Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Ben yemin ediyorum ve bu şekilde irademi daha iyi kontrol edebiliyorum
Bugün tekrardan yeniliyorum önce ki tarihinin suresi doldu 81 le başlayıp 79 hedefime ulaştım
Sumdi yeni hedefim 9 marta kadar 77 yi görmek🌸

Bu tarihten 9 marta kadar ekmek pilav makarna (bulgur haric) şekerli ve paketli gıdalar (bal ve tahin pekmez haric) hamur işi pasta börek vs misafir gelmesi ve misafirliğe gitme durumu ve dışarısı haric bu saydıklarımı yememeye akşam yemeğinden sonra çiğnenebilir birsey yememeye yemin ettim. Burayada yazmış olayım inşallah sağlıkla hedeflerimize ulaşırız ❤️🌸🤲🏻

Su 1,5 l

Adim ⬇️ Screenshot_20240219_235522_Pedometer.jpg

Chocolita Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Yarın inşallah bol eksili bir gün olur ♥️ olamasa da akabinde gelen cezalarla biz rayına sokariz 🤓 Tabi ki sonrasında devamını getirebilmek önemli. Keşke hiç cezaya kalmadan süreci tamamlayabilsek. Sabah ola hayrola

Aylık sonuç alacak olan arkadaşlarımız hiç kilo verememişse uyarı alacak. 50 gram bile olsa aylık sonuçta eksi bekliyoruz.
Aylık sonuçta 5 gün cezasina kalmamak içinde sınır kilomuz 70+ arkadaşlardan 1.5
70- arkadaşlardan 1 kilo
Hasimato vb kilo vermeye engel hastalığı olan arkadaşlar içinse 800 Gr

📌 Uyarı alan arkadaşlar, 2. Uyarı diskalifiyedir. Yani aslında 1 uyarı hakkınızı kullandınız
Şimdi geçmiş yapınca gördüm bugün birkaç kişi uyarı almış Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Uyarının silinmesi için grup yıldızı secilmeniz gerekir. Diskalifiye uyarısına dikkat edelim. Cezalara kalmayalım, kalırsak tamamlayalım. Ay sonu 0.01 bile olsa eksi gelelim. Listeden aylık sonuç için kaçıncı haftada olduğunuza bakabilirsiniz.

📌 Aylık sonuçla beraber uyarı alınacak diğer durumları da belirtmiş olayım
📌 Üst üste 3 gün mazeretsiz menü paylaşımı yapmamak
📌 Cezaları mazeretsiz yapmamak
(Mazeret: Hastalık vb)
📌 1 haftada 2 kere diyet dışı beslenmek
📌 2 kere gününde tartı fotoğrafı atmamak

Son düzenleme:
Ben çok kötü bir şey yaptım az önce. Çok sinirliyim çıplak elle dolmuş tokatlamak istiyorum
Diyetimi bozdum ama öyle canım çekti şunu yiyeyim değil, duygusal olarak tetiklendim galiba kusana kadar yedim. Toktum da.
Midem ağrıyor yemekten. Hazirlandim spor yapıcam
Böyle de çok utandım, hepinizden özür dilemem gerektiği gibi bi his var icimde.
Bazen olur öyle. Zaten hiç aç oldugum için yemedim biliyor musun. Dediğin gibi sadece duygusal tetiklenme. Hep kaçtığın yere sürüklüyor seni daha iyi hissedecekmis hissine kapılıyorsun. Sonra da b*k gibi hissediyorsun. Yani ben öyle hissediyorum
Ama asıl olay buna gömülüp yeniden o döngüye girmemek. Vazgecmezsen 1 günlük açlık + egzersiz hallediyor zaten. Açlık tam sağlanamadiysa 3 günlük çabanın sonunda hallediliyor

Herkese merhaba. Ben günlerdir kk ya bile giremedim. Uzun bir zaman sonra iljk defa bu kadar ağır geçiriyorum hastalığı. Iyiye gideceğim yere daha da kötüye gidiyorum. Soğuk algınlığının üzerine bir de reflüm atak yaptı. Neyle uğraşacağımı şaşırdım. Yarın sabah tartılacağım ama sonuç ne çıkar bilemiyorum. 😔 Halim olmayınca ne bulduysam yedim gibi oldu bu süreçte.
Siz nasılsınız hanımlar?
Canım çok geçmiş olsun. Böyle hasta olduğun zaman mutlaka izin al. Çünkü hem tartı sonucuna yansır hemde ceza adımını atamazsin. İzin almadigin müddetce menü bildirimi de bekliyoruz biz. Öncesinde mazeret bildirip izin alırsan senin için çok daha iyi olur

Günaydın hanimlar bol ekşili bir gün olsun hepimiz için dün menü yazamadım hazır uyanmisken yapayım dedim 🙈
Uyanınca 400 ml su
Kahvaltı : 2 kk peynir
2 dilim ekmek
Cay

Ara: 1 maden suyu

16.00 2 kaşık manti
Akşam:yok

Su:
2 litre
Saatim gece 23.19 yanlış anlaşılma olmasın benim ufaklar değiştirmişler azcik 😂

Eklentiler

• IMG_20240219_233005.jpg
    IMG_20240219_233005.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 31
19 Şubat Menü ve Spor Bildirimi

08.00 1 bardak forever lite ultra sütlü içecek, 1 fincan yeşil çay

12.30 3 yk yulaf, 5 yk yoğurt, 1 muz

18.00 1 kase tarhana çorbası, 3 yk makarna, 1 kase yoğurt, 1 greyfurt, 1 portakal

2 litre su

1 litre dukan birası

Chocolita Chocolita ❤️ Fit mutlu anne Fit mutlu anne

10.000 adım 🏃🏼‍♀️

IMG_8542.jpeg

X