Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklımda değişik bir şey var aslında. Hediye çarki yapayım. Her rengin altına bir ödül yazayım. İlk 3 e bir renk seçtireyim. Artık şansına ne çıkarsaO da haklı
Seni uğraştırmaz mı çokom oAklımda değişik bir şey var aslında. Hediye çarki yapayım. Her rengin altına bir ödül yazayım. İlk 3 e bir renk seçtireyim. Artık şansına ne çıkarsa
Ödülle uğraşmayalım bence 1. Olmak en güzel hediye.Aklımda değişik bir şey var aslında. Hediye çarki yapayım. Her rengin altına bir ödül yazayım. İlk 3 e bir renk seçtireyim. Artık şansına ne çıkarsa
Beni de düşünürSeni uğraştırmaz mı çokom o
Bence de aslındaÖdülle uğraşmayalım bence 1. Olmak en güzel hediye.
Bitanecik kaptanımızsın nasıl düşünmem. Dünya kadar işle insanla uğraşıyoz akşama kadar sana da yazıkBeni de düşünür
Evet çokom kaptan gibi bişey olsa o haftaBu arada kilo vermek zaten yüzümüzü güldürecek
Canımsın vallahi çok heves ediyorum. Yeni grup yıldızlarına bakıyorum ya nasıl mutlu oluyorum. Kendim başarmış kadar seviniyorumBitanecik kaptanımızsın nasıl düşünmem. Dünya kadar işle insanla uğraşıyoz akşama kadar sana da yazık
canım aktif oldukça kilo verdikçe bizde çok motive oluyoruz mutlu oluyoruz sayende senin vesilenle e tabi gün sonunda yıldızımız sensin seni de düşüncezCanımsın vallahi çok heves ediyorum. Yeni grup yıldızlarına bakıyorum ya nasıl mutlu oluyorum. Kendim başarmış kadar seviniyorum
Yarışacağı kişileri derken rakibini kendisi mi seçiyor?
Ya başlangıçta basit bir sistemi olsun diyorum ben. Çok kafa karıştırmasın. Arrilerin yaptığı tek bir tablo üstündenmis. İlk 3 kazaniyormus. Senin dediğin şekilde de olabilir biliyorsanız onun üstünden de konuşuruz. Kolay ilerleyen bir şeyse
Evet aslında kolay çokom karışık duruyor.1 olan rakip kaptanı kendi seçiyor. Daha sonra her kaptan tek tek beraber yarışacağı takım arkadaşını seçiyor.Yarışacağı kişileri derken rakibini kendisi mi seçiyor?
Böluk porcuk okuyup yaziyorum.Ya başlangıçta basit bir sistemi olsun diyorum ben. Çok kafa karıştırmasın. Arrilerin yaptığı tek bir tablo üstündenmis. İlk 3 kazaniyormus. Senin dediğin şekilde de olabilir biliyorsanız onun üstünden de konuşuruz. Kolay ilerleyen bir şeyse
A Arrietty_ de hakem gibi olur birincileri belirler asıl kaptan oYa başlangıçta basit bir sistemi olsun diyorum ben. Çok kafa karıştırmasın. Arrilerin yaptığı tek bir tablo üstündenmis. İlk 3 kazaniyormus. Senin dediğin şekilde de olabilir biliyorsanız onun üstünden de konuşuruz. Kolay ilerleyen bir şeyse
Tempo yakalamak adına böyle bişey düşündük canım iş yerindeysen sıkımtıya sokma kendiniBöluk porcuk okuyup yaziyorum.
Acil bir bolumde calistigimi unutmusum
Neyse.
Ilk 3 u belirliyorduk biz. Sonra da yaris seklinde olsun dedigimizde,mesela 1. Kendine es senior,sonra 2. Sonra da 3. Seciyor.
Geri kalani biz eslestiriyorduk galiba. Boylece aramizda adim yarisi oluyordu esli sekilde.
Bence bakalim nasil gidiyor adim yarisi. Ondan sonra ilerlete biliriz?
Cok sporsuz brasilianske. Bende saldim. Eski tempo olsa fit olmustum
İlk 3 u belirledikten sonra yarış seklinde olsun deyince, o birbirini seçen kisiler için ayrı bir listeleme yapılıyor mu?Böluk porcuk okuyup yaziyorum.
Acil bir bolumde calistigimi unutmusum
Neyse.
Ilk 3 u belirliyorduk biz. Sonra da yaris seklinde olsun dedigimizde,mesela 1. Kendine es senior,sonra 2. Sonra da 3. Seciyor.
Geri kalani biz eslestiriyorduk galiba. Boylece aramizda adim yarisi oluyordu esli sekilde.
Bence bakalim nasil gidiyor adim yarisi. Ondan sonra ilerlete biliriz?
Cok sporsuz brasilianske. Bende saldim. Eski tempo olsa fit olmustum