- 13 Mart 2019
- 12.850
- 41.421
İnşallah olurum grup yıldızı2 gün 10.000 adım ceza dışında başka ceza yok canım. 2. Uyari diskalifiyedir. Bu alınan 1. uyarının silinmesi içinde grup yıldızı olmak gerekiyor
Olursun canım. Bu hafta değilse inşallah öbür haftaİnşallah olurum grup yıldızı
İnşallah canımOlursun canım. Bu hafta değilse inşallah öbür hafta
İyi geceler canımIyi geceler
Bazen olur öyle. Zaten hiç aç oldugum için yemedim biliyor musun. Dediğin gibi sadece duygusal tetiklenme. Hep kaçtığın yere sürüklüyor seni daha iyi hissedecekmis hissine kapılıyorsun. Sonra da b*k gibi hissediyorsun. Yani ben öyle hissediyorumBen çok kötü bir şey yaptım az önce. Çok sinirliyim çıplak elle dolmuş tokatlamak istiyorum
Diyetimi bozdum ama öyle canım çekti şunu yiyeyim değil, duygusal olarak tetiklendim galiba kusana kadar yedim. Toktum da.
Midem ağrıyor yemekten. Hazirlandim spor yapıcam
Böyle de çok utandım, hepinizden özür dilemem gerektiği gibi bi his var icimde.
Canım çok geçmiş olsun. Böyle hasta olduğun zaman mutlaka izin al. Çünkü hem tartı sonucuna yansır hemde ceza adımını atamazsin. İzin almadigin müddetce menü bildirimi de bekliyoruz biz. Öncesinde mazeret bildirip izin alırsan senin için çok daha iyi olurHerkese merhaba. Ben günlerdir kk ya bile giremedim. Uzun bir zaman sonra iljk defa bu kadar ağır geçiriyorum hastalığı. Iyiye gideceğim yere daha da kötüye gidiyorum. Soğuk algınlığının üzerine bir de reflüm atak yaptı. Neyle uğraşacağımı şaşırdım. Yarın sabah tartılacağım ama sonuç ne çıkar bilemiyorum.Halim olmayınca ne bulduysam yedim gibi oldu bu süreçte.
Siz nasılsınız hanımlar?