- 13 Mart 2019
- 12.853
- 41.433
Bende adimsayar indirdim telefonumu her yere götürüyorum gün sonu eklicemBende evde yürüyorum zatenbütün odaların her köşesine girip çıkıyorum her deliğe hızlı hızlı
Oh oh süper, giderek arttıkBir dönem diyet yaparken içiyordum Dukan birasını, tadı da sade yeşil çaydan daha bir güzel oluyordu. Seviyordum. Ben de başlayayım, çok iyi oldu bu.
Dışarıdaydık, şimdi eve geldim. Yarın başlayacağım.Oh oh süper, giderek arttıkbugün içtin mi yarın mı başlangıç
Afiyet olsunMerhaba
Fit mutlu anne Chocolita
Bugün öğleden sonra kabristana gittik, sonra halamlara geçmiş olsun ziyaretine gittik,akşam yemeğimizi yiyip eve geldik. Yürüyüş yapamadım. Adımım 1842
17 Şubat, Cumartesi günü
Menüm:
Kahvaltı:
*1 haşlanmış yumurta
*8 yeşil zeytin
*1 ince dilim beyaz peynir
*1 ince dilim kaşar peyniri
*3 çeri domates, biber
*1 tatlı kaşığı bal
*1 çay kaşığı tereyağı
Akşam yemeği:
*tavuk şiş
*3 y.k. pirinç pilavı
Su:1,5 lt.
İyi akşamlar.
Halsizlik aynı devam ediyor canım. En azından bugün nefes alabiliyorum çok şükür. Sen nasılsın?Chocolita nasıl oldun daha iyi misin
İnsülin direnci vardı çok şükür artık yok canım. Bende dolu dolu kolesterol var. Sana da çok geçmiş olsunCuma günü Dahiliye uzmanıma sonuçlarımı göstermeye gittim
Tiroid ilacımı arttırdı,Levotiron 100 yerine 125 içeceğim haftaiçinde, haftasonu 100'luk içeceğim.
Demirim bayağı düşük çıkmıştı, 6,5 idi, demir ilacı içmeye başladım yeniden. Kilo vermeme olumlu katkısı olacak inşallah.
İnsülin direncinde kilo verebilmeye destek olsun diye Glifor'u kademeli olarak arttırarak içmemi istedi. Sabah 1, akşam 1 içersem daha iyi olurmuş.
Haşimato hipotiroidi ve insülin direnci olunca egzersizle destekleyerek yavaş yavaş kilo verilebiliyor. Sabır isteyen bir süreç.
Chocolita senin de insülin direncin vardı, değil mi? G Goklerce sende de haşimato vardı değil mi?Yakın zamanda doktora gittiniz mi, sonuçlarınız iyi çıktı mı?
Bromelain'i sordum, doktorum içebileceğimi, diğer doktor arkadaşlarından bromelain'in insülin direncinde olumlu etkisi olduğunu duyduğunu söyledi. Bromelain'in ödem atıcı etkisini seviyorum.
Tartıda bol eksili ve sağlıklı günler diliyorum hepimize.
Teşekkür ederim canım
Çok teşekkür ederim.Halsizlik aynı devam ediyor canım. En azından bugün nefes alabiliyorum çok şükür. Sen nasılsın?
İnsülin direnci vardı çok şükür artık yok canım. Bende dolu dolu kolesterol var. Sana da çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım. Benim eşim de tekrardan hasta oldu. Oğlum da halsiz hissediyorum diyor, inşallah hasta olmaz. Nasıl bir hastalıksa.Halsizlik aynı devam ediyor canım. En azından bugün nefes alabiliyorum çok şükür. Sen nasılsın?
İnsülin direnci vardı çok şükür artık yok canım. Bende dolu dolu kolesterol var. Sana da çok geçmiş olsun
Harika olurHaftaya günlük adım yarışı yapalım mı
Geçmiş olsun bende de haşimato var ama uzun zamandır baktırmadım kendimeCuma günü Dahiliye uzmanıma sonuçlarımı göstermeye gittim
Tiroid ilacımı arttırdı,Levotiron 100 yerine 125 içeceğim haftaiçinde, haftasonu 100'luk içeceğim.
Demirim bayağı düşük çıkmıştı, 6,5 idi, demir ilacı içmeye başladım yeniden. Kilo vermeme olumlu katkısı olacak inşallah.
İnsülin direncinde kilo verebilmeye destek olsun diye Glifor'u kademeli olarak arttırarak içmemi istedi. Sabah 1, akşam 1 içersem daha iyi olurmuş.
Haşimato hipotiroidi ve insülin direnci olunca egzersizle destekleyerek yavaş yavaş kilo verilebiliyor. Sabır isteyen bir süreç.
Chocolita senin de insülin direncin vardı, değil mi? G Goklerce sende de haşimato vardı değil mi?Yakın zamanda doktora gittiniz mi, sonuçlarınız iyi çıktı mı?
Bromelain'i sordum, doktorum içebileceğimi, diğer doktor arkadaşlarından bromelain'in insülin direncinde olumlu etkisi olduğunu duyduğunu söyledi. Bromelain'in ödem atıcı etkisini seviyorum.
Tartıda bol eksili ve sağlıklı günler diliyorum hepimize.
çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin.Halsizlik aynı devam ediyor canım. En azından bugün nefes alabiliyorum çok şükür. Sen nasılsın?