Bende bizim takıma bunu yazacaktımCevizi suya koyup bekletirsen de kolesterol düşürüyormus
Bi atmıştın o mu bende içemiyorum yaBende de süper su var 1 hafta için görün sonucu
Ben içemiyorum bizim takım isteyen dm
Ben niye özelden yazmıyorum ki meselaBende bizim takıma bunu yazacaktım
Süper su iyimisBende de süper su var 1 hafta için görün sonucu
Ben içemiyorum bizim takım isteyen dm
Simdi gidip orayimi karistirayimSiz az ceviz de yiyin önceki topicte günlerce paylaştım bakın sweete anında aklına geldi
Tarçın seven herkes içer ya ben tarçın içemiyorumSimdi gidip orayimi karistirayimzaten içilmez biseymis sen iç süper su
Bende özelden yazmayacaktım kııızBen niye özelden yazmıyorum ki mesela
Az daha yap yatmadan
Yaaa maşallah baya az değil mi menüSabah 9:30 müsli muzlu
13:30 yoğurt bir dilim
Saat 17 gibi de akşam yemeği 5 top falafel salata..
Bol su gün içinde,
Aslında ben resimleri çekmiştim toptan akşam atarım dedim ama yasakmış
Takım arkadaşım gelmiş hoş gelmişSabah 9:30 müsli muzlu
13:30 yoğurt bir dilim
Saat 17 gibi de akşam yemeği 5 top falafel salata..
Bol su gün içinde,
Aslında ben resimleri çekmiştim toptan akşam atarım dedim ama yasakmış
Yadeee senin takımında miTakım arkadaşım gelmiş hoş gelmişya gelmeseydin yadee tik atıyoruz
Yade bende şekerim. Kız çatır çatır diyet yapıyorYadeee senin takımında mi
Keşke bizde olsaydı
Yaaa maşallah baya az değil mi menü
Ben doymam heralde
Bu arada choyu da etiketle birde su ve egzersiz unutma.
Yade bende şekerim. Kız çatır çatır diyet yapıyor
Sen yine de dikkatli ol göz kararması falan diyorsun bak. Alman gereken kalorinin altına düşme canım. Egzersizle yakarsınAslında yeterli varya, gereksiz fazla yemekten mide büyüyor, aslında en güzeli doymadan kalkmaktabi bugün Bi tansiyon düşmesi göz kararması hafif de olsa yaşadım, ama bünye alışır.
Yine de dikkat et tamam çok yeme de bu kadar da az yeme.Aslında yeterli varya, gereksiz fazla yemekten mide büyüyor, aslında en güzeli doymadan kalkmaktabi bugün Bi tansiyon düşmesi göz kararması hafif de olsa yaşadım, ama bünye alışır.