Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

@Goklerce sabit geldiğin için,
@Alys delfinia delfinia + geldiğiniz için 3 gün 10.000 adım cezalısınız. Salı gününe kadar tamamlanacak

yiitee yiitee + gelse de kural kuraldır cezaların silindi. Egzersiz yaparsan senin için iyi olur
Bende cezam yokmu diye sormaya gelmiştim. Çok mutlu oldum şimdi. Kader utansın şu durumda. Egzersiz yaparım tabiki. Salmamalıyım.. Zaten ramazanda ben çok zayıflıyorum. Yiyemiyorum ya. Olmuyo. Sahurda süt ve yumurta ile tutuyorum. Açınca da su içmekten yemek yiyemiyorum. wc gitmekten de uyuyamıyorum. Belki o zaman 50 olurum. 😅😅😅

Ayyy ben diyet dışı olunca 24 saat içinde 10 bin adım cezası var sanıyordum. Teşekkür ederim. Yeni başladığım için biraz zorlanıyorum, bilirsiniz bu duyguyu. Biranda kesince diyet dışı gıdaları, o yoksunluk hissiyle akşam nefsimi tutamama oluyor. Daha dikkatli olacağım.
Evet 24 saat içinde tamamlamak gerekiyor. Şimdi sen bu haftaki diyet dışı hakkını kullanmış oldun. 2. Si olduğunda yine diyet dışı cezası + uyarı geliyor
Leslie ile gitti kilolar 🥳🥳

Menü süper olmuş

Spor şahane😊

Bu bileklik hangisi. Şarjı ne kadar gidiyor. Ben bileklik alacağım da. Güzel gibi görünüyor. Tavsiye edermisin

Karnabaharlı yumurta hiç denemedim. Önceden haşlayıp da mı yapıyorsunuz. Çiğden mi koyuyorsunuz.

Böyle böyle zayıflanıyor. Hep derim kilo almak çok kolay vermekse zor diye. Menün güzel olmuş

İnşallah
Evet karnabahi haşlayıp yaptım

Leslie ile gitti kilolar 🥳🥳

Menü süper olmuş

Spor şahane😊

Bu bileklik hangisi. Şarjı ne kadar gidiyor. Ben bileklik alacağım da. Güzel gibi görünüyor. Tavsiye edermisin

Karnabaharlı yumurta hiç denemedim. Önceden haşlayıp da mı yapıyorsunuz. Çiğden mi koyuyorsunuz.

Böyle böyle zayıflanıyor. Hep derim kilo almak çok kolay vermekse zor diye. Menün güzel olmuş

İnşallah
Leslie iyi ki var benim gibi çocuklu annelerin kurtarıcısı 😇

İyi akşamlar bugün diyet dışı yiyecekler yedim cezam nedir acaba 🙈
Uyanınca: 500 ml su
Kahvaltı : 1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
1 domates
2 dilim çok tahıllı ekmek
1 kupa Cay

Akşam: yarım döner dürüm
1 bardak kola
2 çatal patates kızartma

Su:2lt
Chocolita Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Diyet dışı beslenmeden kaynaklı 10 bin yasaklı yiyecek ismi vermekten de 7bin adım cezan oldu nur topu gibi 17bin adim bekliyorum canım 🙄🤓

Eklentiler

• IMG_20240214_210203.jpg
    IMG_20240214_210203.jpg
    72 KB · Görüntüleme: 40
X