Burasida heep yagmur. Dereler, göller tasti. Su altinda kalcez yakindir.Bugun carsi pazar gezmeye niyetliydim, yagmur yagiyor, pof. Simdi evde oturup kitabimi okuyum
Canım ben yeni evime geldim dün kilo bildirimi yapamadım ama Dünün menüsünü yazabilirim
Başınız saolsun canım gördum ama yazdim mi hatirlamiyorum kilo bildirimi yap bence ac karna tartildiysan fotolu13 Şubat menüsü
Sabah
Melemen
Birkaç zeytin
Biraz peynir
Birkaç Çatal tahin pekmez
İnce dilim havuç
Ara öğün yok
Aksam
1 kepçe mercimek çorbası
Tavuklu yoğurtlu salata 3 kaşık kadar
3 y.k ıspanak 4 y.k kavurma
Akşam sekizde 1 bardak maydanoz sapı suyu
Spor yapamadım ama gün içinde hareketsiz degildim dedemin kabrini temizledim geri kalan ev isi falan bu sekildeFit mutlu anne Chocolita
Çok sağol canım Allah razı olsunBaşınız saolsun canım gördum ama yazdim mi hatirlamiyorum kilo bildirimi yap bence ac karna tartildiysan fotoluChocolita da baksin
GünaydınBu haftanın ceza ödüllerinde güncel durum kızlarChocolita bilgilendirme yapmış gerçi ama bende atayım cezası olan kızlar hafta başında yapın kurtulun bence haftanın sonlarina dogru bi yetişir mi endişesi oluyor bende
Günaydın arkadaşlar
Dün menümü paylaşmayı unuttumChocolita
13.02.2024
Kahvaltı 08.30
1 dilim mercimek ekmeği, peynir, zeytin, domates
Çay
Öğle 12.30
Domates çorbası
Beşamel soslu tavuk
Ara 15.30
Şekersiz Türk kahvesi
2 hurma
Akşam 19.00
Mantar sote
Salata
Su: 3 lt
Menüm aslında güzeldi bence ama akşam çay yanında diyet dışı beslendim. Bugün 10000 adımı tamamlayacagim inşallah.
Canım ben yeni evime geldim dün kilo bildirimi yapamadım ama Dünün menüsünü yazabilirim
Tarti da paylaşayım mı yine de
Çok sağol canım evet zormuşGünaydıncanım baltasarin 5 günlük cezası bitti. Hiç cezası yok şu an
Bu mesajdan hareketle genel bir duyuru yapmış olayım
Hafta içinde 1 kere diyet dışı yeme cezası alınır.
2. Diyet dışı uyarı getirir. Dikkat edelim lütfen
Canım benim mekanı cennet olsun dedeciginin. Kolay değil kabir işlemleri o psikoloji, kabullenmesi.
Rabbim hepinize sabir versin
Topiğe hazırım dersen tartı at ama acelesi yok canım
Ben hesaplarım canım. Dün portakala anlatmıştim burada dursun haftaya atmış olursunGeçen hafta 80.15
Bu hafta 79.30
-850 gram
Şimdi yüzdesini nasıl hesaplayacagimi bilemedim
Chocolita
Allah rahmet eylesin13 Şubat menüsü
Sabah
Melemen
Birkaç zeytin
Biraz peynir
Birkaç Çatal tahin pekmez
İnce dilim havuç
Ara öğün yok
Aksam
1 kepçe mercimek çorbası
Tavuklu yoğurtlu salata 3 kaşık kadar
3 y.k ıspanak 4 y.k kavurma
Akşam sekizde 1 bardak maydanoz sapı suyu
Spor yapamadım ama gün içinde hareketsiz degildim dedemin kabrini temizledim geri kalan ev isi falan bu sekildeFit mutlu anne Chocolita
Çok sağol canım amin hosbuldum
Burasida heep yagmur. Dereler, göller tasti. Su altinda kalcez yakindir.
Ne okuyorsun?
Cocuklar tatil. Ben doktorafhandling gidecegim enfeksiyon kontrolu icin. Ondan once biraz gezecegiz yagmurda yagsa
MasAllah Allah kolaylık versin canimBugün su orucu yapiyorum, yine de aksam menü bildirimi gibi bildirim yaparim
en az 3 en fazla 4 gün yapıp,
bittikten sonraki 2 gün katı besinlere geçiş aşaması için olan liste,
sonra da eski 11-16 diyet düzenime dönüs yapacagim. yani insaallah.
Canım dün diyet dışı beslenmiş o yüzden onun cezasinı çekti 1 günlük cezası hala varGünaydıncanım baltasarin 5 günlük cezası bitti. Hiç cezası yok şu an
Ayyy ben diyet dışı olunca 24 saat içinde 10 bin adım cezası var sanıyordum. Teşekkür ederim. Yeni başladığım için biraz zorlanıyorum, bilirsiniz bu duyguyu. Biranda kesince diyet dışı gıdaları, o yoksunluk hissiyle akşam nefsimi tutamama oluyor. Daha dikkatli olacağım.Günaydıncanım baltasarin 5 günlük cezası bitti. Hiç cezası yok şu an
Bu mesajdan hareketle genel bir duyuru yapmış olayım
Hafta içinde 1 kere diyet dışı yeme cezası alınır.
2. Diyet dışı uyarı getirir. Dikkat edelim lütfen
Canım benim mekanı cennet olsun dedeciginin. Kolay değil kabir işlemleri o psikoloji, kabullenmesi.
Rabbim hepinize sabir versin
Topiğe hazırım dersen tartı at ama acelesi yok canım
Allah'ım gulsem mi ağlasam mı
Erken halletmeye çalışacağım,doğru diyorsun canımBu haftanın ceza ödüllerinde güncel durum kızlarChocolita bilgilendirme yapmış gerçi ama bende atayım cezası olan kızlar hafta başında yapın kurtulun bence haftanın sonlarina dogru bi yetişir mi endişesi oluyor bende
Leslie ile gitti kilolarİyi akşamlar hanımlar bugünki menüm
Kahvaltı : 1 kk peynir
Yarım dilim çok tahıllı ekmek
1 kupa Cay
16.00 1 kupa şekersiz kahve
Akşam: 2 dilim ekmek aras kasap köfte+ domates
Ara : 1 tane maden suyu
Su:2lt
Spor :20 dk Leslie (tempolu)
Chocolita Fit mutlu anne
Menü süper olmuş13 şubat menüsü
08:00 1 yumurta, 5 zeytin, 1 dilim peynir
12:00 5 ızgara köfte, salata
19:00 1 kase mercimek çorbası
Spor 5000 adım
Su 2,5 litre
Chocolita Fit mutlu anne
Spor şahane13 şubat menüm
Kahvaltı 1 kupa çay 2 dilim ekmek 1 dilim peynir 2 hş yumurta
Ara kahve
Ara Yeşilçay
Akşam 2 servis kaşığı makarna 2 bardak ayran
3 lt su
Chocolita Fit mutlu anne
Eki Görüntüle 3386881
Bu bileklik hangisi. Şarjı ne kadar gidiyor. Ben bileklik alacağım da. Güzel gibi görünüyor. Tavsiye edermisinMerhabalarChocolita Fit mutlu anne
(13 Şubat, Salı) Adımlarım: 10068 adım
Bu haftaki 3 gün 10000 adım cezasının
1. günü tamamlandı.️
Eki Görüntüle 3386885
Karnabaharlı yumurta hiç denemedim. Önceden haşlayıp da mı yapıyorsunuz. Çiğden mi koyuyorsunuz.Menümü ilistireyim
Sabah karnabahar li yumurta yedim
1 dilim ekmek
1 dilim peynir ve domates
Aksam iki baget tavuk yarım tabak pilav
Su tamamdırFit mutlu anne
Böyle böyle zayıflanıyor. Hep derim kilo almak çok kolay vermekse zor diye. Menün güzel olmuşBugünkü menüm 13 Şubat Salı
Kahvaltı; tam buğday ekmeği ile tost, çay
Kahve
1 elma
Akşam; pırasa yemeği, kereviz salatası, 1 dilim ekmek
Su 2 litre
10 bin adım
Chocolita Fit mutlu anne
İnşallahTeşekkür ederim kaptanımbu hafta 200 gr hedef