Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Canımsın ❤️ vallahi çok heves ediyorum. Yeni grup yıldızlarına bakıyorum ya nasıl mutlu oluyorum. Kendim başarmış kadar seviniyorum
canım aktif oldukça kilo verdikçe bizde çok motive oluyoruz mutlu oluyoruz sayende senin vesilenle 😘 e tabi gün sonunda yıldızımız sensin seni de düşüncez

Kontrol için mi. Ya A Arrietty_ ben yaparım dedi aslında. Bir isten çıksinda netlestirelim
Yooo iki grup olsun adım yarışında. Kazanan grup başkanı olsun . Adım etiketlerine ikisini de yapsın A Arrietty_ sabit kaptan olsun. 1. Diğer takım kaptanını seçsin yarışacağı kişileri seçsin . İki takım kapışsın . Şey gibi diğer diyet topiklerindeki yarışlar gibi

Yooo iki grup olsun adım yarışında. Kazanan grup başkanı olsun . Adım etiketlerine ikisini de yapsın A Arrietty_ sabit kaptan olsun. 1. Diğer takım kaptanını seçsin yarışacağı kişileri seçsin . İki takım kapışsın . Şey gibi diğer diyet topiklerindeki yarışlar gibi
Yarışacağı kişileri derken rakibini kendisi mi seçiyor?

Ya başlangıçta basit bir sistemi olsun diyorum ben. Çok kafa karıştırmasın. Arrilerin yaptığı tek bir tablo üstündenmis. İlk 3 kazaniyormus. Senin dediğin şekilde de olabilir biliyorsanız onun üstünden de konuşuruz. Kolay ilerleyen bir şeyse

Ya başlangıçta basit bir sistemi olsun diyorum ben. Çok kafa karıştırmasın. Arrilerin yaptığı tek bir tablo üstündenmis. İlk 3 kazaniyormus. Senin dediğin şekilde de olabilir biliyorsanız onun üstünden de konuşuruz. Kolay ilerleyen bir şeyse
Böluk porcuk okuyup yaziyorum.
Acil bir bolumde calistigimi unutmusum

Neyse.
Ilk 3 u belirliyorduk biz. Sonra da yaris seklinde olsun dedigimizde,mesela 1. Kendine es senior,sonra 2. Sonra da 3. Seciyor.
Geri kalani biz eslestiriyorduk galiba. Boylece aramizda adim yarisi oluyordu esli sekilde.

Bence bakalim nasil gidiyor adim yarisi. Ondan sonra ilerlete biliriz?
Cok sporsuz brasilianske. Bende saldim. Eski tempo olsa fit olmustum 😪

A Arrietty_ de hakem gibi olur birincileri belirler 🤩 asıl kaptan o

Neyse.
Ilk 3 u belirliyorduk biz. Sonra da yaris seklinde olsun dedigimizde,mesela 1. Kendine es senior,sonra 2. Sonra da 3. Seciyor.
Geri kalani biz eslestiriyorduk galiba. Boylece aramizda adim yarisi oluyordu esli sekilde.

Tempo yakalamak adına böyle bişey düşündük canım 🌸 iş yerindeysen sıkımtıya sokma kendini

Neyse.

İlk 3 u belirledikten sonra yarış seklinde olsun deyince, o birbirini seçen kisiler için ayrı bir listeleme yapılıyor mu?

X