Bu sen misin portakalkızlar napıyosunuz...
ben sabah utanmadan pekmezle koca bir tava ciğer gömüp zayıflamayı dukan birasından umarken kameralara yakalandım.....
Eki Görüntüle 3389587
hayır tabii ki gıdımı saklamak için kasılmadım
Insallah oluruz :) ben ogle arasinda yuruyus yaptim. Sonra da tavuklu salata yedim. Bakalim yarin gorucez sonucuBirazdan ilk is leslie yapacam
yani insallah
istiyorum yapabilirim
Bence yaparım
nnurc
Migrenben
labellevie
Kızlar naptiniz nasıl.gidiyor
Bu hafta birinci olur muyuz
Cok gecmis olsunLeslie çok güzel tavsiye ederim. Fat burning vardı ağırlıkla yapılan ben eskiden ondan yapardım.
Ben hasta oldum hiç spor modunda değildim. Boğazım ağrıyor, halsizlik var. Kolay gelsin.
Leslie çok iyi ya. Herkesin yapabileceği bir egzersiz. Sonunda müzik açıp dans da ediyorum ben mutlakaInsallah oluruz :) ben ogle arasinda yuruyus yaptim. Sonra da tavuklu salata yedim. Bakalim yarin gorucez sonucu
Lesliyi ben de cok seviyorum eve gidince 15 dk yaparim
Geçmiş olsun labelim. Sırayla hastalandik yineLeslie çok güzel tavsiye ederim. Fat burning vardı ağırlıkla yapılan ben eskiden ondan yapardım.
Ben hasta oldum hiç spor modunda değildim. Boğazım ağrıyor, halsizlik var. Kolay gelsin.
Tabi çokomHerkese tünaydıngunaydina yetişemedim tabi. Pazartesi çocuğun peşinde. Veli toplantisi da vardı. Güzel pazartesiler olsun
Ben yarından pek ümitli değilim. Hasta olunca hareketsiz kaldım dikkat de edemedim. Adım cezasi çektim ama yine de karşılamadı bence. Olsun yine de düşmek yok yola devam
Ben evin işlerini hallettim ancaInsallah oluruz :) ben ogle arasinda yuruyus yaptim. Sonra da tavuklu salata yedim. Bakalim yarin gorucez sonucu
Lesliyi ben de cok seviyorum eve gidince 15 dk yaparim
Benim chocolita hanımcığım. hoş geldin, tünooBu sen misin portakal
Çok güzelsiniz Portakal hanım. Afiyet olsunkızlar napıyosunuz...
ben sabah utanmadan pekmezle koca bir tava ciğer gömüp zayıflamayı dukan birasından umarken kameralara yakalandım.....
Eki Görüntüle 3389587
Ev isleri yapmak da gayet guzel bi spor oluyor benceBen evin işlerini hallettim anca
Bugün biraz tembelim
Şimdi çıkmam lazım gelince bende yaparım inşallah
Cok gecmis olsun
Çok teşekkür ederim, evde en son ben kalmıştım hastalanmayan.Geçmiş olsun labelim. Sırayla hastalandik yine
Benim 6100 adim olmus10.000 adım olduuuu yok mu artıran
Cok tatli bi fotoBenim chocolita hanımcığım. hoş geldin, tünoo
Süpersiniz ya, dışarıda hava çok güzel çıkıp yürüyüş yapmak lazım.Benim 6100 adim olmus
Aldım kabul ettimSelam kızlar, bugün sabatan beri temizlik ve yemek yaptım aşırı yoruldum, resmen belim kırılıyor ağrıdanFit mutlu anne kurban olayım bugünü spor kabul et
Canim benjm 9 yasinda kızda da var valla beyaz bence cokta dert degil ya takma gecen nette bi yabanci kadin gordum hatta adim afim beyazlama evrelerini video yapmis keske oyle beyazlasa ilerde he ne tarz olmus kadin bayildimİyi geceler kızlar alakasız bir şeyden bahsedeceğim, çok ağlamaklıyım. Az önce aynada tesadüfen beyaz saçlar fark ettim tel tel az da değil ve tek tarafta. Şok oldum. 25 yaşta erken değil mi? Hiçbir akranımda yok çevremdeki.
Ailede de yok.
Çok üzüldüm artarsa bir de sanki başka derdim yokmuş gibi bu çıktı. Yaşayanınız var mı?
Tamamdır canim ilk uyarinı aldin o halde dikkat etIngiliz arkidis hig tea ye davet etti, bizim kadinlar gunuymus megersemben neden farkli bir sey bekleyip suslenip puslenip gittiysem artik
Fit mutlu anne bana uyari vercen mecbur. Hic planda olmayan seyler nereden cikiyor ya bu aralar, bir turlu duzen tutturamiyorum.
cezan yoktu aslında ama hasta olunca duzensizlik icin cezani cekmis saydim tatlım
Allah kabul etsin canımHayırlı haftalar kızlar
Dünün üstüne bugün niyetlendim
Akşamı da hafif geçirirsem iyi olacak inşallah yarın eksi gelirim
Ay çok tatlısın maşAllah kız afiyet sifa olsun yag yaksinkızlar napıyosunuz...
Eki Görüntüle 3389587
Dışarda yağmur varSüpersiniz ya, dışarıda hava çok güzel çıkıp yürüyüş yapmak lazım.
Geçmiş olsunLeslie çok güzel tavsiye ederim. Fat burning vardı ağırlıkla yapılan ben eskiden ondan yapardım.