- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.608
Bugün ki kalorin kaç aldın bı bakalım ona göre soylicemAkşam yemeği yetmedi galiba aşırı acıktım help
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün ki kalorin kaç aldın bı bakalım ona göre soylicemAkşam yemeği yetmedi galiba aşırı acıktım help
Sabah kahvaltıdan sonra yeşil çay içiyorum, gün boyunca aynı durumdayım ben de. Dilerim içtiğimiz kayısı çayları ve yeşil çaylar faydalı olur.Bu kayısı cayini Allah bildiği gibi yapsın pazardan eve gelene kadar canım cikti avxvxvxbhx
İnşallah faydası olur çektiğim ızdırap boşa gitmez
geçmiş olsun.Kendimi halsiz hissediyorum hasta olacagim galiba esim cocuklara bakiyo bende yatıyorum
Sanki bizim Pazar daha ucuzKizlar söylemiş benim diyetisyen sabah kahvaltısına fırında pismis patlıcan kabak biber yazdı gecenlerdede mualla patlıcan yemeği vardı listemde yapmadım tadı hosuma gitmezse diye
Bende yarın eşim eve gelince 6gibi gidecegim pazara mecbur alacagim bi maydanoz 10tl gecen hafta kıvırcık 20 25tl fln sogan 15tl bakalım yarın ne kadar olur
Elma yada muz ye.Akşam yemeği yetmedi galiba aşırı acıktım help
O kim@Sulukuleli zor alışacağım sana
Geçmiş olsun canımKendimi halsiz hissediyorum hasta olacagim galiba esim cocuklara bakiyo bende yatıyorum
Ablam yapıyor yoğurtlu köz patlıcan güzel oluyor cemosYa kızlar patlıcan kozlenip yoğurtla salatası olabilir diye düşündüm ama.
Şimdi yemek yapsam yağlı ve bol kalorili olur.
Gerçi ekmeksiz pilavsiz patlıcan yemeği baya az kalori haberiniz olsun girin bakın bayıldı falan
Turk kahvesi içiyorum olur muElma yada muz ye.
Salatalık ve yoğurt olabilir
Tarçınlı süt.
Başka da bişey yok ne yenecek ki
Türk kahvesinin içine kakao, tarçın ve hindistan cevizi yağı koyunca tok tutuyor diyorlarTurk kahvesi içiyorum olur mu
Olur olur yapacak bişey yok.Turk kahvesi içiyorum olur mu
Türk kahvesi tok tutuyor.Turk kahvesi içiyorum olur mu
T. Çorbası taşkınlık corbasimi yoksaaBizde akşam yemeği için bu saate kaldık
T. Çorbası
Salata
Yoğurt
Tavuk çorbasıT. Çorbası taşkınlık corbasimi yoksaa
Eğer çok tane yoksa hafif oluyor ye gitsin ben dün yedim içinde şehriye yok denecek kadar azdıTavuk çorbası