Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Merhaba hanımlar bende geçen haftadan itibaren diyetteyim 63.3 kg ile başladım bugün itibariyle -1.7 kg vermişim boyum 1.66 hedef kilom 56
Merhaba tekrar hoş geldiniz ♥️ birazdan listeye ekliyorum
Selam kızlar, ramazan baya yoğun geçti şimdiye kadar hiç bir ramazanda bu kadar çok iftara gidip, iftara cagirmamistim 💆😁 evde durmayı kendi başıma iftar yapmayı özledim, bu akşam arkadasimdaydik, yarın da benim misafirim var....bir haftadir hastayım resmen, iki gündür biraz iyi gibiydim bugün tekrar tuhaf oldum, eklem ağrıları bir yandan burun akıntısı,öksürük bir yandan başladı yine 🤷🙈
Geçmiş olsun canım bende çocukla beraber rahatsızlandim
29.03.24
Sahur
1 dilim ekmek, haşlanmış yumurta, peynir zeytin domates salatalık,bal

İftar
Çorba, az bulgur pilavı,kağıt kebabı, salata, az sarma
Cay ile diyet dışı 🙈
Şu:1 lt. Chocolita Chocolita
Adım: Eki Görüntüle 3408987
Diyet dışı cezan var canım. Gecen haftadan kalan 1 gün cezan da var. Hasta olduğun için mazeretli saydım. Önümüzdeki hafta inşallah bekliyorum

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim mesajları okudum 🌹 Miraç soğuk almış. Evet bu hava da. Gecen okulda üstü başı ıslanmıştı. Ciğerler dolmuş. Egzema başladı bir de çocukta. Ona canım sıkıldı. Poposunda vardı o geçip yine çıktı. Şimdi bir yerde daha çıkmış onu da gösterdim. Dağılmaz inşallah ya cildiyeye randevu almaya çalışıyorum. Bende rahatsızım çocuktan geçti herhalde

Dünkü menüm
Sabah kahvaltı yok
Patlamış mısır diyet dışı olacak ölçüde. 1 hafta içinde aldığım 2. Diyet dışı olduğundan 20.000 cezaliyim. Çocukla yatıyoruz. İyileşince tamamlicam

Akşam az yağlı makarna 1 tabak
2 bardak ayran
Az tursu
Suyum tamam

Bundan sonra beslenmeme çok daha dikkat edicem. Hazirana en az 70 kilo girmek istiyorum. İnşallah yapabilirim 🤲

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim mesajları okudum 🌹 Miraç soğuk almış. Evet bu hava da. Gecen okulda üstü başı ıslanmıştı. Ciğerler dolmuş. Egzema başladı bir de çocukta. Ona canım sıkıldı. Poposunda vardı o geçip yine çıktı. Şimdi bir yerde daha çıkmış onu da gösterdim. Dağılmaz inşallah ya cildiyeye randevu almaya çalışıyorum. Bende rahatsızım çocuktan geçti herhalde
Çok geçmiş olsun canım 💐🌺🌸🧿

Dünkü menüm
Sabah kahvaltı yok
Patlamış mısır diyet dışı olacak ölçüde. 1 hafta içinde aldığım 2. Diyet dışı olduğundan 20.000 cezaliyim. Çocukla yatıyoruz. İyileşince tamamlicam

Akşam az yağlı makarna 1 tabak
2 bardak ayran
Az tursu
Suyum tamam

Bundan sonra beslenmeme çok daha dikkat edicem. Hazirana en az 70 kilo girmek istiyorum. İnşallah yapabilirim 🤲
Geçmiş olsun choco🌸

Selam kızlar . Bir haftadır büyük kızım çok hastaydı o toparladı gibi küçüğüm ateşlendi 2 gündür . Ne gece kaldı ne gündüz . Derken bi kaç gündür benim de vücudum alarm veriyodu ama üstelemedim . Ve bugün hastanelik oldum . Çok dikkat edin kendinize bu mevsimin hastalığı da kötü oluyomuş 🤧 hiç bu kadar kötü olmamıştım
Menüye gelirsek doğru düzgün bişey yemedim
Bol su var ama 2 lt olmuştur adım saymadım
Bi tek akşam 1 dilim ekmekle menemen yedim
Chocolita Chocolita

Selam kızlar . Bir haftadır büyük kızım çok hastaydı o toparladı gibi küçüğüm ateşlendi 2 gündür . Ne gece kaldı ne gündüz . Derken bi kaç gündür benim de vücudum alarm veriyodu ama üstelemedim . Ve bugün hastanelik oldum . Çok dikkat edin kendinize bu mevsimin hastalığı da kötü oluyomuş 🤧 hiç bu kadar kötü olmamıştım
Chocolita Chocolita
Cok gecmis olsun canim insallah hizlica toparlarsiniz 🙏🏻

Chocolita Chocolita

Ah yazik, vucut dayanamamis artik.
Cocuklar hasta olunca cok zor, bir de ustune kendin olunca… Allah kolaylik versin canim, bol dinlenmeler…

Cok gecmis olsun canim insallah hizlica toparlarsiniz 🙏🏻
Sağol canım teşekkür ederim 🩷
Ah yazik, vucut dayanamamis artik.
Cocuklar hasta olunca cok zor, bir de ustune kendin olunca… Allah kolaylik versin canim, bol dinlenmeler…
🥹 teşekkür ederim alys gerçekten dayanamadım oturdum höğüre höğüre ağladım dayanamıyorum diye çocuk gibi

X