Bende cezam yokmu diye sormaya gelmiştim. Çok mutlu oldum şimdi. Kader utansın şu durumda. Egzersiz yaparım tabiki. Salmamalıyım.. Zaten ramazanda ben çok zayıflıyorum. Yiyemiyorum ya. Olmuyo. Sahurda süt ve yumurta ile tutuyorum. Açınca da su içmekten yemek yiyemiyorum. wc gitmekten de uyuyamıyorum. Belki o zaman 50 olurum.
Xiaomi Mi Band 6 bilekliğim, çok memnunumBu bileklik hangisi. Şarjı ne kadar gidiyor. Ben bileklik alacağım da. Güzel gibi görünüyor. Tavsiye edermisin
Evet 24 saat içinde tamamlamak gerekiyor. Şimdi sen bu haftaki diyet dışı hakkını kullanmış oldun. 2. Si olduğunda yine diyet dışı cezası + uyarı geliyorAyyy ben diyet dışı olunca 24 saat içinde 10 bin adım cezası var sanıyordum. Teşekkür ederim. Yeni başladığım için biraz zorlanıyorum, bilirsiniz bu duyguyu. Biranda kesince diyet dışı gıdaları, o yoksunluk hissiyle akşam nefsimi tutamama oluyor. Daha dikkatli olacağım.
Evet karnabahi haşlayıp yaptımLeslie ile gitti kilolar
Menü süper olmuş
Spor şahane
Bu bileklik hangisi. Şarjı ne kadar gidiyor. Ben bileklik alacağım da. Güzel gibi görünüyor. Tavsiye edermisin
Karnabaharlı yumurta hiç denemedim. Önceden haşlayıp da mı yapıyorsunuz. Çiğden mi koyuyorsunuz.
Böyle böyle zayıflanıyor. Hep derim kilo almak çok kolay vermekse zor diye. Menün güzel olmuş
İnşallah
sonunda tartıda göreceğin eksiyi düşünBi günde resmen şaftım kaydı ya.... allah kimseyi açlıkla imtihan etmesin...
zaten bi o ayakta tutuyo beni bir de ayrılık sonrası kadınlara has olan o hırs......sonunda tartıda göreceğin eksiyi düşünbak açlık kalıyo mu
Leslie iyi ki var benim gibi çocuklu annelerin kurtarıcısıLeslie ile gitti kilolar
Menü süper olmuş
Spor şahane
Bu bileklik hangisi. Şarjı ne kadar gidiyor. Ben bileklik alacağım da. Güzel gibi görünüyor. Tavsiye edermisin
Karnabaharlı yumurta hiç denemedim. Önceden haşlayıp da mı yapıyorsunuz. Çiğden mi koyuyorsunuz.
Böyle böyle zayıflanıyor. Hep derim kilo almak çok kolay vermekse zor diye. Menün güzel olmuş
İnşallah
Diyet dışı beslenmeden kaynaklı 10 bin yasaklı yiyecek ismi vermekten de 7bin adım cezan oldu nur topu gibi 17bin adim bekliyorum canımİyi akşamlar bugün diyet dışı yiyecekler yedim cezam nedir acaba
Uyanınca: 500 ml su
Kahvaltı : 1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
1 domates
2 dilim çok tahıllı ekmek
1 kupa Cay
Akşam: yarım döner dürüm
1 bardak kola
2 çatal patates kızartma
Su:2lt
Chocolita Fit mutlu anne
Yarın demi tamam atarımDiyet dışı beslenmeden kaynaklı 10 bin yasaklı yiyecek ismi vermekten de 7bin adım cezan oldu nur topu gibi 17bin adim bekliyorum canım
Kendine gel sen evlisin sevgili değilSevgililer günü dolayısıyla menüde kaçamak yapabiliyoz mu
Sevgililer günü hediyesi gibi olduDiyet dışı beslenmeden kaynaklı 10 bin yasaklı yiyecek ismi vermekten de 7bin adım cezan oldu nur topu gibi 17bin adim bekliyorum canım
Babamda annemi son 5 6 senedir böyle kandiriyoKendine gel sen evlisin sevgili değilayrıca kaçamağı göze alıyorsan 10.000 adımı da alman lazım
Hiç deme sağlam oldu hemdeSevgililer günü hediyesi gibi oldu
Aldın mı cezanıBabamda annemi son 5 6 senedir böyle kandiriyoamma hediye mühim