- 22 Aralık 2013
- 1.879
- 3.843
Selamlarr kahvaltıyı yazmıştım öğlen ara öğün yapacağım saatte oğlumla uyuya kalmışımdirekt akşam yemeğine geçiyoruz ;
Akşam yemeği;
2 fileto tavuk
Salata
Bir dilim tam buğday ekmek
Sonra Kv ler gelecek onlara kek yapacağım ama yemicem tabiki
Canım 20 dk egzersiz dedik ama 8 bin adım diyorsan zaten bir şeyden muaf değilsin yapmışsin yani. Gayet kalori yaktığın bir gün gecirmissinBeni bugün spordan muaf tutsaniz3 4 saat okulda ayaktaydim içeri girmiycem diyen bitirimle uğraştım sil süpür çamaşır yemek yap bittimm hic dermanım yok adımlarım olur yinede uyuyana kadar 8 bin yarın 40 dk yaparım sözzz
Kâr etmeye alışık olmadığımız için çıkacak bir yerdenChocolita markete gittim marul domates soğan patates hepsinde indirim varmış nasıl sevindim aldım hepsinden ama sonra bil bakalım ne oldu 16 lira diye aldığım uçlu kalem 32 lira çıktı indirim mi bindirim mi anlamadım şimdi ben kâr mi ettim
Oslemcim inşallah daha iyi olursun dışarı çıkmak dolaşmak insana hzuur veriyorBugün doktora gittim önce tahlillerim yapıldı. Kullandığım ilaci artık bırakırım diye düşünürken iki farklı antidepresan verdi.
Tek öğün beslendiğimi duyunca çok kızdı.
Bitki çayları yasak.
Evden dışarı cikamiyordum. Zorunlu en az birbucuk saat açık havada yürüyüş verdi.
Demek ki psikolojik olarak da yürüyüş çok önemli.
Dedi eve kapanan minikOslemcim inşallah daha iyi olursun dışarı çıkmak dolaşmak insana hzuur veriyor
Gerçekten demek ki öyleymiş. İlaçların devam etmesine sıkma canını demek böyle olması daha iyi senin için. Doktor daha iyi bilirBugün doktora gittim önce tahlillerim yapıldı. Kullandığım ilaci artık bırakırım diye düşünürken iki farklı antidepresan verdi.
Tek öğün beslendiğimi duyunca çok kızdı.
Bitki çayları yasak.
Evden dışarı cikamiyordum. Zorunlu en az birbucuk saat açık havada yürüyüş verdi.
Demek ki psikolojik olarak da yürüyüş çok önemli.
Evet doğru söylüyorsun oturmadim nihayetinde ☺Canım 20 dk egzersiz dedik ama 8 bin adım diyorsan zaten bir şeyden muaf değilsin yapmışsin yani. Gayet kalori yaktığın bir gün gecirmissin
Kâr etmeye alışık olmadığımız için çıkacak bir yerden
Aaa oslem mi
Ahahahha cemosBu kayısı cayini Allah bildiği gibi yapsın pazardan eve gelene kadar canım cikti avxvxvxbhx
İnşallah faydası olur çektiğim ızdırap boşa gitmez
Ben kayısı içmedigim halde tutamiyorumBu kayısı cayini Allah bildiği gibi yapsın pazardan eve gelene kadar canım cikti avxvxvxbhx
İnşallah faydası olur çektiğim ızdırap boşa gitmez
Aaa oslem mi
Senin eski nickin neydi kizzzIstenmeyentuyy değiştin ya kendini kuaförden yeni cikmis gibi hissediyor musun? Ben öyle hissetmiştim çünkü
İcmedigim kadar su içince gece uykudan 3-4 defa tuvalete kalkıyorum agsggsgdBen kayısı içmedigim halde tutamiyorumkaç gündür tam buğday geçtiğinden mi bilmem perişanım
Ben nick değil de profil resmi değiştirmiştim galiba kız nick degildi. Ona da çok dayanamadım hemen geri bunu koydum. Yapışmış üstümeSenin eski nickin neydi kizzz
Öyle değilde, oslem 40 yıllık ismime çok yakındı. Ama ne bileyim sanki bununla kendimi bütün hissettim.Istenmeyentuyy değiştin ya kendini kuaförden yeni cikmis gibi hissediyor musun? Ben öyle hissetmiştim çünkü