Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
attim canımda yaris bugun olarak düşünmüştüm uzerime almamistim ,30dk lesie yaptim o sirada tel uzerimse degildi onun 3bin telde sadece bin adim vardi ,resim yok o yuzdentavsannesi sen dün adım attın mı?
Sipalarla yuruduk,
Ben 10 k yaptim, onlar 30 yapmistir
Simdi caylanayim
Anladım canım. Dünü boş geçeriz artık bugünü alır arriattim canımda yaris bugun olarak düşünmüştüm uzerime almamistim ,30dk lesie yaptim o sirada tel uzerimse degildi onun 3bin telde sadece bin adim vardi ,resim yok o yuzden
Allah kahretmesin 10 dk ya adam gelecek ben hala yürüyorum nerden bulaştık bu yarışa
Tamam canımCanım adım paylaşırken Fit mutlu anne ve A Arrietty_ de mutlaka etiketle. Bu adim için olmasa da cezaya sayılacak bir adımsa fit mutlu sayar. Arriety de yarışa kaydeder
Tamam canım bunu bilmiyordum benim 2 cezam vat galiba birini bugün bitirmeye calisicam inşallahHoş geldin canım birazdan listeye ekliyorum
Yok canım günlere bölmüyoruz. Ceza geldikten sonra ertesi gün gondermen gerekiyor
Anneciğim çok uzakta malesefHadi git anneciginle otur, bir cay kahve yap hayirsiz
Kız ben yarışmıyorum, listede ismim yok, ilk kez kendi kendime heveslendim diye yürüdüm...Kizlar herkes yuruyor mu? Portakal disinda kimse bildirim yapmamis
Ben de uyumadan leslie yapiyim bari 10000 olur insallah adimlarim
Ben suan yurumuyorum.Kizlar herkes yuruyor mu? Portakal disinda kimse bildirim yapmamis
Ben de uyumadan leslie yapiyim bari 10000 olur insallah adimlarim
Aaa bi üzüldüm bi üzüldüm sormaBen suan yurumuyorum.
Yurume bandina cikmak nasip olmadi . Kiz aradi yari yolda bulusalim diye. Sonra tipik ev kosusturmasi basladi.
Neyse 3 defa acik havada Kisa yuruyuse ciktim
Gececeem seni sari bezAaa bi üzüldüm bi üzüldüm sorma
Bekliyorum zirvedeGececeem seni sari bez
UseniyorumBekliyorum zirvede