Zirve soğuk güzelim zaten yorma kendiniUseniyorum
Laflara bak laflaraZirve soğuk güzelim zaten yorma kendini
Laflara bak laflara
Kim bilir kac bindesindir yediklerim ucup gitmistir sendenFit mutlu anne
Kizlar menum diyet disi gibi gorunse de degil. Ogle ve aksam menusunu minimum karbonhidratli ve maksimum sebzeli olacak sekilde yaptim, en az kalorili seyleri sectim.
Aciklamadan sonra menu
Carsamba
Sabah
Protein shake
Ara
Sutlu kahve
Ogle
Mini durumden pizza
Aksam
Lazanya
2 lt su.
Kusum adimlari gece aticam, ama sen direk benim 2. Gun Cezayi sil
Yahu bu nedir arkadaşım maşallah sana süpersin nerde yürüdün bu kadarVe beklenen o an
Tek öğünden devam
Sabah kahve
Ara mate çayı
Dukanda 5. Gün
Saat 4 de portakal
5 de 1 kase yoğurt (bunlarla doymadığım için öğün olarak saymıyorum )
Akşam 1 kase analı kızlı 1 bardak ayran
2,5 lt su
15 dk cardio
Chocolita Fit mutlu anne A Arrietty_
Eki Görüntüle 3391067
Eki Görüntüle 3391070
Evin içindeYahu bu nedir arkadaşım maşallah sana süpersin nerde yürüdün bu kadar
Ciddi misin bak beni de gaza getirdin o zaman bende 10 bin yapabilirimEvin içinde
Yemin ederim sadece 4000 kadar kızı okula götür getirde oldu geri kalanı evdeCiddi misin bak beni de gaza getirdin o zaman bende 10 bin yapabilirim
Oglumu uyutup denicem uyursa tabi inşallah
Diyet dışı adı vermeden 7.000 yazdım alyscimFit mutlu anne
Kizlar menum diyet disi gibi gorunse de degil. Ogle ve aksam menusunu minimum karbonhidratli ve maksimum sebzeli olacak sekilde yaptim, en az kalorili seyleri sectim.
Aciklamadan sonra menu
Carsamba
Sabah
Protein shake
Ara
Sutlu kahve
Ogle
Mini durumden pizza
Aksam
Lazanya
2 lt su.
Kusum adimlari gece aticam, ama sen direk benim 2. Gun Cezayi sil
Niye kız sende katıl işte. Az çok yürümüyor musun at gitsinKız ben yarışmıyorum, listede ismim yok, ilk kez kendi kendime heveslendim diye yürüdüm...
mahallemizin muhtar adayı muzaffer bey gibi yarışmayanlar yürüyor yarışanlar nerede deyip.. ortalığı velveleye vericem....
Sen naptın yaa maşallahVe beklenen o an
Tek öğünden devam
Sabah kahve
Ara mate çayı
Dukanda 5. Gün
Saat 4 de portakal
5 de 1 kase yoğurt (bunlarla doymadığım için öğün olarak saymıyorum )
Akşam 1 kase analı kızlı 1 bardak ayran
2,5 lt su
15 dk cardio
Chocolita Fit mutlu anne A Arrietty_
Eki Görüntüle 3391067
Eki Görüntüle 3391070
Canım adımı tamamlayamiyorsan 45 dk egzersiz görüntüsü atabilirsin. Akıllı saatin var mı?Kızlar ben bu 10 bin işini bugünde yapamadım
Bu kadar oldu evde yürüdüm biraz da simdi oğlumu uyutmaya geçtim
Fit mutlu anne A Arrietty_ Chocolita
Maşallah sana bu hafta 74 u görürsün benceYemin ederim sadece 4000 kadar kızı okula götür getirde oldu geri kalanı evde
Aynen soğanla birlikte çok gaz yapiyorKarnım aşırı derece de sis
Ne zaman balık yersem böyle oluyor
Sanırım balık da çok gaz yapıyor
Yok canım telefona adım sayar indirdim daha yeniDiyet dışı adı vermeden 7.000 yazdım alyscim
Niye kız sende katıl işte. Az çok yürümüyor musun at gitsin
Sen naptın yaa maşallah
Canım adımı tamamlayamiyorsan 45 dk egzersiz görüntüsü atabilirsin. Akıllı saatin var mı?
Mazeretsiz ceza tamamlanmadiginda uyarı veriliyor canım senin önceden 1 vardı. Zaten çoğunu atmışsın bunu 45 dk ya tamamlayıp at istersen. Toplam kaç dk olduğunu gösteren süreyi ekran alıp atabilirsinYok canım telefona adım sayar indirdim daha yeni
Bugünde 15 dk leslie ysptom
Tamam canım yapıp atarım inşallah teşekkür ederim bi daha da ceza almam inşallah ne zormuş üzerimde yük olduMazeretsiz ceza tamamlanmadiginda uyarı veriliyor canım senin önceden 1 vardı. Zaten çoğunu atmışsın bunu 45 dk ya tamamlayıp at istersen. Toplam kaç dk olduğunu gösteren süreyi ekran alıp atabilirsin