- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
yeni turkce terimler ureticez boyle giderseCumartesi menüm
Kıymalı ince pişmiş yufka (şifreli konuşmaya hele)
Salata
Bir kase patlamış mısır
Kalori aşımı yok
Esim evde adım çok olamadı
Su tamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni turkce terimler ureticez boyle giderseCumartesi menüm
Kıymalı ince pişmiş yufka (şifreli konuşmaya hele)
Salata
Bir kase patlamış mısır
Kalori aşımı yok
Esim evde adım çok olamadı
Su tamam
yeni turkce terimler ureticez boyle giderse
Sagol canım, ygmurda ıslandım ama yinede yurudum tum haftamız yagmurluAyağına saglik canım
Gösterdiğin özen için teşekkür ediyorum Leslie de yapabilirdin evde. Bende aksi gibi yağmurda yürümeyi severim. Yaz sıcağında yürümek mi yağmur mu desen kar kış yağmurSagol canım, ygmurda ıslandım ama yinede yurudum tum haftamız yagmurlu
Bakalım hangimiz görecek 76’yıAyy evet çok şükür ben zaten yeminliyim misafirlik olunca yemiş oldum ama daha dikkat edicem inşallah 76 yi görürüm bu haftaaa
Gaza geldim bugünde yapabilirsem yapicam leslie
başınız sağ olsun, babaannenizin mekanı cennet olsun, sizlere sabırlar diliyorum.Merhaba kızlar! Nasılsınız? Sizleri çok özledim, gelip selam vermek istedim.
Beni sorarsanız bu 2 ay özel hayatım için zorlu geçmeye devam etti. Zaten bu sebeplerle buradan ayrılmıştım. Maalesef canım babaannemi kaybettik bu süreçte. Her şey çok üst üste geldi. Yeni yeni toparlanmaya çalışıyorum.
Ayrılmadan hemen önce hedef kiloma ulaşmıştım ve 2 ay boyunca bunu korudum. Hala 56 kiloyum.
Sizler neler yapıyorsunuz, nasıl gidiyor hayat?
harikasınız, ellerinize sağlıkMerhabalar kızlar,
Boş zamanlarımda örgü örüyorum.Dün bir de bileklik yaptım.Paylaşmak istedim sizlerle.
Eki Görüntüle 3405747 Eki Görüntüle 3405749
Ne tatli bir isteyis
İnşallah beraber görürüz yaaBakalım hangimiz görecek 76’yı
başınız sağ olsun, babaannenizin mekanı cennet olsun, sizlere sabırlar diliyorum.
harikasınız, ellerinize sağlık
İnşallah beraber görürüz canımmmmİnşallah beraber görürüz yaa
Ama bilmiyorum bu ara iştah açılması var bende
Ay şimdi birini daha tamamladim ter şu içinde kaldım
Bugün adet oldum ve gerçekten yemek yiyecek halim olmadığından yiyemedim. Paso yattım biraz toparlarsam birşeyler yiyeceğim bir ara inşaallah
Üzüldüm gecmis olsun cok sancili geciyor demek. Ama az da olsa yeseydin keske Allah korusun tansiyon fena olurBugün adet oldum ve gerçekten yemek yiyecek halim olmadığından yiyemedim. Paso yattım biraz toparlarsam birşeyler yiyeceğim bir ara inşaallah
Teşekkür ederim yani oldu bitti hemen hemen hep böyle ağır geçiyor . Yemek yemeye dahi enerjim kalmıyor. Toplarım bir iki güne inşaallahÜzüldüm gecmis olsun cok sancili geciyor demek. Ama az da olsa yeseydin keske Allah korusun tansiyon fena olur