alt karın hareketi 30sn plank

Ikiz bebeklerim oldugu için biraz geç vakte kalabilir menulerim kizlar

Gazan mübarek olsun.

Kalkınca aç karnına su iç limon sirke vs
Salatayı domatesi tam ye.
Kahvaltıya zeytin ya da ceviz ekle.
Meyveli ara öğüne bitki çayı ekle.
Sabahla öğle arasına türk kahvesi olabilir.

Böyle 3 ana öğün ve aralarla da çok kilo veren var.
Bana aralar acikmadigim sürece gereksiz geliyor :olamaz: sabah aç karnına su iciyorjm da limonlu yu hep unutuyorum bugün pazar da yeşillik bulamadım :olamaz: markette de pahalı geldi almadım yoksa akşam uemeginde salata vardı hep kafamda .
İnşallah yarın çarşıda bulabilirim 😌 sağolasın bonus :KK68:

Bugün yediklerim

Geç olsun guc olmasın :KK68: muhakkak yaz bak kefil oldum sana

Bugün yediklerim

Tamam canım afiyet olsun. Yerim bebisleri 🤗♥️

8 kaşık benimki. Bir kaşığı 20 gram sayarsak 160 gram bulgur pilavi yedim.
Sote ise 6 kaşık.

Bir kase mercimek çok değil, protein çok az senin diyetinde. Et balık tavuk yemiyorsan yoğurt peynir yumurta ye. Bak lor peynirinde de protein yüksek. Sana dediğim programda yediğin şeylerin protein miktarına bakabilirsin. Mesela bugün yediklerini yaz bakalım kaç kalori çıkacak? 700ün üstüne çıkmaz.
Kuzum ben zaten cok yemek yiyen bi insan degilim. Ben kiloyu ictigim gazozdan aburcuburdan aliyotum. Yemekle aram yok 😟

Fıstık ezmesinde de protein yüksek ama sekersiz olacak accessdenied accessdenied ben sekersiz ve bir şeye benzemeyen tatları da severek yediğim için yiyorum. 😂 Al bir bak yiyemezsen bana verirsin. Bana vermek için de mecbur beni Fransa'ya götürmen gerekecek. 😂 Je peux commancer de parler française immédiatement, promis. Dö mü kullanacaktım á mı unutmuşum ya la.
À kullanican. Oha fransuzcayi nerde ögrendin? Gotureyim kiz tek canjm sikiliyo. Yakinda basliycam ben de Sassy gibi hikaye yazmaya. Fransiz mit pesimde falan diye bcbcbxb

Fıstık ezmesinde de protein yüksek ama sekersiz olacak accessdenied accessdenied ben sekersiz ve bir şeye benzemeyen tatları da severek yediğim için yiyorum. 😂 Al bir bak yiyemezsen bana verirsin. Bana vermek için de mecbur beni Fransa'ya götürmen gerekecek. 😂 Je peux commancer de parler française immédiatement, promis. Dö mü kullanacaktım á mı unutmuşum ya la.
Fistik ezmesinde seker yoksa bile agir yagli degil midir o yivrim

Daha aşağı kilolar da bende öyle gözüküyorum. Bende maksimum 53 e kadar iyi duruyor kemik yapım kalın ve kaslıyım. Yine dönesim var çalışmalar başladı bu konu üzerinde 😂Kas kilom 40 küsürdü yağ kilomdan gitmişti yani 20 civarı yağ kilomdan 10 küsür gitmişti. Diyetsiz sadece yemeklere dikkat ederek. Şuan 60 bende 😂😭
Ben ince zarif durmayı daha seviyorum galiba dolgun hatlara göre.
ay ben de ya hadi o zaman verelim birlikte 10 haftada 10 kilo süper bence. :KK24: :KK24: :KK24: :KK24: :KK9:

X