Uyudun mu kiz bi saate kadarTünaydın
Isteydim canım arada yürüdüm ,yagmura yakalanınca markete kacip bugunun alisveriside aradan cikarttim ,ohh masallahGösterdiğin özen için teşekkür ediyorumLeslie de yapabilirdin evde. Bende aksi gibi yağmurda yürümeyi severim. Yaz sıcağında yürümek mi yağmur mu desen kar kış yağmur
Ah ne güzelBugün burada hava güzel, güneşli. 45 dakika yürüyüş yaptım.Parkta oturuyorum.
Dün sabah 6.30 uyuduk geç kalktım yaUyudun mu kiz bi saate kadar
Kizkardesime gitcem. Bebesi kac gundur uyumuyormus. Az gideyimde bakayim cocuklarina . Oda uyusun
7bin adim cepte. 1 saat tın tın yurudum yurume bandinda
Cuma günü burada kar serpiştirdi ve bugün tam bir bahar havası var. Havalar değişken sahiden.Ah ne güzel
Burada hava dengesiz. Hava kapali. Ara Ara yagmur yagiyor. Gunes kendini 2 dk gosterip yine kayip oluyor
Selam kızlar,bugün acayip temizlik ve yemek yaptım, yarın misafirim vra diye ama şimdi oturdum, ezana 2 dk var hayırlı iftarlar herkese
Olsun canım önemli olan devam etmek bazen iyi gitmese de bırakmamakSelam kızlar ay çok verimsiz bir gün totalda çok da memnun olmadığım bi hafta geçirdim
Yarın herşeye yeniden başlıyorum
Bu hafta çok hareketsiz kaldım
Gelelim menüye
Sabah 1 porsiyon patatesli yumurta 1 dilim peynir domates salatalık 2 dilim ekmek
Arada 1 avuç ceviz yedim
Akşam 1 kase çorba eşliğinde 1 dilim daha ekmek yedim sonra 2 sıkım çiğ köfte 1 ayran
Az da diyet dışı yedimkendimden özür diliyorum
Su 1 lt
Adım 5000
Chocolita