Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Ay var miymis cozumu

Bende cok erken yasta basladi,
Simdi #greyhairdontcare hareketini takip ediyorum. Uzun zamandir boyamiyorum da baya alistim tabi ki gecis cok zor, hele de erken yasta basladiysa.

bende de 25'te başladı, aşırı erken değil belki ama yine de erken bence ya... ilk kez dün gece fark ettim..
genc yasta neden beyazlar diye araştırdım, melanin eksikligindenmis. vücutta melanin eksilirse saçlar beyazliyormus. bol b vitamini, b13, demir almak gerekiyormus.
Bol bol ne yemeli diye en son söyle bi not derledim:
koyu yesil yapraklı sebzeler(özellikle brokoli ve ıspanak),
havuc,
kirmizi biber,
sığır ciğeri,
kirmizi et,
balik(özellikle somon)

melanini bi arastiriver istersen

Fit mutlu anne Chocolita

Bugün kahvaltıyı çok abarttım ama akşam dengelediğimi düşünüyorum

11:40 İlk öğünüm: 3 haslanmis yumurta, 1 paket hindi füme, 1 tam greyfurt, 1 kase çiğ badem, yarım avokado

arada sade kahve.

Son öğünüm: 2 kase domatis çorbası(sütlü, tereyağlı yaptım), 3 4 kaşık da lor peyniri ekledim içerken.

Dukan birası 2. gün. Su 2L bulur.

evet canım, katılmak isteyen kızlarla 15 gün dukan birası içmeye başladık bugün ikinci günümüz. koş yetişşş
Dukan birasi tadı kötü olmuyor muydu ya bı ara çok içtim ama tekrar denemek lazim gidip hazırlayayım sabaha hazır olsun bari bende bı iki güne regl gorucem dislerimin durumu da ortada bakalım nasıl olacak

Dukan birasi tadı kötü olmuyor muydu ya bı ara çok içtim ama tekrar denemek lazim gidip hazırlayayım sabaha hazır olsun bari bende bı iki güne regl gorucem dislerimin durumu da ortada bakalım nasıl olacak
Ya aslında fresh bi tadı var, havuz başında kokteyl yudumluyormuş gibi hayal et.... Haftaya rahatlarsin, gecmis olsun pandora hanımcım, diş biraz yoruyor insanı evet...

Genetuk diye icine kacirayim

Dene bakalim, zaten bu yazdiklarinin hepsi faydali

Afiyet olsun
Ayy Dukan birası mi yapiyorduk ben neyi kaçırdım
kaçırmış sayılmazsın
Afiyet olsun
Afiyet olsun

Hayırlı aklamlar
18 şubat menüm
Bugün akşam yemeğine ağır misafirim vardı kayniniş canım benim geçen haftadan bu güne o kadar özlem doldum ki neyse bugün tek öğün yapamadım kocişim evdeydi
Kahvaltı
Söğüş salata 1 dilim peynir 2 yumurtadan çılbır
7 zeytin 1 servis kaşığı nohut salatası 1 dilim ekmek 1 çay
Aralarda dukanı içtim
Akşam 3 ızgara köfte 1 servis kaşığı fırında patates 1 yemek kaşığı pilav 1 kase salata 1 bardak ayran
2 lt su
Sporum da adımım yok bugün kendime izin verdim
Chocolita Fit mutlu anne

selam kızlar, dukan bira daha önce denemiştim işe yaradı mı yaramadı mı bilmiyorum.
Bugünkü menüm 18 Şubat Pazar
Kahvaltı: 1,5 haşlanmış yumurta, peynir, 5-6 zeytin, roka, 2 dilim ekmek,

Orta boy latte kahve

Çay ve biraz kaju

Akşam; patates yemeği, 1 dilim ekmek, 1 kase yoğurt

2 litre su
6 bin adım bakalım tamamlayabilir miyim, hasta oluyorum sanırım.

Ya aslında fresh bi tadı var, havuz başında kokteyl yudumluyormuş gibi hayal et.... Haftaya rahatlarsin, gecmis olsun pandora hanımcım, diş biraz yoruyor insanı evet...
Bı ara bu tür karisimlar içmekten tat kaybı olmuştu iciyodum ama tadını almiyordum alışkanlık olmuştu uzun zaman oldu ama denemek lazım yeniden diş herşeyin üstünde yeminle ya geçen yazdan beri iki uçlu çekildi dişler sağ tarafta diş kalmadı zaten

Migrenben sana neden herkes kuşum diyor... sen kayniniş ve kociş dediğin için mi... geçen dayanamadım ben de... subliminal olarak sana çekiliyoruz.........
Eki Görüntüle 3389225
Ay bilmiyorum neden kuşum diyolar ben namı diğer safiş aslında eski nick dut idi pp de masumlar apartmanı safiye vardı . Bi ara düzenli evimiz topiğindeydim acayip bi temizlik takıntım vardı pp ile reel beni çok bağdaştırdılar . Ama şimdi neden kuş bilmiyorum belki de enerji kaynaklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…