Yürüyüşe çıkacağım zaman evde içmiyorum o kadar. Yürüme esnasında da yudum yudum içiyorum cemos. Eve gelince yağdır mevlam suİcmedigim kadar su içince gece uykudan 3-4 defa tuvalete kalkıyorum agsggsgd
Ben diyet boyunca evimden çok uzaklasmamaliyim
Güzel olmuşÖyle değilde, oslem 40 yıllık ismime çok yakındı. Ama ne bileyim sanki bununla kendimi bütün hissettim.
Geçmiş olsun canım. Yine de bugün gayet hareketli verimli olmuş azmine sağlıkKendimi halsiz hissediyorum hasta olacagim galiba esim cocuklara bakiyo bende yatıyorum
Salgın varmış lotus dikkat et herkes çok feci durumda.Kendimi halsiz hissediyorum hasta olacagim galiba esim cocuklara bakiyo bende yatıyorum
Sağol canımGeçmiş olsun canım. Yine de bugün gayet hareketli verimli olmuş azmine sağlık
Evet öyleymiş ondan korkuyorumSalgın varmış lotus dikkat et herkes çok feci durumda.
Maşallah menün de sporun da iyi hep böyle devame dersen sen ay birincisi olur gidersin bak
Yine çok zorlama bağışıklık düşer zaten diyette.Sağol canım
Evet öyleymiş ondan korkuyorum
Kendimi incelmis hissedince daha fazla spor yapmak istiyorum 4 ekimde diyetisyen kontrolüm var 76.5 fln olsam süper olur
Oslem?Öyle değilde, oslem 40 yıllık ismime çok yakındı. Ama ne bileyim sanki bununla kendimi bütün hissettim.
BebekimmmOslem?
Yanlışlıkla kızgın attım canım kusura bakmaKendimi halsiz hissediyorum hasta olacagim galiba esim cocuklara bakiyo bende yatıyorum
Kiz domates guzeli mi oldun sen?Bebekimmm
Ben de sana bakıyordum şimdi. Benimki nasıl oldu acaba diye.
Evett.Kiz domates guzeli mi oldun sen?
Görmedim bile canım benim ne kusuruYanlışlıkla kızgın attım canım kusura bakmaçok geçmiş olsun dikkat et kendine
Cok guzel olmusun otekini de seviyodum ben gerciEvett.
Sen nasıl oldun?
Ay butun gun yattim iyilesemedim daha. Baktim burda da herkes hastaEvett.
Sen nasıl oldun?
Hava sıcaklıklari çok fena geceleri buz gibi gündüz terliyorsun esiyo ne biçimAy butun gun yattim iyilesemedim daha. Baktim burda da herkes hasta