- 15 Şubat 2013
- 24.273
- 90.845
Daktir Reyiz ben zaten abur cubur ve gazozu kesicem. Bi de haftada 3 4 gun spor yapicam 3 aya maksimum inerim ben 52 ye bence.Benimde yok. Abur cubur kessem veriyorum biliyor musun
O el nee ahahhaahah
Menü ne oldu menü
Komparatist.Çok merak ettim mesleğin ne
Ay beni de indirelimDaktir Reyiz ben zaten abur cubur ve gazozu kesicem. Bi de haftada 3 4 gun spor yapicam 3 aya maksimum inerim ben 52 ye bence.
Ay çok havalıKomparatist.Geçerliliği olan bir meslek değil zaten. Boşuna okudum o kaa. Şimdi de öğrendiklerimi unutmakla meşgulum.
Neyi kompare ediyon annemKomparatist.Geçerliliği olan bir meslek değil zaten. Boşuna okudum o kaa. Şimdi de öğrendiklerimi unutmakla meşgulum.
bence de ekmeğin iyi gayetKızım bana diyetisyen 6 dilim veriyor ben 5 yedim senle ben bir değilim ben normal öğünde 1.5 ekmek yiyorumbu gayet az vermezsem konuş sen ufacık tefeciksin 1 somon ekmeği koltuk altına sıkıştırsan sende gözükür bende gözükmez öyle düşün
Sen öyle az yemeye devam edersen bir ayda inersin ya da kıtlık tepkisine girer kilo alırsın.Daktir Reyiz ben zaten abur cubur ve gazozu kesicem. Bi de haftada 3 4 gun spor yapicam 3 aya maksimum inerim ben 52 ye bence.
İlk defa duydum bu mesleğiKomparatist.Geçerliliği olan bir meslek değil zaten. Boşuna okudum o kaa. Şimdi de öğrendiklerimi unutmakla meşgulum.
Bana neskafe de yaramıyor bak içen varsa senin vasıtanla söyleyeyimDaktir Reyiz ben zaten abur cubur ve gazozu kesicem. Bi de haftada 3 4 gun spor yapicam 3 aya maksimum inerim ben 52 ye bence.
Bi moka yaramıyor be choco.Ay çok havalıgeçerliliği olmasa bile adı yetti beeh
Kitliktan mi ciktim nolyo beSen öyle az yemeye devam edersen bir ayda inersin ya da kıtlık tepkisine girer kilo alırsın.
Google amcaya sorayım neymişBi moka yaramıyor be choco.Bir sürü şey öğrenip kullanamıyorsun. Öğretmen olmam lazımdı benim.
ben kahvaltı hiç yapamıyorum ya Artemissisipi. hep kahve içiyorum sabah ilk yemeğim saat 13te oluyor maalesefKendini alıştır yavaş yavaş. Gece yemek yok. En fazla bitki çayı.
Kahvaltı önemli, geçiştirme onu. Düzgün kahvaltı yap.
Tamam onları bıraksan yetecekKitliktan mi ciktim nolyo bekizim ben normalde daha fazla yemiyorum ki. Benim kilomun yegane sebebi schweppes lime ve laysdir yani. Bi de gece 12 de yedigim recelli yogurtla taninirim KK.da
Ahan da ben. Kahvaltida onume kizartma koymuyosan sevmiyorum keci gibi otlu motlu seyler yemeyi kahvaltidabenk
ben kahvaltı hiç yapamıyorum ya Artemissisipi. hep kahve içiyorum sabah ilk yemeğim saat 13te oluyor maalesef
Kuruyemis alayim ben yarinTamam onları bıraksan yetecek
Onların yerine kuruyemiş ye ceviz,fındık.
Birde leblebi ye mide asitini dengeler.
ay ben okumayı bitirirsem menü işine girişcemŞu an 1. Gruptan @Pembe Lotus hariç herkes menü ve egzersiz paylaştı. Bekliyoruz pembecim
Bizim gruptan maşallah bir tek arte paylaştıkizlarrr @Bilir kisi @Yadee S shinelikeadiamond @yiitee menü bekliyorum haberiniz olsun
Biraz badem tuzsuz olursa iyi olur.Kuruyemis alayim ben yarin