Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

ben de sabaha kadar araştırdım, beyazlamayı durdurmak için şunu bunu yiyin için diye.. pekmez ciğer yiyeceğim bol bol, bunlarla nasıl kilo almadan idare edicem bilmiyorum...peh.
Tibetin genclik pinari diye bi egzersiz serisi var. eger kafana cok taktiysan bi arastir istersen
Ben yapmadim ama beyazlayan saclari tekrar siyahlastiriyor diye okumustum - ne kadar dogru hic bilmiyorum

Tibetin genclik pinari diye bi egzersiz serisi var. eger kafana cok taktiysan bi arastir istersen
Ben yapmadim ama beyazlayan saclari tekrar siyahlastiriyor diye okumustum - ne kadar dogru hic bilmiyorum
nnurc hanımcım beni çok heyecanlandırdın. gerekirse keşiş portakal olurum. baslicam mutlaka en kötü hareket olur. ama bir de geçerse.. dile benden ne dilersen...

ben de sabaha kadar araştırdım, beyazlamayı durdurmak için şunu bunu yiyin için diye.. pekmez ciğer yiyeceğim bol bol, bunlarla nasıl kilo almadan idare edicem bilmiyorum...peh.

Ay var miymis cozumu

Bende cok erken yasta basladi,
Simdi #greyhairdontcare hareketini takip ediyorum. Uzun zamandir boyamiyorum da baya alistim tabi ki gecis cok zor, hele de erken yasta basladiysa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…