Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Merhaba Fit mutlu anne Chocolita
O gün cezamı ödemek adına 7 bin adım atabildim, 10 bine tamamlayamayınca bilgi veremedim. Bir kaç gün izin istiyorum bu ceza için, inanın ki halim yok. Öksürürken boğazımdan canım çıkacak gibi oluyor. Direncim çok düştü. Dün de menümü yazamadım. Birkaç güne toparlayacağım kendimi inşallah.
Yeni tanıştığımız için gözünüzde sorumsuz görünmek istemem. Hastalık, ev, iş, çocuk yetişmeye çalışıyorum hayata bir yerden... Hepimiz gibi.

Günaydınn... bugün işe gelirken biraz fazla süslendim.. kafamda görümce simim eksik(o da şüpheli).. geçen salı bir iki kilo verince ben....

bugün su orucunu birakiyorum kızlar cünkü teyzemler geliyor diyet disi beslenme ihtimalim %90 yarın.. biz karslıyız arkadaşlar.. bizde diyet hokkabazlik demektir... eğer yarın teyzemin getirdiklerini yemezsem sülalede metropole taşınmış da edepsiz olmuşa çıkar adım... yarın zaten bildiririm..
orucumu meyve sularıyla tamamlayacağım bugün

herkesin günü güzel olsun mucuk..

Boy :168 cm
Güncel Kilom: 81,05 kg
Hedef Kilom : 68

Chocolita Fit mutlu anne

Eki Görüntüle 3387962
Tekrar hoş geldiniz
Vücut kitle indeksinize göre yıkım ekibindesiniz
Gonulmeyvesi grup alfaya A Arrietty_ Sexual Chocolates grubuna geçti.
Kilomuza göre gruplara yerleşiyoruz. Gruplar esitlenene kadar bu şekilde değişiklikler olabilir arkadaşlar
Tamamdır canım çok geçmiş olsun. Kaç gün izin almak istiyorsun?

Çok teşekkür ederim.

Canım izin derken, kendimi iyi hissettiğim ilk gün o 10 bin adımı tamamlayacagim. Belki pazar günü bile olabilir. Menü paylaşmaya, dikkatli olmaya devam edeceğim zaten. Sadece bu birkaç gün arada aksaklık olursa hastalığımı bilin istiyorum.
1 martta pilatese başlıyorum Allahın izniyle. Hem beslenme, hem spor birarada güzel iş çıkarmayı umuyorum.

Tamam canım izin yazmıyorum o zaman. 10.000 adımını iyi hissedince ye kadar erteledik. İnşallah çabuk iyilesirsin. Bende ağır bir grip geciriyorum yürüyüş falan yapamadım. Evde yatıyorum

Fit mutlu anne Chocolita

Bugün:
İlk öğün: Hazır katkısız meyve suyu 2 şişe(biri kırmızı meyveler diğeri yeşil meyveler), dukan birası(2yesil cay+1şişe soda+yarım limon)

Ara: 5 6 ceviz, 2 kare bitter diyetdışı(100 kaloriyi aşmadı diyetdışım)

Son öğün: 2 yumurta, 2 kaşık lor peynir, 1 avokado

Su 3 litre. Akşam eve geçince bir türk kahvesi veya bir kupa kayısı çayı içerim(belki)

İyi akşamlar kızlar
Uyanınca: 500 ml su
1 kupa kiraz saplı cay
Kahvaltı : 1 kase corba
2 dilim çok tahıllı ekmek
1 kupa Cay
Ara: 1 maden suyu
Akşam: 1 kase çorba
2 tane kuru dolma

Su:2 litre
Spor yapmadım ama G5 e girdim sağlam yamulttu vücudum hala titriyo
Chocolita Fit mutlu anne

Eklentiler

• IMG_20240216_211038.jpg
    82,5 KB · Görüntüleme: 12
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…