Dün de yedim bugün de neyse ki bitti sgdgdgdg pardon dün yaptım yemedim eşim yediEğer çok tane yoksa hafif oluyor ye gitsin ben dün yedim içinde şehriye yok denecek kadar azdı
Tek sorum var bugün kafama çok takıldıKızlar bu hafta osslem ve brokilo aktif oldular bizimle beraber başladılar.
Onlarda listeye dahil.
Sonradan giren arkadaşlar pazartesi herkes tartildiktan sonra listeye girip 3 grup olacağız
Cho çok üzerine düşüyor bu listelerin birinciler ikinciler gün geçtikçe heyecan yaptı kız
Sorusu olan yazsın yoksa ebediyete kadar sussun ayarlarız grupları yarışları merak etmeyin agxgdggdhxhx
Kalori hesapla bakalım kaç cikiyo.Kahvaltı
1 y. Omlet, bir kepçe tavuk çorbası
2dlm t.b 2 dilim peynir 1tane ayran
Öğlen
1 kase yoğurt ,1 büyük şeftali ,1kasik yulaf karisimi
Aslında bu öğün olmalıydı öğlen ile ara karıştıküçük kasede salçalı makarna yedim ve yoğurt
Akşam
Tavuklu sebze yemeği
Yağsız salata
1 dilim t.b
Ekmeği azatlmaya calisiyorumçok talep var çünkü
Şekersiz sakız mide asiti için faydalı cigneTek sorum var bugün kafama çok takıldı
Hocağğm diyette sakız çiğnemenin yeri var mı ?mide bu bizi oynatıyor zaten gondersrde doğru dürüst bişey göndermiyor diyormudur ?
Valla sekersiz mi bakmadım vegilet çilekliŞekersiz sakız mide asiti için faydalı cigne
Bekle geliyorumKalori hesapla bakalım kaç cikiyo.
Egzersiz ve yürüyüşü suyu unutma
Çiğne ama sakın yutma yutarsan diskalifiye olursunValla sekersiz mi bakmadım vegilet çilekli
Ben olsam çiğnemem. Çiğnedikçe mide çalışıyor çabuk acıkıyorum benTek sorum var bugün kafama çok takıldı
Hocağğm diyette sakız çiğnemenin yeri var mı ?mide bu bizi oynatıyor zaten gondersrde doğru dürüst bişey göndermiyor diyormudur ?
Yuttuktan sonraÇiğne ama sakın yutma yutarsan diskalifiye olursun
Ama attkm ağzıma sakızı taktım kulakları oynayarak mutfak topladım çok güzel oluyor kulaklarımda neffesini almassam biterimBen olsam çiğnemem. Çiğnedikçe mide çalışıyor çabuk acıkıyorum ben
Sekerli o kızım sade sakız çiğne artıkValla sekersiz mi bakmadım vegilet çilekli
Bakacağım bakalım şekerli mi yazıyorSekerli o kızım sade sakız çiğne artık
Choco ve cemos alsa ben almam. Kana karıştı bi kere o sakızdaki şekerYuttuktan sonrageri alirmisiniz
10K adım cezası aldın geçmiş olsun şekerli sakız yüzünden hakajajaBakacağım bakalım şekerli mi yazıyor
Ahahahaha çok iyiAhzhzhhz ben ben ben
Bana diyetisyenin ayakta su içme dediAhahahaha çok iyiben bir bardak su içince bile direkt geliyo WC’ye koşuyorum sanki içtiğim sıvı direkt çıkıyo gibi nası olabilir böyle bisey
Hadi ordanChoco ve cemos alsa ben almam. Kana karıştı bi kere o sakızdaki şeker
10K adım cezası aldın geçmiş olsun şekerli sakız yüzünden hakajaja
Hadi o zaman enerciiiiiBugün karnım çok gurulduyoşu yarış olmasaydii bak nasil iyi geldi böyle hee