Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Egzersiz kaydeden bi program varsa indireyim
Benim için daha iyi olur 45 dk yaparım inşallah
Egzersiz programları var ama başlangıç her zaman 8-10 dk oluyor. 30 dk kardiyo seçenekleri de oluyor bazı programlarda. Ama 45 e çekeyim derken fazla yorulabilirsin. Ben 40 dk Leslie 5-10 dk da dans edip tamamlıyorum

Egzersiz programları var ama başlangıç her zaman 8-10 dk oluyor. 30 dk kardiyo seçenekleri de oluyor bazı programlarda. Ama 45 e çekeyim derken fazla yorulabilirsin. Ben 40 dk Leslie 5-10 dk da dans edip tamamlıyorum
Bende ekran resmi alsam olur mu leslie yaparım bi onu yapabiliyorum zaten

Tamam canım yapıp atarım inşallah teşekkür ederim bi daha da ceza almam inşallah ne zormuş üzerimde yük oldu
Haftalık ve aylık ceza daha zorlar canım bu günübirlik ceza. İşte mümkün olduğunca kalmamaya çalışıyoruz. 45 dk lik adım sayısını da kabul ediyoruz akıllı saati olmayanlar için. O kolay olmaz mı aslında

O zaman yine telefon elimde yada cebimde olur 45 dk sonu adım sayısını atarım
Evet bundan sonra kalmam
Zaten ben yasaklı hiç bisey yemiyorum aslında bi süredir
Sadece 2 hafta yahut 3 hafta üstüne 1 gün serbest gün yapıyordum ama ona da dikkat edicem inşallah

Burada da 2 hafta düzenli eksi gören bütün grup üyelerinin o hakkı oluyor canım. Yani o düzenin yine aynı kalabilir. Tabi bir kalori sınırımız var. 2 haftalık sonuç hakkımı kullandım dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…