Bence gerek yokAdım yarışında nasıl bir ödül istersiniz kızlar
İlk 3 e ödül verilecek
1. Nin extra bir ödülü daha olabilir
Gunaydin kizlar yani benim icin ,bizim grubum cogu buraya kaymıs bir haftadir kendi capimda birseyelr yapiyorum bende ,aranizda yer oldugu zaman katilmak isterim kabul edersnizChocolita
Alys @Arrietty_ yine pesinizdeyim
Ben katılırım çok iddialı değilim tabiki. Ama hareket harekettirŞu adım yarışlarını masaya yatiralim. Kimler katılıyor? Beni etiketleyerek adınızı yazın.
Kazananı ilk sayfada ilan edelim. Bir de adım yarisi kaç günlük olsun? Atıyorum salidan saliya bu ilanlarla birlikte onu da ilan edebilirim. @Arrietty_ önerin var mı
Bin adım bin adımdır.Şimdi herkes dersek herkes atabilir mi. Cezadan cezaya yürüyen var. Belirli çok isteyen isimlere mi yapsak. Her türlü fikre açığım ben ilk kez adım yarışı düzenliyorum. O yüzden fikrinizi söyleyin yani
Cezalı ben olayrumCezalı olanlar en az 10000 adım atsın mesela
Adım yarışını bende yapmadım daha önce ama @Arrietty_ yapmıştı kendi topiğinde.
Herkes yürüsün diye zaten çokom herkesin telefonunda illa ki adım sayar var saati yoksa da.
Çoğunluk en az kaç derse o ama 5000 in altı olmamalı diye düşünüyorum.
Topik aktif oldukça motivasyon da artıyor
Bu mesajla çok motive oldum şuanAynen. At cebine veya kucuk cantaya,tak boynuna/beline. Temizlik, cocugu al dans et. Koridorda yuru. Imkan var. Ben kanguru yavrusu gibi tasirdim kizi. Cok huysuzdu. Sling wrap e takip hallediyordum. Bebisleri disarida cikarma bahanesi ilede atiliyor adimlar
Hadi HAdi naz yapmayin. Yaza az kaldi
Süper olur. Zaten bu grupta çok iyi adımlayanlar varTamam o zaman günlük adım yarışı yapalım. Ama onun takibine biri bana yardım etsin. Ben listeyi yapayım olur mu. Liste oyalıyor zaten. Bir de şey diyorum, her gün biri 1.2.3. seçeriz. Salı günü de ilanlar yapıyorum ya, haftanın toteline bakınca genel bir 1. De oradan ayrıca çıkarırız. Ne dersiniz. Yani hem günlük 1. Olur, bir de haftalık 1. En yüksek skora bakariz
Aynen süper olacakAy ne guzel herkes katilirsa yaza kadar hepimiz cok guzel kilo vericez
@Arrietty_ takip edecek sanırım konuşuyoruz. Fotoğraflı alırız adımları. Bugün akşam belirlenmiş olur nasıl olacağı
Ödül yemek olmasa daha iyi olurdu. Yiyiince başa sarıyoruz. Birde menüden muafsak ben bişey anlaöıyorum bu iştenAdım yarışında nasıl bir ödül istersiniz kızlar
İlk 3 e ödül verilecek
1. Nin extra bir ödülü daha olabilir
İlk sayfada adım yarışı 1inci leri güzelce ilan edilir. 1 öğün ödül desek zaten yıldız savaşı kazananları alıyor bu ödülüBence gerek yokhafta sonu eksi en büyük ödül
Yarın aç karnina tartı fotoğrafınızı gönderin. Boy ve hedef kilo bilginizle paylaşınbensiz zayiflamaya icin el vermedi dimi
Bu 1000 adım yine adım yarışlarında geçerli 1000 adım mıBen katılırım çok iddialı değilim tabiki. Ama hareket harekettir
Bin adım bin adımdır.
Cezalı ben olayrum
Bu mesajla çok motive oldum şuan
Süper olur. Zaten bu grupta çok iyi adımlayanlar var
Aynen süper olacak
Ödül yemek olmasa daha iyi olurdu. Yiyiince başa sarıyoruz. Birde menüden muafsak ben bişey anlaöıyorum bu işten.
Haftaya ekstra 1000 adımı var gibi sayılması vs daha heyecan yaratırdı.hem bu hem önümüzdeki haftaya heyecan katardı bence.
Evet. Mesela kazanana haftaya bin adım eklenir gibi.Bu 1000 adım yine adım yarışlarında geçerli 1000 adım mı
Sayılacak. Yoksa cezası olan ayrıca yarışamaz çok zorlanırEvet. Mesela kazanana haftaya bin adım eklenir gibi.
Kafamdaki Asıl soru cezalar yarıştan sayılacak mı
Yarın aç karnina tartı fotoğrafınızı gönderin. Boy ve hedef kilo bilginizle paylaşın
Öyle deme. Ödül iyidir baldır. Şu an yildizda kazandim ya.. benden paşası yok... dün ceza aldım bugün cezam nötrlendi... avatar desen şahane ve mağrur....menü de yazmıyom.. oh........Bence gerek yokhafta sonu eksi en büyük ödül
Sen yine de dikkat et canım rehavete kapılıp başa dönmeyelim. 1 hafta muaflik ve ödül kısmını düzenlesek mi diye düşünüyorum bende. Motive edelim derken fazlaca mi oldu diye fit le konuşuyordukÖyle deme. Ödül iyidir baldır. Şu an yildizda kazandim ya.. benden paşası yok... dün ceza aldım bugün cezam nötrlendi... avatar desen şahane ve mağrur....menü de yazmıyom.. oh........
SİZ REFORM YAPMADAN BEN HEMEN 1000 KALORİLİK ÖDÜLÜMÜ KITLAYAYIM ARADA KAYNAMASIN......Sen yine de dikkat et canım rehavete kapılıp başa dönmeyelim. 1 hafta muaflik ve ödül kısmını düzenlesek mi diye düşünüyorum bende. Motive edelim derken fazlaca mi oldu diye fit le konuşuyorduk
Tabi canım değişse bile haftaya geçerli olur. Sen hak ettin şu an tadını çıkarSİZ REFORM YAPMADAN BEN HEMEN 1000 KALORİLİK ÖDÜLÜMÜ KITLAYAYIM ARADA KAYNAMASIN......
Çokom birinci olan ödül günü kazansın bir günTabi canım değişse bile haftaya geçerli olur. Sen hak ettin şu an tadını çıkar
Adım yarışı mıÇokom birinci olan ödül günü kazansın bir gün
Evet beybi haftalık yarış olsun günlük biriksinAdım yarışı mı
Yite de yemek olmasın yeniden başa dönüyoruz diyor. Haklı da bir yandanEvet beybi haftalık yarış olsun günlük biriksin
O da haklıYite de yemek olmasın yeniden başa dönüyoruz diyor. Haklı da bir yandan