- 13 Mart 2019
- 12.850
- 41.421
Evet çokom takım arkadaşı seçiyolarİlk 3 u belirledikten sonra yarış seklinde olsun deyince, o birbirini seçen kisiler için ayrı bir listeleme yapılıyor mu?
bensiz zayiflamaya icin el vermedi dimi
Tavsancik üzülür dedim tuttum kendimi hep
Oo alfa ismi cok iyiymis sevdimSismaniye tekrar hoş geldin vücut kitle indeksine göre Grup Alfa 'dasin. Gruplarin eşit olabilmesi için bir tık kaydırdık @labellevie Sexual Chocolates misophonia_ Supernova ya geçti
Valla ben at gibi kosturuyom evin içinde ne kadar derseniz o kadar atarım yarış da güzel olur hırs ederim hepinizi gecerimŞimdi herkes dersek herkes atabilir mi. Cezadan cezaya yürüyen var. Belirli çok isteyen isimlere mi yapsak. Her türlü fikre açığım ben ilk kez adım yarışı düzenliyorum. O yüzden fikrinizi söyleyin yani
Regl günüme denk geldin yoksa darmuduman ederdim seniTesekkur ederimm cok sevindim
Evet ya gördüm günde 20.000 adım nedirPeki bu adim yarisinin asil kazanani kim
Benim koca
Copu cikaririm, yan odadan bisi lazim olur, dur kocis ben alirim derim, cocuklari okula goturur alirim, evi toplarim sabah aksam
Tembel bünyeme ters isler hep
Süper olur yeminleAdım yarışı?güzel olmaz mı
Beni de heveslendirdiniz. Hepinizi geçeyim de görünçok güzel olcak inşallah
Geç kız geçBeni de heveslendirdiniz. Hepinizi geçeyim de görün
1 öğün istedigi çok kalorili bir yemeği yesinAdım yarışında nasıl bir ödül istersiniz kızlar
İlk 3 e ödül verilecek
1. Nin extra bir ödülü daha olabilir
1 öğün istedigi çok kalorili bir yemeği yesin
Adım yarışması yarın mı başlıyor?Beni de heveslendirdiniz. Hepinizi geçeyim de görün