- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa ben seni listeye aldımŞimdi yer var mı benim cüsseye hele söyleyin bugün de cuma iken tartılıp bismillah diyebilirim
Pazartesi iyidirYaaa ben seni listeye aldım
Senden hergun menü ve su spor egzersiz bildirimi bekliyorum
Ama supurgecim bak kurallar cezalar var seni zorlarsa katılmak zorunda değilsin sen bilirsin.
Olur dersen aktif ol pazartesi tartil başla
Bebem var diye diye nerdeyse 3 haneyi görecemUcanSupurge şunu da demiştim sana
Ben kural adamıyım serbestliğin sonucu ortada istediğiniz gibi vurun kırbaçlayın yağ tabakam kalın bir şey olmazYaaa ben seni listeye aldım
Senden hergun menü ve su spor egzersiz bildirimi bekliyorum
Ama supurgecim bak kurallar cezalar var seni zorlarsa katılmak zorunda değilsin sen bilirsin.
Olur dersen aktif ol pazartesi tartil başla
Bak sonra şikayet etme cemoos kırbaçla kovaliyo bizi diyeBen kural adamıyım serbestliğin sonucu ortada istediğiniz gibi vurun kırbaçlayın yağ tabakam kalın bir şey olmaz
Çok geçmiş olsunBabam biraz rahatsız. Onun yanındayım ya. Chocoya mesaj attım. Cemoos sana da atacaktım ama mesaj gönderemiyormuşum. Birkaç gün aktif olamayacağım, isterseniz diskalifiye edebilirsiniz. Kusura bakmayın lütfen.
Pazartesi tartılırsam bildirim yaparım. Süreç nasıl olacak kestiremiyorum şu an. Bir şey de diyemiyorum o yüzden.
Başla su diyete işte bak gör nasıl eriyosunİnanmamistim, 1 kilo vermisim. Neden nasil bilmiyorum
Bebem var diye diye nerdeyse 3 haneyi görecem
NoBaşla su diyete işte bak gör nasıl eriyosun
İnanmamistim, 1 kilo vermisim. Neden nasil bilmiyorum
Bak ben 5 günde eridim bittim gel beni dinle
Yaaa yaptıklarının yarısını yapsan 2 kilo verirsin ben biliyorumAyağını basan iniyor demek ben ters mi bastım noldu 2 kilo fazlayım
Haydaaaa o nasil olduAyağını basan iniyor demek ben ters mi bastım noldu 2 kilo fazlayım
Kac kilo eridinBak ben 5 günde eridim bittim gel beni dinle