Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Canım 45 dk leslie yaptım
Adimlarim bu kadar ama aksam tekrardan toplam.adimi gönderirim

Chocolita

Eklentiler

• Screenshot_20240304_130054_Samsung Health.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_20240304_130008_Chrome.jpg
    36,5 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_20240304_130003_Chrome.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 24

Evet
Ben de gulusunu cok seviyorum, ama onu yaziya geciremedim

Selam kızlar, bugün bütün gün hastanedeydim orda dolanmaktan 10 bin adımı geçtim migren tuttu basim felaketti, midem bulandı birşey yiyemedim öyle olunca mecbur bir simit yedim zorla ilaç içebilmek için...şimdi eve geldim yemek yiyecegim, hala başım ağrıyor ama mide bulant geçti

Gecmis olsun ,eger tetiklemiyorsa kahve cok iyi geliyor benim migrenime sekersiz tabiki

Hastane saglam insani hasta eden birbyer zaten,
Gecmis olsun, dinlen bolca.

Selam hanımlar napiyprsunuz? herkes bugun yuruyor sanırımEsim uzun zaman sonra bugun izinliydi sabah cocuklari okula bıraktığımız gibi dısaŕi ciktik,anca isimiz bitti diyebilirim

Oooo gezmeler gezmeler, Allah muhabbetinizi artirsin

Ben psikolojikman acim aslinda ac degilim ama aksami atlayim diye planladigim icin otomatik acim sacma oldu tamamen.

Neyse artik ortamlarda aksami atlicaz dedik bir kere

Çok geçmiş olsun G Goklerce

Gecmis olsun ,eger tetiklemiyorsa kahve cok iyi geliyor benim migrenime sekersiz tabiki
Evet canim kahve ve nane yağı rahatlatıyor belki şuan benimki başlangıç evresinde ilaçlarda birkaç saat sonra fayda ediyor ama gerçekten bugün kafam kopsa dedim yani
Hastane saglam insani hasta eden birbyer zaten,
Gecmis olsun, dinlen bolca.
Gerçekten öyle ya hastane çok zor hele de fakülte tam bir eziyet oluyor, dinleniyorum şimdi birşey de yapamıyorum
Çok sağ ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…