- 25 Kasım 2022
- 818
- 1.387
- 28
Ay var miymis cozumu
Bende cok erken yasta basladi,
Simdi #greyhairdontcare hareketini takip ediyorum. Uzun zamandir boyamiyorum da baya alistimtabi ki gecis cok zor, hele de erken yasta basladiysa.
Ayy Dukan birası mi yapiyorduk ben neyi kaçırdımGünaydın.. dukan biralar demlendi mi kızlar..
evet canım, katılmak isteyen kızlarla 15 gün dukan birası içmeye başladık bugün ikinci günümüz. koş yetişşşAyy Dukan birası mi yapiyorduk ben neyi kaçırdım
Dukan birasi tadı kötü olmuyor muydu yaevet canım, katılmak isteyen kızlarla 15 gün dukan birası içmeye başladık bugün ikinci günümüz. koş yetişşş
Ya aslında fresh bi tadı var, havuz başında kokteyl yudumluyormuş gibi hayal et....Dukan birasi tadı kötü olmuyor muydu yabı ara çok içtim ama tekrar denemek lazim gidip hazırlayayım sabaha hazır olsun bari bende bı iki güne regl gorucem dislerimin durumu da ortada bakalım nasıl olacak
bende de 25'te başladı, aşırı erken değil belki ama yine de erken bence ya... ilk kez dün gece fark ettim..
genc yasta neden beyazlar diye araştırdım, melanin eksikligindenmis. vücutta melanin eksilirse saçlar beyazliyormus. bol b vitamini, b13, demir almak gerekiyormus.
Bol bol ne yemeli diye en son söyle bi not derledim:
koyu yesil yapraklı sebzeler(özellikle brokoli ve ıspanak),
havuc,
kirmizi biber,
sığır ciğeri,
kirmizi et,
balik(özellikle somon)
melanini bi arastiriver istersen
Afiyet olsunFit mutlu anne Chocolita
Bugün kahvaltıyı çok abarttım ama akşam dengelediğimi düşünüyorum
11:40 İlk öğünüm: 3 haslanmis yumurta, 1 paket hindi füme, 1 tam greyfurt, 1 kase çiğ badem, yarım avokado
arada sade kahve.
Son öğünüm: 2 kase domatis çorbası(sütlü, tereyağlı yaptım), 3 4 kaşık da lor peyniri ekledim içerken.
Dukan birası 2. gün. Su 2L bulur.
Ayy Dukan birası mi yapiyorduk ben neyi kaçırdım
Afiyet olsunIyi aksamlar kizlar
18 subat menum
08:00 2 yumurta, 5 zeytin, 1 dilim peynir
13:00 1 tabak karnabahar yemegi, 4 kasik yogurt
18:00 1 kase yogurt corbasi, 4 sarma
Su: 2 litre, dukan birami da bitircem ins
Spor 5000 adim
Chocolita Fit mutlu anne
Afiyet olsunİyi akşamlar kızlar
Fırsat bulup giremedim. Menümü yazayım
Sabah 2 yumurtalı omlet
1 dilim ekmek
1 dilim peynir ve domates
1 Elma portakal
Akşam balık
1 dilim ekmek
Bol salata
Su tamam
Egzersizi aticamFit mutlu anne
Bı ara bu tür karisimlar içmekten tat kaybı olmuştu iciyodum ama tadını almiyordum alışkanlık olmuştu uzun zaman oldu ama denemek lazım yeniden diş herşeyin üstünde yeminle ya geçen yazdan beri iki uçlu çekildi dişler sağ tarafta diş kalmadı zatenYa aslında fresh bi tadı var, havuz başında kokteyl yudumluyormuş gibi hayal et....Haftaya rahatlarsin, gecmis olsun pandora hanımcım, diş biraz yoruyor insanı evet...
Kuşum malzeme kıtlığı var 3 gün geriden gelecem gibj yarın yapar hemen baslarimAfiyet olsun
kaçırmış sayılmazsın
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Ya aslında fresh bi tadı var, havuz başında kokteyl yudumluyormuş gibi hayal et....Haftaya rahatlarsin, gecmis olsun pandora hanımcım, diş biraz yoruyor insanı evet...
Olsun canım önemli değilKuşum malzeme kıtlığı var 3 gün geriden gelecem gibj yarın yapar hemen baslarim
Bugünkü menüm
Kahvaltı : 1 yumurta
3 tane sucuk
Domates/salatalık
2 dilim ekmek
Cay
Ara: 1 fincan kahve
1 maden suyu
Akşam: 150 ml detox smoothie
(Elma,maydanoz,salatalık,yoğurt)
Su:1.5 litre
Chocolita Fit mutlu anne
Ay bilmiyorum neden kuşum diyolar ben namı diğer safiş aslındaMigrenben sana neden herkes kuşum diyor... sen kayniniş ve kociş dediğin için mi... geçen dayanamadım ben de... subliminal olarak sana çekiliyoruz.........
Eki Görüntüle 3389225