İyi akşamlar menümü paylaşayım
Sabah omlet zeytin peynir
Türk kahvesi yanına kuru kayısı badem ceviz 2ser tane
Saat 4 de 4 adet biber dolma cacık
Şimdi de Yeşilçay içiyorum yanına kuru dut erik elma
Suyumu içtim
Yarın niyetliyim inşallah yatarken kabak yoğurtlu yesem olur mu sizce sahura kalkmayacam
Chocolita Bonus
17 Kasım, Pazar günü menüm:
Sahurda kahve dışında yediğim hiçbir şey beni tok tutamıyor ya. Yesem de aynı yemesem de. O yüzden yük etmeyeyim diyorum bende. Ya çok hafif yiyorum ya hiçKabak çabuk acıktırır sanki yoksa erken yemişsin yemeği sorun yok
Eline sağlık canım. Bir yerleri düzenlemek nasıl iyi geliyor insana dimi. Terapi gibi mis17 Kasım, Pazar günü menüm:
Kahvaltı (11:00)
*10 yeşil zeytin
*1 dilim beyaz peynir
*1 dilim kaşar peyniri
*3 çeri domates
*1 çay kaşığı reçel, tereyağı
*1 dilim ekmek
(12:00)
*Türk kahvesi+1 kare
(15:00)
*1 muz
Akşam yemeği (20:00)
*menemen
*2 kornişon turşu
(21:00)
*Türk kahvesi
*5 adet kestane
Su:2 lt.
*Bugün 3 saat ev işi yaptım. Bazanın altındaki tüm kıyafetleri boşaltıp, katlayıp, yeni aldığım büyük baza hurçlarının içine yerleştirdim. Bazayı sildim, hurçları yerleştirdim. Adımsayarımın şarjı bitmiş, adım yazamıyorum. Ama oturmadan iyi çalıştım vallahi.
Şimdi yemek sonrası bir Türk kahvesi daha yaptım, tam yorgunluk kahvesi oldu.️
İyi akşamlar
Chocolita Bonus ilknurrr22
Sahurda kahve dışında yediğim hiçbir şey beni tok tutamıyor ya. Yesem de aynı yemesem de. O yüzden yük etmeyeyim diyorum bende. Ya çok hafif yiyorum ya hiç
Bazen insan dinlenmek istiyor hiçbir şey yapmadan iyi geliyor. Yarın kaldığın yerden devam edersin moralini bozma canımİyi akşamlar
Hem uğrayamadım hem düzeni kuramadım bu haftadan ümitliyim.
Hep kalabalıktık bugün de dinlendim ne yürüdüm ne başka bişey yaptım nasıl yarışacaksam
Bence de benim canım sıkkınken sevdiğin şey dolap içi düzenlemekEline sağlık canım. Bir yerleri düzenlemek nasıl iyi geliyor insana dimi. Terapi gibi mis
Çok teşekkür ederim.Eline sağlık canım. Bir yerleri düzenlemek nasıl iyi geliyor insana dimi. Terapi gibi mis
Dolap içi düzenlemek de çok iyi geliyor. Özellikle mutfak dolaplarınıBazen insan dinlenmek istiyor hiçbir şey yapmadan iyi geliyor. Yarın kaldığın yerden devam edersin moralini bozma canım
Bence de benim canım sıkkınken sevdiğin şey dolap içi düzenlemek
Bu sefer 30 dk dayanabildim kendimi tebrik ediyorum 30+15 yaptım keşke terimi gösterip nabzımı dinleyebilseydim size
Yine sana yakın orman var at kendini çayıra. Bende yine 13268. Kez bağcıları keşfe çıkarımBen kendimi yarın hangi ormana bayıra vurayım millet coşmuş spor yapıyor dağ tepe yürüyor benim adımlarım sıfırın altında
SAbah orman serin baya 11 gibi gitmem daha iyi.Yine sana yakın orman var at kendini çayıra. Bende yine 13268. Kez bağcıları keşfe çıkarım
Dün yapmıştım bonusum bir saatlik olanıBu kadını gönüle de söylemiştim dut çok iyi.
Hatta 1 saatlik videosu varmış Akın Saatçi denedi beğendi uzman görüşü de iyi yani
Maşallah böyle devam et verdiğin kiloyu da koru bu sefer