- 11 Haziran 2010
- 7.641
- 13.786
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftasonunda çok hareketsizdim, bugün öğlearasında uzun mesafe tempolu yürüdüm çok şükür. 6932 adımdayım.10.000 adım olduuuu yok mu artıran
İnşallah canım bu hafta şişkinlik olsa da diğer hafta geçecekHaftasonunda çok hareketsizdim, bugün öğlearasında uzun mesafe tempolu yürüdüm çok şükür. 6932 adımdayım.
Benim de reglim 6 gün gecikti, bir şişkinlik oldu sormayasın Migrenben
İnşallah en kısa zamanda başlar ikimizin de.
Amin inşallah canım,çok teşekkür ederim
Kız gerçekten mi ne kada tatlısın sen öyleAldım kabul ettim
Canim benjm 9 yasinda kızda da var valla beyaz bence cokta dert degil ya takma gecen nette bi yabanci kadin gordum hatta adim afim beyazlama evrelerini video yapmis keske oyle beyazlasa ilerde he ne tarz olmus kadin bayildim
Tamamdır canim ilk uyarinı aldin o halde dikkat et
cezan yoktu aslında ama hasta olunca duzensizlik icin cezani cekmis saydim tatlım
Allah kabul etsin canım
Ay çok tatlısın maşAllah kız afiyet sifa olsun yag yaksin
Canım kızlar çok teşekkür ederim
Chocolita Fit mutlu anne kızlar huhu
sabah 9:00'da 2 yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi.
09:30 büyük bi tava ciğer sote.
16:30 2 kase domates corbası, 2 dilim ekmek, 11 çiğ badem.
Dukan birası 3. gün. Su yatana kadar 2L olur. Çok yedim yav.
nefsinize iyi hakimsiniz ben olsam kendimi tutamazdımKizlar gizli gizli yazıyorum.... ev misafir ve müthis sağlıksız seylerle dolu... nefis terbiyesi yapıyorum..... ağzıma sürmedim.... NE ZAMAN ZAYIFLICAZ YA... HADİ...
Geçmiş olsun misophonia_Herkese merhaba. Ben günlerdir kk ya bile giremedim. Uzun bir zaman sonra iljk defa bu kadar ağır geçiriyorum hastalığı. Iyiye gideceğim yere daha da kötüye gidiyorum. Soğuk algınlığının üzerine bir de reflüm atak yaptı. Neyle uğraşacağımı şaşırdım. Yarın sabah tartılacağım ama sonuç ne çıkar bilemiyorum. Halim olmayınca ne bulduysam yedim gibi oldu bu süreçte.
Siz nasılsınız hanımlar?
merhaba eylül hanımcım, kız nerden buldunuz ta o mesajımı...nefsinize iyi hakimsiniz ben olsam kendimi tutamazdım
Benim sorunum var sanırım az yesemde aynı kilodayım çok yesemde, 166 boyundayım beslenme şeklimi çok değiştirdim bi az bi çok bi yağlı bi az yağlı kısaca kafama göre canım ne isterse yedim 58-59 arası gidip geldim sağlık sorunu mu ki acaba?
Bende bilmiyorum yamerhaba eylül hanımcım, kız nerden buldunuz ta o mesajımı...
yaptım yine değişmedi neyse artık yapacak bir şey yok diyelimmesela açlık iyi kilo verdiriyor, bu zamana kadar yapmadıysanız öğün arası 6 7 saat koyup ağzınıza o sürede bir şey sürmezsiniz
Olmadı bi dr kontrolü, insülin direncinize bakarlarBende bilmiyorum ya
yaptım yine değişmedi neyse artık yapacak bir şey yok diyelim
Kan alırlar mı? Benim fobim var ya kan verememOlmadı bi dr kontrolü, insülin direncinize bakarlar
Ay tuh cok gecmis olsun canim toparlarsin insAllah bi an onceHerkese merhaba. Ben günlerdir kk ya bile giremedim. Uzun bir zaman sonra iljk defa bu kadar ağır geçiriyorum hastalığı. Iyiye gideceğim yere daha da kötüye gidiyorum. Soğuk algınlığının üzerine bir de reflüm atak yaptı. Neyle uğraşacağımı şaşırdım. Yarın sabah tartılacağım ama sonuç ne çıkar bilemiyorum. Halim olmayınca ne bulduysam yedim gibi oldu bu süreçte.
Siz nasılsınız hanımlar?
Alys Gonulmeyvesi kızlar bu hafta 2 kacamak kullandinjz uyarıyi aldiniz dikkatli olun haftaya mutlaka
G Goklerce 2 gün cezan var bugun mutlaka bekliyorum en azindan birini adim olarak at 10bin yap aksam da 45 dk egzersiz yapabilsen süper olur bitirirz
Şimdi ceza da aldık mı biz canımAlys Gonulmeyvesi kızlar bu hafta 2 kacamak kullandinjz uyarıyi aldiniz dikkatli olun haftaya mutlaka
G Goklerce 2 gün cezan var bugun mutlaka bekliyorum en azindan birini adim olarak at 10bin yap aksam da 45 dk egzersiz yapabilsen süper olur bitirirz
Çok geçmiş olsun.Herkese merhaba. Ben günlerdir kk ya bile giremedim. Uzun bir zaman sonra iljk defa bu kadar ağır geçiriyorum hastalığı. Iyiye gideceğim yere daha da kötüye gidiyorum. Soğuk algınlığının üzerine bir de reflüm atak yaptı. Neyle uğraşacağımı şaşırdım. Yarın sabah tartılacağım ama sonuç ne çıkar bilemiyorum. Halim olmayınca ne bulduysam yedim gibi oldu bu süreçte.
Siz nasılsınız hanımlar?