Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Bu kayısı cayini Allah bildiği gibi yapsın pazardan eve gelene kadar canım cikti avxvxvxbhx
İnşallah faydası olur çektiğim ızdırap boşa gitmez 🤪
Sabah kahvaltıdan sonra yeşil çay içiyorum, gün boyunca aynı durumdayım ben de. Dilerim içtiğimiz kayısı çayları ve yeşil çaylar faydalı olur.🙏

Kizlar söylemiş benim diyetisyen sabah kahvaltısına fırında pismis patlıcan kabak biber yazdı gecenlerdede mualla patlıcan yemeği vardı listemde yapmadım tadı hosuma gitmezse diye

Bende yarın eşim eve gelince 6gibi gidecegim pazara mecbur alacagim bi maydanoz 10tl gecen hafta kıvırcık 20 25tl fln sogan 15tl bakalım yarın ne kadar olur
Sanki bizim Pazar daha ucuz 🤭

Ya kızlar patlıcan kozlenip yoğurtla salatası olabilir diye düşündüm ama.
Şimdi yemek yapsam yağlı ve bol kalorili olur.
Gerçi ekmeksiz pilavsiz patlıcan yemeği baya az kalori haberiniz olsun girin bakın bayıldı falan 🙈
Ablam yapıyor yoğurtlu köz patlıcan güzel oluyor cemos

Cemoos Cemoos menümü yazıyorum hemen
Sabah
1 haşlanmış yumurta yeşil salata 5 siyah zeytin 2.5 yk çökelek 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara
1 americano
1 fincan yeşil çay 2 petibör
Öğle
Ton balıklı salata
Ara
1 maden suyu 11 fındık
Akşam
6 yk imam bayıldı
3 yk yoğurt
Gece
1 muz

Su 3 lt oldu
Spor
30 dk grow with jo videosu
Ve yürüyüş
Screenshot_20230921_204606.jpg

Kahvaltı
1 y. Omlet, bir kepçe tavuk çorbası
2dlm t.b 2 dilim peynir 1tane ayran

Öğlen
1 kase yoğurt ,1 büyük şeftali ,1kasik yulaf karisimi

Aslında bu öğün olmalıydı öğlen ile ara karıştı 🙈 küçük kasede salçalı makarna yedim ve yoğurt

Akşam
Tavuklu sebze yemeği
Yağsız salata :cool:
1 dilim t.b

Ekmeği azatlmaya calisiyorum 🙄 çok talep var çünkü 🤣🤣🤣🤣

Kızlar bu hafta osslem ve brokilo aktif oldular bizimle beraber başladılar.
Onlarda listeye dahil.
Sonradan giren arkadaşlar pazartesi herkes tartildiktan sonra listeye girip 3 grup olacağız
Cho çok üzerine düşüyor bu listelerin birinciler ikinciler gün geçtikçe heyecan yaptı kız 😂
Sorusu olan yazsın yoksa ebediyete kadar sussun ayarlarız grupları yarışları merak etmeyin agxgdggdhxhx

X