Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Egzersiz kaydeden bi program varsa indireyim
Benim için daha iyi olur 45 dk yaparım inşallah
Egzersiz programları var ama başlangıç her zaman 8-10 dk oluyor. 30 dk kardiyo seçenekleri de oluyor bazı programlarda. Ama 45 e çekeyim derken fazla yorulabilirsin. Ben 40 dk Leslie 5-10 dk da dans edip tamamlıyorum

Egzersiz programları var ama başlangıç her zaman 8-10 dk oluyor. 30 dk kardiyo seçenekleri de oluyor bazı programlarda. Ama 45 e çekeyim derken fazla yorulabilirsin. Ben 40 dk Leslie 5-10 dk da dans edip tamamlıyorum
Bende ekran resmi alsam olur mu leslie yaparım bi onu yapabiliyorum zaten 😐🫡

Tamam canım yapıp atarım inşallah teşekkür ederim bi daha da ceza almam inşallah ne zormuş üzerimde yük oldu 😏🫣
Haftalık ve aylık ceza daha zorlar canım bu günübirlik ceza. İşte mümkün olduğunca kalmamaya çalışıyoruz. 45 dk lik adım sayısını da kabul ediyoruz akıllı saati olmayanlar için. O kolay olmaz mı aslında

Haftalık ve aylık ceza daha zorlar canım bu günübirlik ceza. İşte mümkün olduğunca kalmamaya çalışıyoruz. 45 lik adım sayısını da kabul ediyoruz akıllı saati olmayanlar için. O kolay olmaz mı aslında
O zaman yine telefon elimde yada cebimde olur 45 dk sonu adım sayısını atarım 🤸🏻‍♀️
Evet bundan sonra kalmam 🧘🏻‍♀️
Zaten ben yasaklı hiç bisey yemiyorum aslında bi süredir 😶‍🌫️
Sadece 2 hafta yahut 3 hafta üstüne 1 gün serbest gün yapıyordum🙄 ama ona da dikkat edicem inşallah 🫢

O zaman yine telefon elimde yada cebimde olur 45 dk sonu adım sayısını atarım 🤸🏻‍♀️
Evet bundan sonra kalmam 🧘🏻‍♀️
Zaten ben yasaklı hiç bisey yemiyorum aslında bi süredir 😶‍🌫️
Sadece 2 hafta yahut 3 hafta üstüne 1 gün serbest gün yapıyordum🙄 ama ona da dikkat edicem inşallah 🫢
Burada da 2 hafta düzenli eksi gören bütün grup üyelerinin o hakkı oluyor canım. Yani o düzenin yine aynı kalabilir. Tabi bir kalori sınırımız var. 2 haftalık sonuç hakkımı kullandım dersin

Az uyumusum gibi uykum geldi

Screenshot_20240221_204204_Pedometer.jpg

X