Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Tek patlıcan biber var 🤦 markete çıkmam lazım marul falan alayım eşim bakliyat doldurdu indirimde diye ,dolaba bişey alıp koyamiyorum 🙄
Güzel bak giderken yolu uzatabilirsin günlük egzersiz olur. Patates soğan da olaydı az da domates. Doğra kekik ve istediğin baharatlarla firinla diyecektim. En pratik yemek. Tavuk varsa atılabilir

Güzel bak giderken yolu uzatabilirsin günlük egzersiz olur. Patates soğan da olaydı az da domates. Doğra kekik ve istediğin baharatlarla firinla diyecektim. En pratik yemek. Tavuk varsa atılabilir
Ne kadar uzatayim choco en uzak bim şimdi baktım 210 m 🤣🤣🤣

Tavuk da var aslında ben hiç fırına sebze sürmedim hayatım boyunca 🙄🤦

Kahve iciyorum 😋 çok mutlu oluyorum bunu icinde başka hiçbir şeye ihtiyaç yok sanki. Sen ne yedin
Ah kahve benim kırmızı çizgim. Kahvesiz asla yaşayamam günde 2 kez içerim mutlaka ama kahveyi sade seviyorum kremalı yok işte karamelli felan hiç içemiyorum. Ya filtre ya americano ya da Türk kahvesi olacak bana. Menüm uzun ama hepsi tammm diyete uygun toptan akşam yazayım menüyü

1 ekmeği keyfi keder bile yiyebilirim ben :olamaz: tok karnına çok rahat taşkınlık yiyecek kadar midem geniş :olamaz:

Haklısın da bak sabahtan beri anca oturdum 🙈

Benim çok ciddi gözüm dönüyor .şaka falan değil böyle yemek yemeyince saldıracak yer arıyorum kk Survivor yapsalar ben takım arkadaşlarımı yerim 🙄

Çok geçmiş olsun problem ne ki limonlu su iç bogazlarinda bişey varsa hemen kesiyor

Böyle şeyler zoruma gitmez inan iyi bile geliyor öğlen öğünün de mesela yazdığın aklıma geldi

Bende bir şeftali ile yoğurt yulaf karisimi yedim şuan aç da değilim tok da değilim mesela :KK53:
sevindim böyle düşünmene:KK5: çünkü bazen yazdıklarımız yanlış anlaşılabiliyor. öğle öğünün güzel olmuş etkilediğime de sevindim.
zaten biz midemize ne verirsek onu alır önemli olan duygusal açlığı bastırmak. ben ekmek yemek istemiyorum derseniz yada bugün ekmek tüketmeyeceğim derseniz yemezsiniz.
beynimize ne kodlarsak o oluyor yani.
ben eğer yarın ki yiyeceklerimi bugünden planlarsam hatta saatli bir sekilde kesinlikle dışına çıkmıyorum. açlık krizlerinede girmiyorum. çünkü beynim 1 gün önceden kodlanmış oluyor o yüzden saatim gelmeden acıkmıyorum bile:KK66:

X