- 15 Şubat 2013
- 24.294
- 91.024
Kreste başka meselelerle guresiyorum
Bakalım sona kim kalacakKreste başka meselelerle guresiyorumburdan herkes gider zayiflayip biz senle daha çok guresiriz
Benim hedef 75 ama 70 i de zorlarım sen geride kalırsanBakalım sona kim kalacaksenin hedef kaçtı
Benim gibi gömülmeAçlıktan elim ayağım titriyorracill yemem lazim
Benim ilk hedef 75 hedeflerimiz aynı ama sen bende 6 kilo mu fazlasınBenim hedef 75 ama 70 i de zorlarım sen geride kalırsan
3 gün kalmış Bayrama gömülürmuyum hicccBenim gibi gömülmesakin gir mutfağa
Minik seni yerimBakalım sona kim kalacaksenin hedef kaçtı
Pazartesi konuşalım bu konuyu aradaki farkı hızla kapatabilirimBenim ilk hedef 75 hedeflerimiz aynı ama sen bende 6 kilo mu fazlasınben seni mi beklesem ne yapsam yarışmak adına
Canım chocomMinik seni yerim
Pazartesi konuşalım bu konuyu aradaki farkı hızla kapatabilirim
Tabi ben sana kilo sorunca senjnde beni boyumla vurman lazimdiSenin boy kaçtı ben 170Tenceresiz kaldim anne
Afiyet olsun benim de taze sütum var bende mi içsemKahvemi sütlü yaptım tok tutuyor böyle. Pardon latte yaptımice zittiri bittiri
Yaa demee öyle al iste fark kapandı aynı sayılırız hodri meydanTabi ben sana kilo sorunca senjnde beni boyumla vurman lazimdiahahahhaah
1.57
sende 70 kilo harika durur ama bende durmaz
Afiyet sekerr olsunnKahvemi sütlü yaptım tok tutuyor böyle. Pardon latte yaptımice zittiri bittiri
Ne var evde. Sebzen var mıAfiyet olsun benim de taze sütum var bende mi içsem
.akşama yemek düşünüyorum aklımda hiç bişey yok yapazardan da bişey almadım ne yapsam ki
Sağol şekerimAfiyet sekerr olsunn