Aldım yarın 30 bin adım atar mis gibi olurum aha hep bu kocamın yüzünden çocukların okulu var diye seni yemeğe goturemedim dedi eve yemek söylemiş ne durum ısrar kıyamet yedim olan bana oldu kocalar kapatılsınAldın mı cezanıal sana sevgililer günü
İçini yiyeydin dışını ona vereydinAldım yarın 30 bin adım atar mis gibi olurum aha hep bu kocamın yüzünden çocukların okulu var diye seni yemeğe goturemedim dedi eve yemek söylemiş ne durum ısrar kıyamet yedim olan bana oldu kocalar kapatılsın
Akılsızlık işte ekmek niye yediysemİçini yiyeydin dışını ona vereydin
Hadi onu yedin yanındakini niye hüplettinAkılsızlık işte ekmek niye yediysem
O yasakliya karşı oldum olası zaafım var doktorum. Hiç icmeyecen diyo yasak amma napim kız arada canım cekiyoHadi onu yedin yanındakini niye hüplettin
Bende xiaomi mi band 4 vardı. Şarjı 1ay gidiyordu. Keşke uzun şarjlı yapsalar hep.Xiaomi Mi Band 6 bilekliğim, çok memnunumyiitee Tavsiye ederim.
Şarjı çok uzun gidiyor. 10 gün dayanıyor sanırım.
Mi band 4 çok iyiymiş sahiden, şarj süresi süpermiş.Bende xiaomi mi band 4 vardı. Şarjı 1ay gidiyordu. Keşke uzun şarjlı yapsalar hep.
Bugün 13335 adım yürümen ve 300 ip atlaman çok iyi olmuşKimse de bugun sevgililer gunu demiyor
Fit mutlu anne canikom ben hic menu yazmayim, sen direk kes ceza bana herifcagizim kirk yilin basi eli dolu gelmis
Odulu de kullandim ama gene yetmiyor
Neyse artik, onumuzdeki maclara bakiciz.
+
1 lt su (hic icesim gelmedi bugun, bu bile zorla)
13k adim( ceza 2. Gun)
300 ip atlama A Arrietty_
Eki Görüntüle 3387355
Zuggumun kökünü içmeyesin çok faydalı yaO yasakliya karşı oldum olası zaafım var doktorum. Hiç icmeyecen diyo yasak amma napim kız arada canım cekiyo
Tatlı kız 10bin cezanı çekmişsin 7bin kaldı ama haftada 2 gün diyet dışı beslenmek uyarı sebebi bi dahası olsun litfinYarın demi tamam atarımo zan benim adımlar 30 bini falan bulur yarin
2 gün 10bin adım cezan kaldı canım sende dikkat et bu hafta başka diyet dışı istemem yoksa uyarı alırsınKimse de bugun sevgililer gunu demiyor
Fit mutlu anne canikom ben hic menu yazmayim, sen direk kes ceza bana herifcagizim kirk yilin basi eli dolu gelmis
Odulu de kullandim ama gene yetmiyor
Neyse artik, onumuzdeki maclara bakiciz.
+
1 lt su (hic icesim gelmedi bugun, bu bile zorla)
13k adim( ceza 2. Gun)
300 ip atlama A Arrietty_
Eki Görüntüle 3387355
NedemZuggumun kökünü içmeyesin çok faydalı ya