Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Tamam canım bugün mutlaka gönder. Salı dahil 1 hafta eder. Uyarı yok şu an
Tamam canım bugün tamamlarım ben ❤️
Yeni grup yıldızları belirlendi!

⚔️ 27 Şubat Yıldız Savaşçıları ⚔️
⭐ @nnurc ⚔️ asliogretmen asliogretmen 'e karşı ⭐
⭐ G Goklerce ⚔️ @yiitee 'ye karşı ⭐

Nnurc yeniden yıldızlara girdin 🤩
Hepinizi tebrik ederim çok güzel yüzdeler geldi 🔥 hak eden kazansın ⚔️
Oo bu hafta asılmak lazım 😍
Şu adım yarışlarını masaya yatiralim. Kimler katılıyor? Beni etiketleyerek adınızı yazın.
Kazananı ilk sayfada ilan edelim. Bir de adım yarisi kaç günlük olsun? Atıyorum salidan saliya bu ilanlarla birlikte onu da ilan edebilirim. A Arrietty_ önerin var mı
Canım sartlara göre ben katılabilirim, çok iddialı değilim ama kendi capimda birşeyler yaparım

Tamam canım bugün tamamlarım ben ❤️

Oo bu hafta asılmak lazım 😍

Canım sartlara göre ben katılabilirim, çok iddialı değilim ama kendi capimda birşeyler yaparım
Şu an hazırlık aşamasında :KK53: yani herkes az çok yaptığını atar diye düşünüyorum. Alt limit belirlenecek mi konusucaz

Sen naptın yaa örtmenim 🔥🤩

Yok canım kusur musur yok ♥️

+300 gram çok bir fazla değil aslında canım. Hastaymissin da geçen hafta cok beklendik bir sonuç. Bir dahakine izin almış olursun dediğim gibi. Şimdi 3 gün 10.000 cezasi var. Ama bu salıya kadar istediğin 3 gün yapabilirsin. Ya da 45 dk kanıtlı egzersiz. Hastalık sürerse yapamayacak gibiysen izin istemiş olursun

Merhaba hoş geldiniz 💓
Bu akşam güncellemeler bittikten sonra sizi listeye ekleyeceğim

Buna çok güldüm 😂😂😂

Hastayken oluyor canım halledersin sen. Bende gripten muzdarip oldum bu hafta

Göklerceeee şeytanın bacağını kırdın mı sonunda 🤩🤩 yüzden yok ama yüzde bekliyorum canım

Cezalar hafta içinde mazeretsiz tamamlanmazsa uyarı geliyor göklercecim
Maalesef uzun zamandır kendime, yediklerime hiç dikkat etmiyordum. Sayenizde bir silkelendim. Dukan birası ve 10.000 adımda çok yardımcı oldu. Her şey için çok teşekkür ederim. 💕

Merhaba portakalafisildiyordum portakalafisildiyordum
Bugün Dukan biramı erkenden bitirdim🥰
Ne iyi oldu başladığımız:KK5:
merhaba,
afiyet sifa olsun ben de icip bitirdim bugünün içeceğini
Bence de iyi oldu, hiç değilse 15 gün düzenli yesil cay icmis olacagiz. Diger türlü arada aklımıza gelirse hüpletiyoduk :KK19:

10bin ceza var tabisi :KK53:

Aynen canım

:KK66:

Güzel yemin hadi bakalım insAllah hedefe ulaşırsin canim yemin bana yaramiyo ya sevmiyorum sadece gercekten istemem yeter yemin edince stres oluyorum

Tebrikler canım

😑Çok degil artin aslinda ama 3 gun 10bin cezan olmuş oldu bi dahakine Choco dedigi gibi izin al rahatsiz olduğunda canim
Çok teşekkür ederim canım 💕
Şu adım yarışlarını masaya yatiralim. Kimler katılıyor? Beni etiketleyerek adınızı yazın.
Kazananı ilk sayfada ilan edelim. Bir de adım yarisi kaç günlük olsun? Atıyorum salidan saliya bu ilanlarla birlikte onu da ilan edebilirim. A Arrietty_ önerin var mı
ben katılırım. 💪🏻
Yeni grup yıldızları belirlendi!

⚔️ 27 Şubat Yıldız Savaşçıları ⚔️
⭐ @nnurc ⚔️ asliogretmen asliogretmen 'e karşı ⭐
⭐ G Goklerce ⚔️ @yiitee 'ye karşı ⭐

Nnurc yeniden yıldızlara girdin 🤩
Hepinizi tebrik ederim çok güzel yüzdeler geldi 🔥 hak eden kazansın ⚔️
emeğinize sağlık, süpersiniz :KK68: İyi ki buradayım :dua:

Adım yarışını başka biri takip etse, yalnız küsuratları saymayalım. Her gün o kişiyi etiketleyip attığımız adımı yazalım. Ben açıkçası cezalarımı yapıyorum ekstra yürüyemiyorum, birbirimize moral oluruz.
A Arrietty_ takip edecek sanırım konuşuyoruz. Fotoğraflı alırız adımları. Bugün akşam belirlenmiş olur nasıl olacağı

Yok canım kusur musur yok ♥️

+300 gram çok bir fazla değil aslında canım. Hastaymissin da geçen hafta cok beklendik bir sonuç. Bir dahakine izin almış olursun dediğim gibi. Şimdi 3 gün 10.000 cezasi var. Ama bu salıya kadar istediğin 3 gün yapabilirsin. Ya da 45 dk kanıtlı egzersiz. Hastalık sürerse yapamayacak gibiysen izin istemiş olursun
Bir daha gerekli bir durum olursa izin isteyeceğim canım. Teşekkür ederim anlayışınız için. Bugün itibariyle yeniden başlıyor gibi hissediyorum kendimi. Iyilestim gibi, daha iyiyim çok şükür. Akşam menü ve geçen haftadan kalan adım cezamı bildireceğim 🌸

X