Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Biraz hasta gibiyim, halsizlik, boğaz ağrısı, öksürük. Kusura bakmayın yazmayı ihmal ettim.
Kahvaltı
Peynir, zeytin, salatalık, domates
Öğlen
Mercimek çorbası, kıymalı ıspanak, yoğurt
Ara
Şekersiz Türk kahvesi, badem, hurma
Akşam
Şehriye çorbası, haşlama karnabahar
Adım sayım 7 bin civarı kaldı 10 bine tamamlayamadım. Chocolita

Çok geçmiş olsun misophonia_

Geçmiş olsun bende grip oldum

su orucu cok zor olmali bravo gercekten kac gun yapmayi dusunuyorsun?
teşekkür ederim nnurc 3 gün yapmayı düşünüyorum, bugün 2. günüm.
ama bittikten sonra hemen kati besine gecemiyoruz, meyve suları çorba vs gidecek iki gün.
kolay degil tabii, kaldi ki diyette zorlanıp irade savasi veriyorken su orucu görece bir tik daha zorlayıcı olabiliyor yarın son gün diye diye motive ediyorum kendimi, bi de cildim parlıyo bugün bebek gibi sebebi oructan mıdır bilemedim senin nasıl gidiyor

Bitmis sayilir eminim cok guzel kilo da gidecek
Benim iyi gidiyor alistim diyet duzenine Ama spora zaman ayiramiyorum yuruyus yapmam lazim haftaya duzenli pilatese baslayacagim

Bitmis sayilir eminim cok guzel kilo da gidecek
Benim iyi gidiyor alistim diyet duzenine Ama spora zaman ayiramiyorum yuruyus yapmam lazim haftaya duzenli pilatese baslayacagim
Canım benim tesekkür ederim, gün ortası ne hoş motivasyon oldun bana
Spor problemi bende de var, pilates fikri cok iyi olmus. Sanırım omurgaları açtığı için 1-2 cm boy da uzatıyomus, vücudu epey sekillendiriyormus
Bu isin sonunda hepimiz fistik gibi olacagiz fistik.

Aynen oyle ben de inaniyorum ben de tesekkur ederim canim ben de aldim motivasyonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…