Lady iş yeri mesafesi iyi mi yaa benimkisi çok yakın yürüyüşten bişey anlamıyorumGünaydınnnn
1 yumurta ile menemen 1 hindi füme 1 dilim tam buğday ekmeği 2 yk lor peyniri semizotu ile kahvaltımı yaptım şimdi işe gitmeden kahve alacağım ve sabah rutini bitmiş olacak. Tabii işe yürüyeceğim.
Söylemem pazartesi herkes öğrensin süprüzHaydaaaa o nasil oldu
Kac kilo eridin
Sen dayanamaz haftasonu yer gene alirsinSöylemem pazartesi herkes öğrensin süprüz
Bildirim gelince giriyorum geç oldu birazSize bişey sorcam gülmeyin şimdi telefonda sayfayı yenilememeden yeni yazilanlar gözükmüyor ya başka yerlere çıkıp bildirim gelmesini mi bekliyorsunuz yoksa sayfayı aşağı çekip mi yeniliyorsunuz inşallah anlarsınız sormak istediğimi
Sayfayı takibe al her mesajda bildirim gelsin ben öyle yaptım ahxhxhhxBildirim gelince giriyorum geç oldu biraz
Haftasonuna iş koydum kendime yiyecek zaman birakmadimSen dayanamaz haftasonu yer gene alirsin
Zaten öyle kızSayfayı takibe al her mesajda bildirim gelsin ben öyle yaptım ahxhxhhx
Gunaydinnn canım nasıl oldun
Bende icemem tarçın sevmiyorum ama hindistan cevizi yağı da demişlerdi onu denemek lazım bakalımGünaydın
Ben 12 den önce kahvaltı yapamıyorum.kahvaltiya kadar iki fincan kahve içerim.
Burada okumustum tarçınlı kahveyi. İçemedim ben onu.
Kayısı çayı bende de var ama poşet çay sizdeki hangisi limk alabilir miyimKızlarrrr günaydın
Ben bugün uyanınca su icemedim yahu 5 gün arka arkaya aman kayısı cayi içmeyin
Geceden beri uyuyamadım o derece etkili
1 bardak su içtikten sonra bir muz yiyeceğim
Bugün 12 gibi kahvaltı yaparım diye umuyorum
Ayy bende çok kötüyüm sweet ya neyse grip öksürük değilZaten öyle kız
Aynı canım öksürük başladı bugün de
Geçmiş olsun yaAyy bende çok kötüyüm sweet ya neyse grip öksürük değil
Herkes öyle.Ayy bende çok kötüyüm sweet ya neyse grip öksürük değil
Kayısı çayı bende de var ama poşet çay sizdeki hangisi limk alabilir miyim
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunGünaydın hayırlı cumalar olsun güzel kadınlar
Okuyan arkadaşlardan özel rica; dualarınızda annemede yer verirseniz çok mutlu olurum cennette o da mutlu olurçok teşekkür ederim
Aynı çay vallahi dur içem5-6 gün içtim galiba her akşam bide.
Gerçekten dünden beri çok fenayım bu kadar benim gibi içmeyin