Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

İnşallah canım bu hafta şişkinlik olsa da diğer hafta geçecek

Herkese merhaba. Ben günlerdir kk ya bile giremedim. Uzun bir zaman sonra iljk defa bu kadar ağır geçiriyorum hastalığı. Iyiye gideceğim yere daha da kötüye gidiyorum. Soğuk algınlığının üzerine bir de reflüm atak yaptı. Neyle uğraşacağımı şaşırdım. Yarın sabah tartılacağım ama sonuç ne çıkar bilemiyorum. Halim olmayınca ne bulduysam yedim gibi oldu bu süreçte.
Siz nasılsınız hanımlar?

Haklısın G Goklerce demir eksikliği çok halsizlik yapıyor. randevu almakla iyi etmişsin, demir ilacıyla eksikliği tamamlarsın inşallah. Çok geçmiş olsun.
Amin inşallah canım,çok teşekkür ederim
Kız gerçekten mi ne kada tatlısın sen öyle

+1 porsiyon ananas var aksam yemeginde. Bademle yemistim, unuttum.

misophonia_ çok geçmiş olsun misi hanım, topluca çektin topluca kurtul inşaallah:)

Kizlar gizli gizli yazıyorum.... ev misafir ve müthis sağlıksız seylerle dolu... nefis terbiyesi yapıyorum..... ağzıma sürmedim.... NE ZAMAN ZAYIFLICAZ YA... HADİ...
nefsinize iyi hakimsiniz ben olsam kendimi tutamazdım
Benim sorunum var sanırım az yesemde aynı kilodayım çok yesemde, 166 boyundayım beslenme şeklimi çok değiştirdim bi az bi çok bi yağlı bi az yağlı kısaca kafama göre canım ne isterse yedim 58-59 arası gidip geldim sağlık sorunu mu ki acaba?

Geçmiş olsun misophonia_
Acil şifalar dilerim.

merhaba eylül hanımcım, kız nerden buldunuz ta o mesajımı...
kilonuz gayet iyiymis, bu haliyle oynamaması cok sorun teskil etmiyodur allahtan. sağlık sorunu mudur bilmiyorum tabii ki ama metabolizmayı şaşırtmak önemli. mesela açlık iyi kilo verdiriyor, bu zamana kadar yapmadıysanız öğün arası 6 7 saat koyup ağzınıza o sürede bir şey sürmezsiniz. Bircok hanım aclıkla kilo veriyor.
ha bir de benimki irade değil, tutuştum.

Ay tuh cok gecmis olsun canim toparlarsin insAllah bi an once

Sagol canim,
Evet ben de farkindayim, bir turlu duzenime geri donemiyorum
Havalardandir deme

Şimdi ceza da aldık mı biz canım
Uyarı dan sonra mı geliyor ceza yoksa

Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…