Onu nasıl becerdin olaBakın bu bir dramdir saatime su geçti cebimde böyle dolasiyom inşallah adımları düzgün sayarpirinç diyet dışı cezası var mı cebimde dolasiyom sonuçta
Eki Görüntüle 3395289
Saclarimi yıkarken kolumdan cikarmamisim sonradan fark ettim amma geç oldu galibaOnu nasıl becerdin ola
Hangi saat markasi? Bir kismi suya dayanikli. Yuzmeye bile gittim ben kolumda saat ileSaclarimi yıkarken kolumdan cikarmamisim sonradan fark ettim amma geç oldu galibaastrologlar dedi o kadar elektroniğe dikkat edin Şubat 29 tehlikeli yamultur etkisi uzun sürer diye pis carpti
Polo smart bimden almistim 3 yada 4 yıl önceHangi saat markasi? Bir kismi suya dayanikli. Yuzmeye bile gittim ben kolumda saat ile
gecmis olsun canım ,hastayken dahada duskunlesiyorlar ins. cabuk atlatırBen oglanin dibinden kalkamiyorum. Yanimda dur diyip duruyor. Umarim yarine biraz daha iyi olur.
Ekstra mesai kabul ettim Pazartesi izinli olmak icin.
Gerci babasi evde yarin
Chocolita
Cuma
Sabah
Yogurt, meyve, protein tozu
1 dilim ekmek
Ogle
Elma, fistik ezmesi
1 dilim ekmekle sandvic
Aksam
Ofisteyim, disaridan ismarliyoruz, fastfood, cezasi aksama geliyor
2 lt su
1800 kalori (hala koruma kilomdan az olduğu icin basarili bir gun sayiyorum)
Eki Görüntüle 3395280
En son Salı günü aktif olmuş, bir sorun yoktur umarım.portakalafisildiyordum 3 gündür yoksun canım mazeretsiz menü paylaşımı yapmadığın için 1 uyarı aldın
Çok geçmiş olsunİyi Geceler
1 Mart Menü ve Spor Bildirimi
08.15 1 bardak sütlü protein içeceği
18.00 1 lahmacun, 1 bardak ayran
2 litre su
(Gün boyu gaz sancısı çektim. Okuldan eve kendimi zor attım. Hala yatıyorum. Sıcak su, ilaç, şimdi terledim de azıcık iyi geldi. Bu sebeple adım sayım çok az)
5393 adımChocolita A Arrietty_
Eki Görüntüle 3395355
Peki canım sen ne zaman hazır hissedersen bekliyoruz. Yeni bir başlangıç yapariz döndüğündeChocolita Ben beslenme düzeni sağlamakta zorlanıyorum biraz. Kendime verdiğim sözleri tutamayınca moralim daha çok bozuluyor. Yapamayınca tümden ters tepiyor. Senden müsade istiyorum. Şu an kendimi sıkı bir tempoya hazır hissetmediğimi düşünüyorum. Emeğin, ilgin için teşekkür ederim. Tekrar görüşmek üzere...