Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

hmmmmmmmm, foşur foşur yıkıyorum oh zamanlarına yetişemedim ama ben şimdiki halinden yanayım kuşum. ünlü düsünür serdar ortac ne demis "sendeki bu değişim hoşuma gitti, şekli de güzel"

hmmmmmmmm, foşur foşur yıkıyorum oh zamanlarına yetişemedim ama ben şimdiki halinden yanayım kuşum. ünlü düsünür serdar ortac ne demis "sendeki bu değişim hoşuma gitti, şekli de güzel"
Bende şu an ki değişimimi sevdim kafam gıcır.

Merhabalar
Fit mutlu anne Chocolita
18 Şubat, Pazar günü
Menüm:
Kahvaltı (13:00)
*sahanda yumurta
*1 dilim taze kaşar peyniri
*8 yeşil zeytin
*2 çeri domates, biber
*1 tatlı kaşığı bal
*1 çay kaşığı tereyağı
*1 dilim tam buğday ekmeği
(14:30)
*sade Türk kahvesi
*1 kare
(16:00)
*1 portakal
*1 küçük muz
Akşam yemeği (19:30)
*4 y.k. yoğurt
*5 y.k. etli nohut
*4 y.k. pirinç pilavı
Su: 1,5 lt.
Dukan birası: 500 ml
Dukan biramı 16:00 gibi demleyip, soğuyunca akşam içebildim. Kalanını yarın işe götürüp öğleden evvel içeceğim.
*Spor yapamadım maalesef.

Canım böyle takviyeler kullanırken çok dikkatli olmak lazım. Bazı takviye karışımlar karaciğeri çok yorarmis hatta bazı hastalıkların tetiklenmesine sebep olabilirmiş
25 ne küçüksün beyazlar çok normal. Bende ilk gördüğüm zaman bir fenalık gelmişti. Çünkü hiç öyle hissetmiyorsun. Ama kafaya takmadikca görmüyorsun da. Ne kadar odaklanirsan o kadar çoğalıyor sanki. İnsan olmanın bir parçası işte

Selam canım evet bende hasimato ve demir eksikliği var, hasimato için levotiron 100 kullanıyorum yakın zamanda gitmedim haftaya randevu aldım ama şu aralar asıl sorunum demir ve B12 belki d vit de düşüktür bilmiyorum çok kötü durumda hepsi, ramazan gelmeden bir çözüm bulmam lazım yoksa bitik vaziyette oruç tutması çok zor oluyor, ben. Nm. im demir eksikliğimden reglm bile kesilmeye başladı metabolizma çok yavaşladı, vücut kendini korumaya alıyormuş
Ne güzel canım insülin direnci düzelmiş kolesterol için maydanoz limon kürü var denedin mi

Çok şükür evet. Allah daha zor hastalıklari olanlara da şifa versin korusun cümlemizi
Yok canım o kürü denemedim. Bakarım ama teşekkür ediyorum

Haklısın G Goklerce demir eksikliği çok halsizlik yapıyor. randevu almakla iyi etmişsin, demir ilacıyla eksikliği tamamlarsın inşallah. Çok geçmiş olsun.

Sabah
2 dilim ekmekle kahvaltı yasak bir şey yoktu

Ara kahve 1 kare

Akşam
2 tabak yeşil mercimek
2 dilim ekmek

Çay yanında 100 kalori
Su 1 lt
Adım 6 bin Fit mutlu anne Chocolita

Afiyet olsun kızlar

Günaydın

Herkese güzel bir hafta diliyorum.

18 Şubat Menü ve Spor Bildirimi

12.00 bir yumurta, bir domates, bir kibrit kutusu kadar peynir, yedi zeytin,bir muz

18.00 bir kase mercimek çorbas, beş yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa, bir kase yoğurt

2 litre su

(Köyde olduğumuz için Dukan birası ve spor yapamadım bugün devamke )

5000 adım

Chocolita Fit mutlu anne

Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…