Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

17 Şubat cumartesi menüm
Kahvaltı: 9-10 zeytin, 1 parça peynir, 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 tatlı kaşığı bal

Kahve

Biraz kaju

Akşam sinemaya gittik, patlamış mısır yedim
Çocuklara çorba vermiştim kendim akşam yemeğini unutmuşum, gelince de geç oldu.

Su 2,5 litre
10 bin adım
Chocolita Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Afiyet olsun 😘

Kızlar bu tskviyeyi bir arkadaş ortamında duydum, strese, uykusuzluğa iyi geliyormuş, ayrıca iştahı kesme özelliği varmış. Deneyen var mı? Ben son zamanlarda uyuyamıyorum, hem onun için hem de iştah keserse süper olur.

Eklentiler

• IMG_3223.jpeg
    IMG_3223.jpeg
    57,6 KB · Görüntüleme: 28
İyi geceler kızlar alakasız bir şeyden bahsedeceğim, çok ağlamaklıyım. Az önce aynada tesadüfen beyaz saçlar fark ettim tel tel az da değil ve tek tarafta. Şok oldum. 25 yaşta erken değil mi? Hiçbir akranımda yok çevremdeki.
Ailede de yok.
Çok üzüldüm artarsa bir de sanki başka derdim yokmuş gibi bu çıktı. Yaşayanınız var mı?

İyi geceler kızlar alakasız bir şeyden bahsedeceğim, çok ağlamaklıyım. Az önce aynada tesadüfen beyaz saçlar fark ettim tel tel az da değil ve tek tarafta. Şok oldum. 25 yaşta erken değil mi? Hiçbir akranımda yok çevremdeki.
Ailede de yok.
Çok üzüldüm artarsa bir de sanki başka derdim yokmuş gibi bu çıktı. Yaşayanınız var mı?
Canım eğer stresliysen ondan kaynaklanıyor olabilir. Benim kızım ben ve eşimde olmamasına rağmen lgs hazırlık sürecinde saçlarında beyazlar çıkmıştı. 😔 hala maalesef duruyorlar.

Sabah
2 pankek tahin pekmezle yedim
Çay

Akşam
Yüksek kalorili bir yemek yedim cezamı çektim

Su 1 lt
Adım 10 bin Fit mutlu anne Fit mutlu anne Chocolita Chocolita
Afiyet olsun 🌸
17 Şubat Menü ve Spor Bildirimi

11.00 tam buğday ekmeğiyle yarım ekmek tost, 1 muz

18.00 5 yk et sote, 3 yk pirinç pilavı, 1 kase yoğurt, yeşil salata, 1 elma

3 litre su

1 litre dukan birası

10.423 adım 🏃🏼‍♀️

Chocolita Chocolita ❤️ Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Eki Görüntüle 3388766
Afiyet olsun canım🌸
Ailede de yok.
Tatlım stres kaynaklı da olabiliyor ırsi de üzülecek bişey yok 2 tüp boya tüm sorunu çözer😘

Bilmiyorum görünce mahvoldum çok üzgünüm şu an, bunun stresiyle şimdi yine beyazlayacak. Hayır beyazlasın ama zamanında beyazlasaydı nerden çıktı anlamıyorum.. neyse canım kızlar kusura bakmayın, teşekkür ederim
Benim 7 yaşındaki kızımda bile var beyaz üzülecek bişey yok ki

Benim 7 yaşındaki kızımda bile var beyaz üzülecek bişey yok ki
ya daha geçen yoktu diplerime bakıyorum hep bebek saçlar uzamış mı filan diye. yani yeni beyazlamış. o kısım çok kaşınıyordu sabahtan beri, aynada kaşırken fark ettim ki kaşınan yer beyaz hep.

6000 adım … kızlar kaç adımdasınız yok mu artıran
Benimde 6 bine yakın oldu
Halsizlik aynı devam ediyor canım. En azından bugün nefes alabiliyorum çok şükür. Sen nasılsın?

İnsülin direnci vardı çok şükür artık yok canım. Bende dolu dolu kolesterol var. Sana da çok geçmiş olsun ❤️
İnşallah daha da iyi olursun canım hamdolsun bende iyiyim 🌸🤲🏻
Iyi aksamlar kizlar
17 subat menum
08:00 cok az omlet
14:00 et sis, salata, biraz lavas, ayran
20:00 5 zeytin 😄
Su 2 litre, dukan birasi da ictim
Spor: 15 dk leslie
5 zeytinle doydun mu 😐
İyi tutmuş seni maşallah 🫠

Günaydın kızlar mutlu pazarlar dün menümü yazmayı unuttum dişlerim yapilmaya başlandı sancılı bı sürece giris yaptık yine ne zaman biter Allah bilir😖
Kahvaltı : 2 kuru dolma
1 bardak ayran

Ara: 1 fincan menengic kahvesi
1 maden suyu
16.00: 2 kaşık patates salatasi
Akşam: yok

Su:1 litre
Benim kahvaltıda bı önceki günden kalma yemeği yeme alışkanlığım var kahvaltı yapma özürlü gibiyim zorluyorum ama ancak bu kadar oldu bende de

Eklentiler

• IMG_20240217_221625.jpg
    IMG_20240217_221625.jpg
    81 KB · Görüntüleme: 13
Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Cumartesi

Sabah
2 dilim salcali ekmek,
Yumurta

Ogle
Patlamis misir

Aksam
Mercimek corbasi,
Yogurtlu sebzeli makarna
Salata

1 lt su
10 k adim (12den once bitiricem ins 😀)
Afiyet olsun 🌸
Günaydın kızlar mutlu pazarlar dün menümü yazmayı unuttum dişlerim yapilmaya başlandı sancılı bı sürece giris yaptık yine ne zaman biter Allah bilir😖
Kahvaltı : 2 kuru dolma
1 bardak ayran

Ara: 1 fincan menengic kahvesi
1 maden suyu
16.00: 2 kaşık patates salatasi
Akşam: yok

Su:1 litre
Benim kahvaltıda bı önceki günden kalma yemeği yeme alışkanlığım var kahvaltı yapma özürlü gibiyim zorluyorum ama ancak bu kadar oldu bende de
Afiyet olsun geçmiş olsun 💐

X