Ben dışardan bir göz olarak kimsenin size saygısızlık yaptığını görmedim, siz yanlış anlamışsınız sanki. Mesela yaşınızın büyüklüğünü ifade etmeniz, kullanıcıyı engellediğinizi söylemeniz bunlar da ortamı geren ifadeler. Burda çeşitli yaşlarda birçok kullanıcı var hepimiz anonimiz kimse kimsenin yaşını bilmiyor topik arkadaşı olarak samimi bir dil ile konuşulabilir diye düşünüyorumChocolita @Cemoos "Bonus" adlı kişinin üslubu çok yanlış.
Bana yazdığı "Arkadaşım niye gerdin durduk yere?" ifadesi herşeyi açıklıyor.
Burada hepimiz birbirimize saygılı olmalıyız. 48 yaşındayım ben.
Cemoos benim yazdığımı anlamayınca, ben kendisine açıklamaya çalıştım. Hanımefendi de benim kendisinin yazdığını yanlış anlamış olabileceğimi tahmin edebilir, açıklayabilirdi.
Kendisini kullanıcı olarak engelliyorum. Kimsenin kimseyi kırmaya, saygısızlık yapmaya hakkı yok.
Yazdığınız ek bilgide ne demek istediğinizi anlamadım, verdiğim bilgiye yanlış dediniz gibi anladım. Olamaz mı?
Benim yazdığımdan alıntı yapıp cemoos'a yazarsanız bana da cevap hakkı düşer.
Ortamı geren sizin tavrınız biraz da.
Lütfen başka cevap yazmayın.
Ne düşündüğünüz de beni ilgilendirmiyor.
Saygı duyarım yazdığınıza. Ama lütfen siz de beni anlayın.Ben dışardan bir göz olarak kimsenin size saygısızlık yaptığını görmedim, siz yanlış anlamışsınız sanki. Mesela yaşınızın büyüklüğünü ifade etmeniz, kullanıcıyı engellediğinizi söylemeniz bunlar da ortamı geren ifadeler. Burda çeşitli yaşlarda birçok kullanıcı var hepimiz anonimiz kimse kimsenin yaşını bilmiyor topik arkadaşı olarak samimi bir dil ile konuşulabilir diye düşünüyorum
Polemik yapmışım gibi yansıtan sizdiniz bu da benim insan ilişkime fazla geldi.Polemik konusu olsun diye paylaşmadım açıkçası.
Pişman oldum iyi niyetle paylaştığıma.
Burada kendi fikrini söylediKalori aynı olamaz gr aynı olsa bile pişme şekline göre değişir ya da peynirlerin türüne göre değişir
Burada da bir sitem cümlesi yokListeye bir şey demedim ki? Geçen gün de bahsi geçmişti bende de mevcut.
Polemik olarak algıladiniz. O da devamında dedi ki polemik olarak algılamayın çok saçma. Yani beklediğiniz açıklamayı yaptı aslında. Yine ters bir cevap vermedi. Siz yüksek tepki verince su an verdiği tepkiler çok normal. Hiçbir şey yok aslında ortada"Bonus .!.:
Kalori aynı olamaz gr aynı olsa bile pişme şekline göre değişir ya da peynirlerin türüne göre değişir" yazmışsınız.Bonus
Neden böyle bir yorum yazdınız anlayamadım.
Bu yoruma açıklık getirdim.
Polemik konusu olsun diye paylaşmadım açıkçası.
Pişman oldum iyi niyetle paylaştığıma.
teşekkür ederim.Yani diyelim 300 gram et var. 300 gram eti kizartirsan kalorisi farklı haşlarsan farklı olur demek istedi. Yani ben bu sekilde anladımdelfinia
Hoş geldiniz. Yarın eklenecek 2 arkadaşımız var. Pazartesi eklenmeyi bekleyen birkaç kişi daha. 3. Grup o arkadaşlardan oluşacak. Şimdilik misafirimiz olup topiğe katılım sağlayınkizlar selam bende katilmak istiyorum vallahi ne zaman diyete baslasam bu kem gozlu akrablarimin nazari degiyor birakiyorum soyle bi silkenip herkese haddini bildirmek istiyorum
Bu arada bende yanlış anlamışım. Kendisi açıkladı. Çok bir bilgim yok bu konularda herkes haklı olabilir. Konumuz diyet besinler. Tatlı yiyemiyoruz tatlı konuşalımteşekkür ederim.
Burada kendi fikrini söyledi
Burada da bir sitem cümlesi yokdelfinia beni etiketleyip sorduğunuz için söylemek istedim. Ben hiçbir tavir sezmedim bu mesajda. "Listeye bir şey diyen mi oldu hayırdır" gibi söylemiş olsa anlayacağım ama "listeye bir şey demedim ki" gayet normal bir cümle.
Polemik olarak algıladiniz. O da devamında dedi ki polemik olarak algılamayın çok saçma. Yani beklediğiniz açıklamayı yaptı aslında. Yine ters bir cevap vermedi. Siz yüksek tepki verince su an verdiği tepkiler çok normal. Hiçbir şey yok aslında ortada
Burada kendi fikrini söyledi
Burada da bir sitem cümlesi yokdelfinia beni etiketleyip sorduğunuz için söylemek istedim. Ben hiçbir tavir sezmedim bu mesajda. "Listeye bir şey diyen mi oldu hayırdır" gibi söylemiş olsa anlayacağım ama "listeye bir şey demedim ki" gayet normal bir cümle.
Polemik olarak algıladiniz. O da devamında dedi ki polemik olarak algılamayın çok saçma. Yani beklediğiniz açıklamayı yaptı aslında. Yine ters bir cevap vermedi. Siz yüksek tepki verince su an verdiği tepkiler çok normal. Hiçbir şey yok aslında ortada
Buraya yazdığım ilk günden bu yana hiç bir saygısızlığımı, kabalığımı gördünüz mü? aksine herkese karşı saygı, sevgi ve hoşgörü çerçevesinde mesajlar yazdım.Burada kendi fikrini söyledi
Şimdi siz yazdıkça onunda cevap hakkı doğar. Oda hiç öyle bir niyeti yokken polemik gibi anlaşılmasına kızmıs. Olabilir böyle durumlar çok büyütmemek lazım. Ben istiyorum ki konular topik üzerinden dönsün.Buraya yazdığım ilk günden bu yana hiç bir saygısızlığımı, kabalığımı gördünüz mü? aksine herkese karşı saygı, sevgi ve hoşgörü çerçevesinde mesajlar yazdım.
Burada bulunma amacım kilo vermek. Ortamı germek asla değil.
Ben kendisine sadece "polemik olsun diye paylaşmadım" dedim, ondan sonra kendisi yüksek tepki verdi.
"Arkadaşım niye gerdin durduk yere?", "Ha sen katılmıyor musun beni hiç ilgilendirmez." sözlerini sarfetti.
Üslubu saygılı ve samimi bulmadım.
Size bu şekilde ifadeler yazılsa üzülmez miydiniz?
Hepimizin sınırları var, benim saygı sınırlarımı aştı bu ifadeleri. Hepimizin hassas olduğu konular var.
Kilo vermeye yönelik mesaj ve menü, egzersiz, vb. paylaşımlarda bulunurum ileriki günlerde. Bu tatsızlık son olsun.
İyi geceler.
Benim saygı sınırlarıma uymayan cümleler kuran biriyle iletişim kurmak da istemiyorum. Kendisini engelledim. Dilerim saygı duyarsınız.Şimdi siz yazdıkça onunda cevap hakkı doğar. Oda hiç öyle bir niyeti yokken polemik gibi anlaşılmasına kızmıs. Olabilir böyle durumlar çok büyütmemek lazım. Ben istiyorum ki konular topik üzerinden dönsün.
İyi geceler
Konuyu kapatmak istedikce açılıyor.Benim saygı sınırlarıma uymayan cümleler kuran biriyle iletişim kurmak da istemiyorum. Kendisini engelledim. Dilerim saygı duyarsınız.
Bu konu hakkında bundan sonra bir cümle daha yazmayacağım.
Dilerim uzamaz bu konu.
Hepimiz bir hayat mücadelesi içindeyiz. Hepimizin burada bulunma amacımız güzel bir amaç için.
Birbirimizi kırmak dökmek için değil.
Ben kırıldım açıkçası. Tepki vermemin de sebebi bu.
İyi geceler.
Bu mesajları okumak zorunda kalan diğer grup arkadaşlarım kusuruma bakmayın. Sizleri seviyorum.
Ben de bilmiyorumUcanSupurge ne ara transfer oldun da geç kaldın
Hiç başlamadım ki
Kuzum ben mi yanlış anladım liste kalabalık dolu diye algıladım ben bir de hala bir motivasyon sağlayamamışken sizi de meşgul etmek istemedimH Hufezaa
@baltasar
UcanSupurge
Kızlar siz kaldınız persembe menü, egzersiz, yürüyüş ve su bilgisi vermeyen.