Egzersiz programları var ama başlangıç her zaman 8-10 dk oluyor. 30 dk kardiyo seçenekleri de oluyor bazı programlarda. Ama 45 e çekeyim derken fazla yorulabilirsin. Ben 40 dk Leslie 5-10 dk da dans edip tamamlıyorumEgzersiz kaydeden bi program varsa indireyim
Benim için daha iyi olur 45 dk yaparım inşallah
Bende ekran resmi alsam olur mu leslie yaparım bi onu yapabiliyorum zatenEgzersiz programları var ama başlangıç her zaman 8-10 dk oluyor. 30 dk kardiyo seçenekleri de oluyor bazı programlarda. Ama 45 e çekeyim derken fazla yorulabilirsin. Ben 40 dk Leslie 5-10 dk da dans edip tamamlıyorum
Haftalık ve aylık ceza daha zorlar canım bu günübirlik ceza. İşte mümkün olduğunca kalmamaya çalışıyoruz. 45 dk lik adım sayısını da kabul ediyoruz akıllı saati olmayanlar için. O kolay olmaz mı aslındaTamam canım yapıp atarım inşallah teşekkür ederim bi daha da ceza almam inşallah ne zormuş üzerimde yük oldu
45 dk ekran görüntüsü yeterli canımBende ekran resmi alsam olur mu leslie yaparım bi onu yapabiliyorum zaten
O zaman yine telefon elimde yada cebimde olur 45 dk sonu adım sayısını atarımHaftalık ve aylık ceza daha zorlar canım bu günübirlik ceza. İşte mümkün olduğunca kalmamaya çalışıyoruz. 45 lik adım sayısını da kabul ediyoruz akıllı saati olmayanlar için. O kolay olmaz mı aslında
Tamamdır canım teşekkür ederim45 dk ekran görüntüsü yeterli canım
Burada da 2 hafta düzenli eksi gören bütün grup üyelerinin o hakkı oluyor canım. Yani o düzenin yine aynı kalabilir. Tabi bir kalori sınırımız var. 2 haftalık sonuç hakkımı kullandım dersinO zaman yine telefon elimde yada cebimde olur 45 dk sonu adım sayısını atarım
Evet bundan sonra kalmam
Zaten ben yasaklı hiç bisey yemiyorum aslında bi süredir
Sadece 2 hafta yahut 3 hafta üstüne 1 gün serbest gün yapıyordumama ona da dikkat edicem inşallah
TamamdırTamamdır canım teşekkür ederim
Hem adımları hem ekran görüntüsü atıcam
Bende gece aticam canım biraz daha yürüyeyim
Ve beklenen o an
Tek öğünden devam
Sabah kahve
Ara mate çayı
Dukanda 5. Gün
Saat 4 de portakal
5 de 1 kase yoğurt (bunlarla doymadığım için öğün olarak saymıyorum )
Akşam 1 kase analı kızlı 1 bardak ayran
2,5 lt su
15 dk cardio
Chocolita Fit mutlu anne A Arrietty_
Eki Görüntüle 3391067
Eki Görüntüle 3391070
Afiyet olsun canım ekran görüntüsü de atmayı unutma ceza adımlarininSabah
1 tost
2 çay kaşığı tahin pekmez
Ara kahve 1 kare
Akşam
Yarım tabak pilav
Yarım tabak musakka
1 kase cacık
Çay yanı 100 kalori
Su 1 lt
Adım 10binFit mutlu anne Chocolita A Arrietty_
Sonradan ekledim başka telefondan çekince olduAfiyet olsun canım ekran görüntüsü de atmayı unutma ceza adımlarinin