Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Haftasonunda çok hareketsizdim, bugün öğlearasında uzun mesafe tempolu yürüdüm çok şükür. 6932 adımdayım.
Benim de reglim 6 gün gecikti, bir şişkinlik oldu sormayasın Migrenben Migrenben
İnşallah en kısa zamanda başlar ikimizin de.🥰🙏
İnşallah canım 🤩 bu hafta şişkinlik olsa da diğer hafta geçecek

Herkese merhaba. Ben günlerdir kk ya bile giremedim. Uzun bir zaman sonra iljk defa bu kadar ağır geçiriyorum hastalığı. Iyiye gideceğim yere daha da kötüye gidiyorum. Soğuk algınlığının üzerine bir de reflüm atak yaptı. Neyle uğraşacağımı şaşırdım. Yarın sabah tartılacağım ama sonuç ne çıkar bilemiyorum. 😔 Halim olmayınca ne bulduysam yedim gibi oldu bu süreçte.
Siz nasılsınız hanımlar?

Haklısın G Goklerce demir eksikliği çok halsizlik yapıyor. randevu almakla iyi etmişsin, demir ilacıyla eksikliği tamamlarsın inşallah. Çok geçmiş olsun.🤗:KK200:💐
Amin inşallah canım,çok teşekkür ederim ☺️
Aldım kabul ettim 😁

Canim benjm 9 yasinda kızda da var valla beyaz bence cokta dert degil ya takma gecen nette bi yabanci kadin gordum hatta adim afim beyazlama evrelerini video yapmis keske oyle beyazlasa ilerde he ne tarz olmus kadin bayildim

Tamamdır canim ilk uyarinı aldin o halde dikkat et

cezan yoktu aslında ama hasta olunca duzensizlik icin cezani cekmis saydim tatlım

Allah kabul etsin canım

Ay çok tatlısın maşAllah kız afiyet sifa olsun yag yaksin
Kız gerçekten mi 😍ne kada tatlısın sen öyle 😍🤣🤣🤣

Canım kızlar çok teşekkür ederim

Chocolita Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne kızlar huhu :KK54:

sabah 9:00'da 2 yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi.
09:30 büyük bi tava ciğer sote.

16:30 2 kase domates corbası, 2 dilim ekmek, 11 çiğ badem.

Dukan birası 3. gün. Su yatana kadar 2L olur.
Çok yedim yav. :KK23:

+1 porsiyon ananas var aksam yemeginde. Bademle yemistim, unuttum. :KK23:

misophonia_ misophonia_ çok geçmiş olsun misi hanım, topluca çektin topluca kurtul inşaallah:)

Kizlar gizli gizli yazıyorum.... ev misafir ve müthis sağlıksız seylerle dolu... nefis terbiyesi yapıyorum..... ağzıma sürmedim.... NE ZAMAN ZAYIFLICAZ YA... HADİ...
nefsinize iyi hakimsiniz ben olsam kendimi tutamazdım😅
Benim sorunum var sanırım az yesemde aynı kilodayım çok yesemde, 166 boyundayım beslenme şeklimi çok değiştirdim bi az bi çok bi yağlı bi az yağlı kısaca kafama göre canım ne isterse yedim 58-59 arası gidip geldim sağlık sorunu mu ki acaba?

Herkese merhaba. Ben günlerdir kk ya bile giremedim. Uzun bir zaman sonra iljk defa bu kadar ağır geçiriyorum hastalığı. Iyiye gideceğim yere daha da kötüye gidiyorum. Soğuk algınlığının üzerine bir de reflüm atak yaptı. Neyle uğraşacağımı şaşırdım. Yarın sabah tartılacağım ama sonuç ne çıkar bilemiyorum. 😔 Halim olmayınca ne bulduysam yedim gibi oldu bu süreçte.
Siz nasılsınız hanımlar?
Geçmiş olsun misophonia_ misophonia_ 🤗💐🌺🌸
Acil şifalar dilerim.🙏

nefsinize iyi hakimsiniz ben olsam kendimi tutamazdım😅
Benim sorunum var sanırım az yesemde aynı kilodayım çok yesemde, 166 boyundayım beslenme şeklimi çok değiştirdim bi az bi çok bi yağlı bi az yağlı kısaca kafama göre canım ne isterse yedim 58-59 arası gidip geldim sağlık sorunu mu ki acaba?
merhaba eylül hanımcım, kız nerden buldunuz ta o mesajımı...
kilonuz gayet iyiymis, bu haliyle oynamaması cok sorun teskil etmiyodur allahtan. :süslü: sağlık sorunu mudur bilmiyorum tabii ki ama metabolizmayı şaşırtmak önemli. mesela açlık iyi kilo verdiriyor, bu zamana kadar yapmadıysanız öğün arası 6 7 saat koyup ağzınıza o sürede bir şey sürmezsiniz. Bircok hanım aclıkla kilo veriyor.
ha bir de benimki irade değil, tutuştum. 🤭

Siz nasılsınız hanımlar?
Ay tuh cok gecmis olsun canim toparlarsin insAllah bi an once

Alys Alys Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi kızlar bu hafta 2 kacamak kullandinjz uyarıyi aldiniz dikkatli olun haftaya mutlaka
G Goklerce 2 gün cezan var bugun mutlaka bekliyorum en azindan birini adim olarak at 10bin yap aksam da 45 dk egzersiz yapabilsen süper olur bitirirz

Sagol canim,
Evet ben de farkindayim, bir turlu duzenime geri donemiyorum 🫠
Havalardandir deme 🫥

Alys Alys Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi kızlar bu hafta 2 kacamak kullandinjz uyarıyi aldiniz dikkatli olun haftaya mutlaka
G Goklerce 2 gün cezan var bugun mutlaka bekliyorum en azindan birini adim olarak at 10bin yap aksam da 45 dk egzersiz yapabilsen süper olur bitirirz
Şimdi ceza da aldık mı biz canım
Uyarı dan sonra mı geliyor ceza yoksa

Siz nasılsınız hanımlar?
Çok geçmiş olsun.

X