Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Sayisalcilarin münakasasi ne kadar orijinal oluyor, yüzdeler yuvarlamalar virgülden sonrasılar...biz sözelciler bin asirdir aramizda -de'nin yazimi sorununu cözemedik... bayatladık... bence sayısalcılar birbirlerine sırf bu yüzden bile destek çıkmalı...
burada ne güzel kilo veriyoruz hep beraber ya... nnurc nnurc hanım gitmese mesela. 🤗 delfinia delfinia hanım da yumuşasa 🤗 niye böyle oldu ki şimdi.. bence bize nazar değdi.. karbonhidratsizlik gerginliği var üzerimizde...
Sayisalci sozelci orneginize cok guldum 😄 ya ben gitmiyorum. Grupta kalmaya devam edicem💕O sahis beni engellemis sorun cozulmus oldu otomatik olarak.
bir hesaplama konusulurken birden ben matematikciyim demeye gerek var miydi bilmiyorum😄 benim herhangi bir meslegim olmayabilirdi de o zaman fikrimi belirtmemem mi gerekiyor o kisiye gore acaba..
Verdigim rahatsizlik icin ozur dilerim bir sonraki mesajim diyet hakkinda olacak 😄

Sayisalcilarin münakasasi ne kadar orijinal oluyor, yüzdeler yuvarlamalar virgülden sonrasılar...biz sözelciler bin asirdir aramizda -de'nin yazimi sorununu cözemedik... bayatladık... bence sayısalcılar birbirlerine sırf bu yüzden bile destek çıkmalı...
burada ne güzel kilo veriyoruz hep beraber ya... nnurc nnurc hanım gitmese mesela. 🤗 delfinia delfinia hanım da yumuşasa 🤗 niye böyle oldu ki şimdi.. bence bize nazar değdi.. karbonhidratsizlik gerginliği var üzerimizde...
Evet bu konu kapandı artık. İki taraftinda niyetinden yana sıkıntı yok. Bazen olur öyle. Bunlar hep açlıktan dermişim 🤪😁 nnurc nnurc la da konuştum nereye dedim ya. Olur mu öyle daha verilecek kilolar kazanacak yarışlar var dimi 💪 çok üzülürdüm valla

Amaa eve az önce girdim. Önce bir soyunup dökünmem lazım. Suyumu kahvemi hazırlayıp hallediyorum

Ben gecen yil aralikli oruc yaparak ve karbonhidrati cok azaltarak 65 kiloya kadar dusmustum. Ama nasil birden bu kadar fazla fazla geri aldim bilmiyorum 😞 romatoloji ilaci kullaniyorum sabah aksam. O yuzden aralikli oruc yapamiyorum artik. Ama pilatese baslayacagim umarim 65 leri gorurum tekrar

Ben gecen yil aralikli oruc yaparak ve karbonhidrati cok azaltarak 65 kiloya kadar dusmustum. Ama nasil birden bu kadar fazla fazla geri aldim bilmiyorum 😞 romatoloji ilaci kullaniyorum sabah aksam. O yuzden aralikli oruc yapamiyorum artik. Ama pilatese baslayacagim umarim 65 leri gorurum tekrar
Ay ben seni cok iyi anliyorum.
Oyle guzel kilo vermistim kilo.
Sonra isten dolayi depresyona girdim hastaliga ayrildim. Hepsini tekrar aldim. Hatta hic gormedigim sayilara ciktim.

Ben crossfit in bana cok faydasi oldugunu fark ettim. Sonra sol bilegimi kirdim.
Hala biraz yuklenirsem agriyor. O korkudan dolayi yuruyus disinda birsey yapmiyorum.
Duzenli yapsam keske. Kilo verdigim donem hep yuruyuse cikiyordum

Ben de doğumdan sonra 67 kilodan 53 e düşmüştüm. 3-4 ay gibi bir sürede. O bedenimi tekrar istiyorum. Şu an yine 67 kiloyum. Ve bu kiloya nasıl ulaştım anlamıyorum. Her ay kilo alıyorum, iştahım açık. Duygusal açlık tamamen. Tok olsam da yiyorum, tadını sevmesem de yiyorum. Pilates güzel sıkılaştırıyor ama cardionun etkisi daha hızlı oluyor. Bu sürece her ikisi dahil olunca çok güzel sonuç alıyoruz. Inşallah istediğimiz kiloları görürüz.

Ay ben seni cok iyi anliyorum.
Oyle guzel kilo vermistim kilo.
Sonra isten dolayi depresyona girdim hastaliga ayrildim. Hepsini tekrar aldim. Hatta hic gormedigim sayilara ciktim.

Ben crossfit in bana cok faydasi oldugunu fark ettim. Sonra sol bilegimi kirdim.
Hala biraz yuklenirsem agriyor. O korkudan dolayi yuruyus disinda birsey yapmiyorum.
Duzenli yapsam keske. Kilo verdigim donem hep yuruyuse cikiyordum
Su an rahatsizligimdan dolayi ozellikle kilo vermem gerekirken aksine aliyordum cok uzgunum ben de. Ama basladim insallah devami gelicek 😊
Crossfiti duymadim bi arastirayim. Aynen yuruyuse de duzenli cikmam lazim

hanımlar naber...
kizlar ben bi sorunsalimi paylasmak istiyorum sizinle,
siz de bosaltim problemi yasiyor musunuz?(kusura bakmayın)
netten arastirdim, vücut lifsiz veya susuz kalırsa kabızlık olur diyor..
e ben bol bol lif alıyorum, 2 3L su içiyorum
ne yapacağım ya 😒
hap da almak istemiyorum, cok önerilmiyor.. veya bir defaya mahsus alıp şahaneler mi yaşasam bilmiyorum..
Oneriniz veya benzer sorun yasayanınız var midur?

Lifini bir app yardimiyla olc.

Minimumda gunluk 11 gr lif deniyor (who ya gore boyleydi diye aklimda kalmis), ama aslinda 35 gr civarında onerenler de var. Ve bu degeri tutturmak kolay degil, olcmeden kesin emin olamayabilirsin.

Ben ekmek yemezsem direk etkiliyor. O yüzden mesela muhakkak ekmek oluyor menumde. Tersini cok denedim, salatadan sundan bundan aldigim lif yetmiyor bi sekilde 🤔 uzun zamandir diyet topigindeyim, ondan olabilir 😀

Pilates mukemmel 👏🏽

Aralikli orucla ben de guzel kilo verdim, ama su aralar normal 3 ogunluk duzene adapte olmaya çalışıyorum. Biraz daha uzun surecek bu sekilde ama umarim daha kalici olur. Bakalim 🙃

Bu hafta yıldız savaşlarının kazananı ağır sıklette A Arrietty_ oldu efsane bir eksiyle 🔥🔥🔥 tebrik ederim canım 😍 delfinia delfinia bu defer 2 . Oldu
IMG_20240213_123552.jpg

Hafif sıklette yıldız savaşlarının kazananı yiitee yiitee oldu. Tebrik ederim yitecim 🔥🔥🔥Gecen hafta farklı gruplarda olduğunuz için karşı karşıya geldiniz. Artık ikiniz de aynı gruptasiniz. Alys Alys şimdilik 2. Oldu
IMG_20240213_164144.jpg

💥👑 yiitee yiitee ve A Arrietty_ 👑💥
👑 1000 kalori ödül hakkınız var
👑 Dokunulmazsiniz
👑 Bu hafta menü bildiriminden muafsiniz
👑 Geçmis cezaniz varsa silindi

2. lerimiz Alys Alys delfinia delfinia 500 kalorilik ödül hakkınız var 🥳

Bu hafta yıldız savaşlarının kazananı ağır sıklette A Arrietty_ oldu efsane bir eksiyle 🔥🔥🔥 tebrik ederim canım 😍 delfinia delfinia bu defer 2 . Oldu
Eki Görüntüle 3386726

Hafif sıklette yıldız savaşlarının kazananı yiitee yiitee oldu. Tebrik ederim yitecim 🔥🔥🔥Gecen hafta farklı gruplarda olduğunuz için karşı karşıya geldiniz. Artık ikiniz de aynı gruptasiniz. Alys Alys şimdilik 2. Oldu
Eki Görüntüle 3386725

👑 Dokunulmazsiniz

Hem odul hem ceza diyorsun yani 😇

Emegine saglik canim, tesekkurler.

yiitee yiitee yeniden yarisalim, olmadi boyle 😁😅

Ben de doğumdan sonra 67 kilodan 53 e düşmüştüm. 3-4 ay gibi bir sürede. O bedenimi tekrar istiyorum. Şu an yine 67 kiloyum. Ve bu kiloya nasıl ulaştım anlamıyorum. Her ay kilo alıyorum, iştahım açık. Duygusal açlık tamamen. Tok olsam da yiyorum, tadını sevmesem de yiyorum. Pilates güzel sıkılaştırıyor ama cardionun etkisi daha hızlı oluyor. Bu sürece her ikisi dahil olunca çok güzel sonuç alıyoruz. Inşallah istediğimiz kiloları görürüz.
Siz de cok kisa surede kilo vermissiniz. Evet maalesef ben de oyleyim duygusal aclik yasiyorum hep ozellikle geceleri tv karsisinda abur cubur :KK43: pilatesi zayiflayinca yapmak daha iyi oluyor ama ben eklem rahatsizligimdan dolayi mecburen yapmam gerekiyor..
insallah gorucez grup motivasyonu destek oluyor 😊

Pilates mukemmel 👏🏽

Aralikli orucla ben de guzel kilo verdim, ama su aralar normal 3 ogunluk duzene adapte olmaya çalışıyorum. Biraz daha uzun surecek bu sekilde ama umarim daha kalici olur. Bakalim 🙃
Sabahlari hic ac olmuyorum ben. O yuzden karbonhidrat almadan sabah ogununu gecirmeye calisiyorum yumurta zeytin gibi 😊 evet yavas yavas kilo gidince daha kalici olacak diye ben de umut ediyorum

Eki Görüntüle 3386726

Eki Görüntüle 3386725

👑 Dokunulmazsiniz

Tebrikler A Arrietty_ 💐🤗🩷
Tebrikler @yitee 💐🤗🩷
Alys Alys 500 kalorilik ödülümüz var, süper.:KK5:🩷💐

X