İçme diyom ya
Biraz hasta gibiyim, halsizlik, boğaz ağrısı, öksürük. Kusura bakmayın yazmayı ihmal ettim.
Çok geçmiş olsunBiraz hasta gibiyim, halsizlik, boğaz ağrısı, öksürük. Kusura bakmayın yazmayı ihmal ettim.
Kahvaltı
Peynir, zeytin, salatalık, domates
Öğlen
Mercimek çorbası, kıymalı ıspanak, yoğurt
Ara
Şekersiz Türk kahvesi, badem, hurma
Akşam
Şehriye çorbası, haşlama karnabahar
Adım sayım 7 bin civarı kaldı 10 bine tamamlayamadım.Chocolita
Geçmiş olsunBiraz hasta gibiyim, halsizlik, boğaz ağrısı, öksürük. Kusura bakmayın yazmayı ihmal ettim.
Kahvaltı
Peynir, zeytin, salatalık, domates
Öğlen
Mercimek çorbası, kıymalı ıspanak, yoğurt
Ara
Şekersiz Türk kahvesi, badem, hurma
Akşam
Şehriye çorbası, haşlama karnabahar
Adım sayım 7 bin civarı kaldı 10 bine tamamlayamadım.Chocolita
Evet ama artık ekonomik ömrünü doldurdu benimki. Keşke uzun şarjlı bişey çıksa yeni.Mi band 4 çok iyiymiş sahiden, şarj süresi süpermiş.
su orucu cok zor olmali bravo gercektenGünaydin...
Bugün su orucunda 2. günüm. Evlenmişim de kaynanam eve girip beyaz eşyalarımın yerini değiştirmiş gibi bir gün......
teşekkür ederim nnurcsu orucu cok zor olmali bravo gercektenkac gun yapmayi dusunuyorsun?
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim, sana da geçmiş olsun.Geçmiş olsunbende grip oldum
Bitmis sayilirteşekkür ederim nnurc3 gün yapmayı düşünüyorum, bugün 2. günüm.
ama bittikten sonra hemen kati besine gecemiyoruz, meyve suları çorba vs gidecek iki gün.
kolay degil tabii, kaldi ki diyette zorlanıp irade savasi veriyorken su orucu görece bir tik daha zorlayıcı olabiliyor yarın son gün diye diye motive ediyorum kendimi, bi de cildim parlıyo bugün bebek gibi sebebi oructan mıdır bilemedimsenin nasıl gidiyor
Canım benim tesekkür ederim, gün ortası ne hoş motivasyon oldun banaBitmis sayilireminim cok guzel kilo da gidecek
Benim iyi gidiyor alistim diyet duzenineAma spora zaman ayiramiyorum yuruyus yapmam lazim haftaya duzenli pilatese baslayacagim
Kızma kurban olduğum hemen yazıyım
Aynen oyle ben de inaniyorumCanım benim tesekkür ederim, gün ortası ne hoş motivasyon oldun bana
Spor problemi bende de var, pilates fikri cok iyi olmus. Sanırım omurgaları açtığı için 1-2 cm boy da uzatıyomus, vücudu epey sekillendiriyormus
Bu isin sonunda hepimiz fistik gibi olacagiz fistik.