Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Ben katılırım çok iddialı değilim tabiki. Ama hareket harekettir
Bin adım bin adımdır.
Cezalı ben olayrum
Bu mesajla çok motive oldum şuan
Süper olur. Zaten bu grupta çok iyi adımlayanlar var
Ay ne guzel herkes katilirsa yaza kadar hepimiz cok guzel kilo vericez
Aynen süper olacak
@Arrietty_ takip edecek sanırım konuşuyoruz. Fotoğraflı alırız adımları. Bugün akşam belirlenmiş olur nasıl olacağı

Adım yarışında nasıl bir ödül istersiniz kızlar
İlk 3 e ödül verilecek
1. Nin extra bir ödülü daha olabilir
Ödül yemek olmasa daha iyi olurdu. Yiyiince başa sarıyoruz. Birde menüden muafsak ben bişey anlaöıyorum bu işten .
Haftaya ekstra 1000 adımı var gibi sayılması vs daha heyecan yaratırdı.hem bu hem önümüzdeki haftaya heyecan katardı bence.

Bu 1000 adım yine adım yarışlarında geçerli 1000 adım mı

Öyle deme. Ödül iyidir baldır. Şu an yildizda kazandim ya.. benden paşası yok... dün ceza aldım bugün cezam nötrlendi... avatar desen şahane ve mağrur....menü de yazmıyom.. oh........
Sen yine de dikkat et canım rehavete kapılıp başa dönmeyelim. 1 hafta muaflik ve ödül kısmını düzenlesek mi diye düşünüyorum bende. Motive edelim derken fazlaca mi oldu diye fit le konuşuyorduk

Sen yine de dikkat et canım rehavete kapılıp başa dönmeyelim. 1 hafta muaflik ve ödül kısmını düzenlesek mi diye düşünüyorum bende. Motive edelim derken fazlaca mi oldu diye fit le konuşuyorduk
SİZ REFORM YAPMADAN BEN HEMEN 1000 KALORİLİK ÖDÜLÜMÜ KITLAYAYIM ARADA KAYNAMASIN......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…