Canım çok geçmiş olsunSelam kızlar . Bir haftadır büyük kızım çok hastaydı o toparladı gibi küçüğüm ateşlendi 2 gündür . Ne gece kaldı ne gündüz . Derken bi kaç gündür benim de vücudum alarm veriyodu ama üstelemedim . Ve bugün hastanelik oldum . Çok dikkat edin kendinize bu mevsimin hastalığı da kötü oluyomuşhiç bu kadar kötü olmamıştım
Menüye gelirsek doğru düzgün bişey yemedim
Bol su var ama 2 lt olmuştur adım saymadım
Bi tek akşam 1 dilim ekmekle menemen yedim
Chocolita
Teşekkür ederim delfimCanım çok geçmiş olsun
Sağol canım teşekkür ederim
teşekkür ederim alys gerçekten dayanamadım oturdum höğüre höğüre ağladım dayanamıyorum diye çocuk gibi
AminAgla kiz,
Anne olup da aglamayan yoktur zaten. Allah kolaylik versincorba yapaniniz bol olsun ins
Sağol dutumGeçmiş olsun çokom
Ah ya sana da cok geçmiş olsun canımSelam kızlar . Bir haftadır büyük kızım çok hastaydı o toparladı gibi küçüğüm ateşlendi 2 gündür . Ne gece kaldı ne gündüz . Derken bi kaç gündür benim de vücudum alarm veriyodu ama üstelemedim . Ve bugün hastanelik oldum . Çok dikkat edin kendinize bu mevsimin hastalığı da kötü oluyomuşhiç bu kadar kötü olmamıştım
Chocolita
Çok teşekkür ederim canımCok gecmis olsun
Sana da çok geçmiş olsun canım, aklımda cezalar canım, inşallah haftaya tamamlayacağım yeter ki duzelsem bu ara spora istekliyim...Merhaba tekrar hoş geldinizbirazdan listeye ekliyorum
Geçmiş olsun canım bende çocukla beraber rahatsızlandim
Diyet dışı cezan var canım. Gecen haftadan kalan 1 gün cezan da var. Hasta olduğun için mazeretli saydım. Önümüzdeki hafta inşallah bekliyorum
Çok geçmiş olsun yavruna inşallah toparlar ,egzema ya ayrılık kaygısı sebep olur diyor bizim Dr arkadaş, var mı son zamanlar da yaşadığı bir ayrılık ya da kayıp, onun için değerli olacan birşey ?İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim mesajları okudumMiraç soğuk almış. Evet bu hava da. Gecen okulda üstü başı ıslanmıştı. Ciğerler dolmuş. Egzema başladı bir de çocukta. Ona canım sıkıldı. Poposunda vardı o geçip yine çıktı. Şimdi bir yerde daha çıkmış onu da gösterdim. Dağılmaz inşallah ya cildiyeye randevu almaya çalışıyorum. Bende rahatsızım çocuktan geçti herhalde
Size de çok geçmiş olsun canımSelam kızlar . Bir haftadır büyük kızım çok hastaydı o toparladı gibi küçüğüm ateşlendi 2 gündür . Ne gece kaldı ne gündüz . Derken bi kaç gündür benim de vücudum alarm veriyodu ama üstelemedim . Ve bugün hastanelik oldum . Çok dikkat edin kendinize bu mevsimin hastalığı da kötü oluyomuşhiç bu kadar kötü olmamıştım
Chocolita