- 11 Haziran 2010
- 7.641
- 13.786
Ceza aldınız. İki uyarı sonrası diskalifiye.Şimdi ceza da aldık mı biz canım
Uyarı dan sonra mı geliyor ceza yoksa
Canım hepimiz insaniz duygusal yeme ataklarimiz olabilir kendini uzme. Telafi ederizBen çok kötü bir şey yaptım az önce. Çok sinirliyim çıplak elle dolmuş tokatlamak istiyorum
Diyetimi bozdum ama öyle canım çekti şunu yiyeyim değil, duygusal olarak tetiklendim galiba kusana kadar yedim. Toktum da.
Midem ağrıyor yemekten. Hazirlandim spor yapıcam
Böyle de çok utandım, hepinizden özür dilemem gerektiği gibi bi his var icimde.
Arada olur canım ama bugün yedin diye sakın motivasyonunu düşürme yarın devamBen çok kötü bir şey yaptım az önce. Çok sinirliyim çıplak elle dolmuş tokatlamak istiyorum
Diyetimi bozdum ama öyle canım çekti şunu yiyeyim değil, duygusal olarak tetiklendim galiba kusana kadar yedim. Toktum da.
Hayırlı akşamlar
19 şubat menümm
Sabah yeşil çay
Öğlen kahve
Bugün tek öğünden devam ama saat 4 de kan şekerim düşmüş olacak ki bi hoş oldum
1 kase yoğurda 1 tatlı kaşığı keten tohumu 2 tatlı kaşığı yulaf kırmızı biber zerdeçal ekleyip yedim
Akşam
1 servis kaşığı patates 3 ızgara köfte 1 servis kaşığı makarna 1 kase salata 1 bardak ayran
Dukan da 3. Gün
2,5 lt su
15 dk cardio
Chocolita Fit mutlu anne
Eki Görüntüle 3389872
Feci eksi gelir mi bilmiyorum bu hafta -100 e bile razıyımYarin feci eksi geliyor diyorsun
Dobarlan kendine gel sen yaparsınSagol canim,
Evet ben de farkindayim, bir turlu duzenime geri donemiyorum
Havalardandir deme
En kötüsü bu işte bende de çok olur bu durum ama devamı gelmesin yarın yeni gün yeni bi şans demek düzenli devam et ki o bi seferlik cozutma seni yolundan çevirmesin canım tabi bi 10binde cezanı yazdımBen çok kötü bir şey yaptım az önce. Çok sinirliyim çıplak elle dolmuş tokatlamak istiyorum
tesekkür ederim cancazim, eskiden olsa battı balık der her şeyi siler atardım halbuki yarın kaldigim yerd.. ceza mı..Dobarlan kendine gel sen yaparsın
En kötüsü bu işte bende de çok olur bu durum ama devamı gelmesin yarın yeni gün yeni bi şans demek düzenli devam et ki o bi seferlik cozutma seni yolundan çevirmesin canım tabi bi 10binde cezanı yazdım
Tamam canım benim iki kere 10 bin adım cezam mi var şimdi? İnşallah yapıp yazarım burayaGonulmeyvesi canım senin bi perşembe diyet dışın var bi pazar günü ikisinin de cezası gelmemiş maalesef o yüzden uyarı aldın ama 2 gün 10bin cezan dışında uyarı aldığın için başka cezan var mi bilmiyorum onu tam Chocolita napıyoruz bu durumda canım
2 gün 10.000 adım ceza dışında başka ceza yok canım. 2. Uyari diskalifiyedir. Bu alınan 1. uyarının silinmesi içinde grup yıldızı olmak gerekiyorGonulmeyvesi canım senin bi perşembe diyet dışın var bi pazar günü ikisinin de cezası gelmemiş maalesef o yüzden uyarı aldın ama 2 gün 10bin cezan dışında uyarı aldığın için başka cezan var mi bilmiyorum onu tam Chocolita napıyoruz bu durumda canım