- 15 Şubat 2013
- 24.294
- 91.039
Tam hastalik havasi iste annemHava sıcaklıklari çok fena geceleri buz gibi gündüz terliyorsun esiyo ne biçimhava aldatyior insanı
Topigr uygun degil ama ben taşkınlık (?) İçi hazırladım buzluğa attımKızlar bana hafif patlıcan yemeği önerisi lazım.
Ev patlıcan dolu bu jafta bitsin bari.
Hem evdekiler yesin hem bana uysun
Var mı güzel tarifi olan yarın falan yapayım.
Az zeytinyagi tuz kup kup dogranmis patlicani at firina kizartmasini yap. Ustune domates sos sarimsakli yogurt. Ya da kozle firinda. Ustune kiymali sos yapKızlar bana hafif patlıcan yemeği önerisi lazım.
Verdiklerin çok uygun dimiBaska tariflerde veririrm de rejime uygun olmaz bxvxvxg ayni takimdayiz bunu sana yapamam
Kiz niye iste firinda kizartma az zeytinyaginda pismis. Napicak patlicani buharda haslayip mi yiycek bxvxbxvxVerdiklerin çok uygun dimi
Benim gibi yap taşkınlık yazKiz vermedigim tarifi soylesem uyari alir miyim. Kafami kaldiramiyorum valla yuruyemem 10k adim.
Canım ben birkaç gün hastanede bi yakınımın refakatçısı olacağımdan egzersiz yapma ortamım yok şuan. Hayatım düzene girince inşallah yaparım.Yiitee evde 20 dk egzersiz ekle listene.
Adım sayını biraz arttırman iyi olur.
Bence menün güzel sulu yemekleri sususz ye sadece tane olursa gaz olmaz.
Oldu sonra Cemos bassin kirbaciBenim gibi yap taşkınlık yaz
Ulan küçücük kadından korkuyorsunuz heeeOldu sonra Cemos bassin kirbaci
Ici dolu tursucuk ama bxbxbx biner ucaga gelir Fransaya adim saymaya valla bxbzbUlan küçücük kadından korkuyorsunuz heee
Elinde kırbacı ile her daim kullanıyor onu galibaIci dolu tursucuk ama bxbxbx biner ucaga gelir Fransaya adim saymaya valla bxbzb
Tamamdır geçmiş olsun.Canım ben birkaç gün hastanede bi yakınımın refakatçısı olacağımdan egzersiz yapma ortamım yok şuan. Hayatım düzene girince inşallah yaparım.
Cemoos
Chocolita
21 eylül
Sabah 1d ekmek - 1 Üçgen peynir
Öğle 1 kase çorba, 1kase yoğurt, 1 d ekmek
Akşam 1kase çorba, 1 lahmacun, 1ayran
Spor 4bin adım ama artacak
Su 2 lt
Kizlar söylemiş benim diyetisyen sabah kahvaltısına fırında pismis patlıcan kabak biber yazdı gecenlerdede mualla patlıcan yemeği vardı listemde yapmadım tadı hosuma gitmezse diyeKızlar bana hafif patlıcan yemeği önerisi lazım.
Bende yarın eşim eve gelince 6gibi gidecegim pazara mecbur alacagim bi maydanoz 10tl gecen hafta kıvırcık 20 25tl fln sogan 15tl bakalım yarın ne kadar olurBu arada evde yenmeyen geçen haftadan kalanları değerlendiriyorum
Pazar bitti telaşı bitmedi agxshdh
Bu alışveriş beni 15 gün götürür ama kabak, karnıbahar,pırasa pahalıydı bu hafta.
Tam da diyetteyken olur mu bu ya