Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

İyi akşamlar menümü paylaşayım
Sabah omlet zeytin peynir
Türk kahvesi yanına kuru kayısı badem ceviz 2ser tane
Saat 4 de 4 adet biber dolma cacık
Şimdi de Yeşilçay içiyorum yanına kuru dut erik elma
Suyumu içtim
Yarın niyetliyim inşallah yatarken kabak yoğurtlu yesem olur mu sizce sahura kalkmayacam
Chocolita Bonus

Kabak çabuk acıktırır sanki yoksa erken yemişsin yemeği sorun yok

17 Kasım, Pazar günü menüm:
Kahvaltı (11:00)

*10 yeşil zeytin
*1 dilim beyaz peynir
*1 dilim kaşar peyniri
*3 çeri domates
*1 çay kaşığı reçel, tereyağı
*1 dilim ekmek
(12:00)
*Türk kahvesi+1 kare
(15:00)
*1 muz
Akşam yemeği (20:00)
*menemen
*2 kornişon turşu
(21:00)
*Türk kahvesi
*5 adet kestane
Su:2 lt.
*Bugün 3 saat ev işi yaptım. Bazanın altındaki tüm kıyafetleri boşaltıp, katlayıp, yeni aldığım büyük baza hurçlarının içine yerleştirdim. Bazayı sildim, hurçları yerleştirdim. Adımsayarımın şarjı bitmiş, adım yazamıyorum. Ama oturmadan iyi çalıştım vallahi.
Şimdi yemek sonrası bir Türk kahvesi daha yaptım, tam yorgunluk kahvesi oldu.
İyi akşamlar
Chocolita Bonus ilknurrr22

Eline sağlık canım. Bir yerleri düzenlemek nasıl iyi geliyor insana dimi. Terapi gibi mis

Sahurda kahve dışında yediğim hiçbir şey beni tok tutamıyor ya. Yesem de aynı yemesem de. O yüzden yük etmeyeyim diyorum bende. Ya çok hafif yiyorum ya hiç

Ya amaç hep tok olmak değil zaten bir kuzuyu da yesen iftara yine acıkırsın.

Ben de hurma yoğurt hurma sütle tutarım varsa çok iyi gelir. Ama bazen de gelmiyor

İyi akşamlar

Hem uğrayamadım hem düzeni kuramadım bu haftadan ümitliyim.

Hep kalabalıktık bugün de dinlendim ne yürüdüm ne başka bişey yaptım nasıl yarışacaksam
Bazen insan dinlenmek istiyor hiçbir şey yapmadan iyi geliyor. Yarın kaldığın yerden devam edersin moralini bozma canım
Eline sağlık canım. Bir yerleri düzenlemek nasıl iyi geliyor insana dimi. Terapi gibi mis
Bence de benim canım sıkkınken sevdiğin şey dolap içi düzenlemek

Çok teşekkür ederim. Bir yerleri düzenlemek insana çoook iyi geliyor canım Chocolita
Bir süredir erteliyordum, içime dert olmuştu.
Sonra yakın zamanda bazamız bozuldu, Cumartesi baza ustası geldi sağolsun tamir etti. İnternetten 60×54×21cm ebatlı büyük baza hurçlarından almıştım, tek kişilik 1 bazaya 4 tanesi tam sığdı. Çok memnun kaldım hurçlardan.

Bu sefer 30 dk dayanabildim kendimi tebrik ediyorum 30+15 yaptım keşke terimi gösterip nabzımı dinleyebilseydim size

Bu kadını gönüle de söylemiştim dut çok iyi.
Hatta 1 saatlik videosu varmış Akın Saatçi denedi beğendi uzman görüşü de iyi yani

Maşallah böyle devam et verdiğin kiloyu da koru bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…